Bilbatteri

- batteriskift til priser, der går under alle andre i markedet!

Hos Quickpoint forhandler vi bl.a. bilbatterier fra Varta, der eksempelvis har Varta Blue Dynamic, som lever op til vores krav om prisbevidsthed og høj kvalitet. Batteriet er et af de mest solgte på markedet, fordi det, udover at have en lav pris og være pålideligt, yder en god effekt, når din bil skal startes.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have skiftet batteri på din bil. Book tid her.

Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Nedenfor kan du se eksempler på priser på batterier til forskellige bilmodeller.
Ønsker du en pris på et bilbatteri til lige præcis din bil? Få et tilbud på udskiftning af bilbatteri.

Priseksempler på udskiftning af batteri

Priserne er inkl. batteri, miljøafgift og montering.

Bilmodel Batteri, pris
Citroen C3 1,4 Hdi Diesel årg. 02/02 - 02/09 Fra kun 845,-
Hyundai i30 1,6 CRDi Diesel årg. 10/07 - 11/11   Fra kun 945,-
Renault Grand Scenic Diesel 1,9 dCi årg. 02/09 -  Fra kun 1.065,-
Toyota Avensis Stc.Car 1,8 Benzin årg. 04/03 - 11/08  Fra kun 845,-
Toyota Aygo 1,0 Benzin årg. 07/05 - 05/14 Fra kun 1.045,-

 

Udskiftning af bilbatteri

Et bilbatteri skal holdes i form, på biler hedder det et startbatteri også kaldet for en akkumulator. Med et startbatteri menes der at det er et batteri man kan starte på og så køre i bilen, derfor er det vigtigt at holde batteriet i form. Hvis man kører mange små køreture kan man med fordel sætte en batterilader på en gang om ugen eller hver 14. dag og derved få bilens startbatteri / akkumulator op på 100% kapacitet. Inde i et bilbatteri er der nogle bly / metalplader som er omgivet af batterisyre, når et batteri er slidt op vil syreindholdet i batteriet blive mindre og mest bestå af demineraliseret vand og dette bevirker at når temperaturen kommer under frysepunktet, så fryser vandet i batteriet og der er derfor ikke strøm nok til at bilen kan starte. Hvis det er rigtigt koldt, kan man med fordel lige tænde for bilens lys, derved udvikles der varme i batteriet og så snart det er tøet op kan man starte. Dette er dog en meget midlertidig løsning, så man skal hurtigst muligt have skiftet start batteriet / akkumulatoren.

Har du problemer med at starte bilen, så giv os et kald eller kom forbi vores lokale Quickpoint autoværksted og tal med en af vores mekanikere - så finder vi den rigtige løsning.

Book tid til udskiftning af bilbatteri.

Når du får skiftet dit batteri hos Quickpoint leverer vi et produkt af den højeste kvalitet og en service i topklasse. Vi bliver løbende kvalitetskontrolleret af FDM.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.