Mekaniker/tekniker til Quickpoint i Køge

 

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

 

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger.

Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier:  Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi forventer:

At du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats.  Du kan lide at have travlt og trives bedst i en hverdag hvor opgaverne er mange og varierende. Du kan arbejde selvstændig, er kritisk med dit arbejde, og har øje for detaljerne. Samtidig er du bevist om at effektivitet er vigtigt for en sund forretning.

Vi kan tilbyde:

Et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnose testere, 3D 4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne service og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og tekniker altid er klædt på med den nyeste viden.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god spændende arbejdsplads med gode karrierer og udviklingsmuligheder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Værkstedschef Mark Sørensen på telefon 69 16 46 00

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til mso@quickpoint.dk med ”Mekaniker/tekniker” i emnefeltet, og send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale.

Om os:

Quickpoint Køge (Servicecenter Køge ApS) er datterselskab af Bilhuset Køge A/S (Peugeot Køge). Selskabet blev etableret i september 2020, ledet og styret af værkstedschef Mark Sørensen og Direktør fra moderselskabet Casper Møller, og er kommet godt fra land som Danmarks første Quickpoint-franchisetager. Lokalt er vi også kommet godt fra start, og vi går ind i en fremtid mod 2025 med et af landets flotteste værksteder med hele 300 m2 og 6 lifte. Ambitionen er en fremtid med 4 teknikere/smede, 2 lærlinge og en værkstedschef.  

Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.

Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.