Drømmer du om biler og teknik?
Så vågn op som lærling hos Quickpoint

Er du vild med biler, mekanik og teknik? Har du en stor drøm om at gøre karriere inden for autobranchen? Så er Quickpoint det helt rigtige valg for dig!
Quickpoint er en værkstedskæde med fart på, og vi starter et nyt hold af lærlinge i august 2022.
Vi søger elever, der brænder for at blive dygtige mekanikere, og gerne vil have en bred uddannelse.
Som lærling hos Quickpoint kommer du nemlig til at arbejde med alle bilmærker og alle slags service og reparationer. Vi råder over de nyeste testere og værktøjer, så du bliver fortrolig med værkstedsbranchens avancerede teknologier.

Efter endt uddannelsesperiode, er der store muligheder for fast ansættelse som mekaniker. Og ønsker du at gå endnu længere ad karrierevejen, har vi et stærkt program for videreuddannelse. Vi samarbejder med en af de bedste tekniske skoler i Danmark, som er med til at sikre, at du får de bedste skoleophold med den bedste læring i forbindelse med din uddannelse.

Har vi fanget din interesse? Skal du starte på GF2 til januar
Så send dit CV og ansøgning til job@quickpoint.dk Mærk din ansøgning med "Lærling juli/august 2023"
Du er også velkommen til at ringe til Kenneth Laursen på 41779649
Vi glæder os til at høre fra dig.

HURTIG KARRIERE I EN DYNAMISK ORGANISATION
Du lander i et stærkt udviklingsmiljø, for Quickpoint er i hastig vækst og har fået ekstra muskler, efter vi er blevet en del af K.W. Bruun & Co. Vi overtager nye værksteder, og de eksisterende vækster i kraft af øget markedsføring og nye koncepter. Vi har derfor brug for flere dygtige medarbejdere og ledere, som forstår vores måde at drive værksted på.