Backoffice supporter til Quickpoint A/S

 

Vil du være med til at udvikle vores Backoffice i samarbejde med et lille og agilt team, så er det lige præcis dig, vi søger til denne stilling.

Om stillingen:

Du vil få base på vores hovedkontor i Viborg, og skal herfra være med til at supportere vores 31 værksteder, der ligger i hele Danmark.

Som ny kollega til vores Backoffice afdeling bliver du en vigtig krumtap i den daglige kundeservice, i backoffice-opgaver samt kontakten ud mod vores værksteder. Hverdagen vil være præget af rutinearbejde, men også med en stor omskiftelighed og afbrydelser.

Dine arbejdsopgaver vil indebære tilbudsgivning og opfølgning på disse. Du skal være med til at lave analyse og rapportering på teamets arbejde og indgå i at løse diverse adhoc opgaver, der kommer i Backoffice regi.

Vi søger en ny kollega, der:

  • Arbejder struktureret og systematisk for at kunne levere den helt rigtige kundeservice
  • Er god til at kommunikere med alle typer mennesker
  • Er god til at have mange bolde i luften, selvom hverdagen til tider kan være hektisk
  • Kan indgå og bidrage i et team med en positiv og engageret holdånd
  • Gerne har erfaring fra autobranchen
  • Kan begå sig i div. IT-systemer, herunder erfaring med Microsoft Word og Excel.

Vi tilbyder:

  • Et alsidigt job i en virksomhed der arbejder meget målrettet med tanke på kvalitet, kommunikation og effektivitet.
  • Gode mulighed for både personlig og faglig udvikling
  • Et job i et team, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone, teamånd og godt med humor
  • En stilling på 37 timer, der fastlægges inden for mødetiderne 07:30 – 16:00, mandag til fredag. Tiltrædelse forventes i August 2022.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Backoffice Manager Tobias Poulsen på telefon 20 68 94 97

Lyder dette job som noget for dig, så send din ansøgning til job@quickpoint.dk med Backoffice supporter i emnefeltet.

Vi læser ansøgninger og inviterer relevante kandidater til samtale løbende så send din ansøgning allerede i dag og senest den 7. juli 2022.

Om os:

Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.

Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.