Vil du være en del af et stærkt team i en anerkendt koncern med ordnede forhold, fritvalgsordning, god pension og attraktive muligheder for karriereudvikling?

Hos Quickpoint søger vi løbende dygtige, effektive og engagerede medarbejdere, der vil være med til at levere høj kvalitet og god service til vores mange kunder.

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger.

Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier:  Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi forventer:

At du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats.  Du kan lide at have travlt og trives bedst i en hverdag hvor opgaverne er mange og varierende. Du kan arbejde selvstændig, er kritisk med dit arbejde, og har øje for detaljerne. Samtidig er du bevist om at effektivitet er vigtigt for en sund forretning.

 

Vi kan tilbyde:

Et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnose testere, 3D 4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne servicere og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og tekniker altid er klædt på med den nyeste viden.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god spændende arbejdsplads med gode karrierer og udviklingsmuligheder.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Værkstedschef Michael Ellemose Fomsgaard på telefon 75 62 26 44

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@Quickpoint.dk  gerne med ”Mekaniker/tekniker Horsens” i emnefeltet.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag.

 

Om os:

Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.

Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.