Økonomielev søges til Quickpoint A/S

Bliv økonomielev hos Quickpoint A/S - Viborg

Her på hovedkontoret i Viborg varetager vi regnskabet for hele Quickpoint A/S, hvilket også omfatter vore 2 franchise-værksteder.

Som økonomielev bliver du en del af vores Regnskabsafdeling, hvor vi i dag er 5 medarbejdere.

Som elev påtager du dig voksende udfordringer og arbejder på lige fod med dine kolleger - samtidig med, at vi hele tiden har for øje at du er under uddannelse. Du bliver en del af en større sammenhæng, hvor alle tager ansvar og samtidig udfordres fagligt.

Uddannelsen foregår over 2 år og der vil undervejs være 8-10 ugers obligatoriske handelsskoleophold.

Du vil i løbet af uddannelsen, komme igennem de forskellige emner indenfor regnskab, og ender med en uddannelse, du kan bruge bredt.

Vi forventer, at du:

  • kan starte som elev hurtigst muligt 
  • har bestået HHX inden jobstart og har gode resultater i økonomifagene 
  • holder af tal og har forretningsmæssig interesse 
  • er serviceminded og aktiv 
  • kan li' når det stemmer 

Om os

Quickpoint A/S har eksisteret siden 1993 og er en danskejet kæde med hovedsæde i Viborg. Vi har 31 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark, og vi er i alt over 140 uddannede mekanikere og dækmontører og 20 lærlinge. Vores mål er at være markedets bedste landsdækkende værkstedskæde, med fokus på Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed til fordel for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler og er særdeles konkurrencedygtige, både på pris og kvalitet. Vi benytter udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så bilerne fortsat kan opretholde eventuelle fabriksgarantier

Hvis du kunne tænke dig en elevplads hos Quickpoint, så send din ansøgning til job@quickpoint.dk hurtigst muligt med kopi af dine eksamenskarakterer. Vi behandler ansøgningerne løbende og glæder os til at høre fra dig.