Quickpoint A/S

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?

Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelte kundes behov, og vi yder altid en service, der strækker sig ud over kundens forventninger. Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi forventer:

At du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker og lader dig ikke gå på af opgaver, der kræver en ekstra indsats. Du kan lide at have travlt og trives bedst i en hverdag, hvor opgaverne er mange og varierende. Du kan arbejde selvstændig, er kritisk med dit arbejde og har øje for detaljerne. Samtidig er du bevist om, at effektivitet er vigtigt for en sund forretning.

Vi kan tilbyde:

Et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnose-testere, 3D 4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne service og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har et efteruddannelsesprogram, så vores mekanikere og teknikere altid er klædt på med den nyeste viden.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god spændende arbejdsplads med gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til værkstedschef Rasmus Nielsen på telefon 55 73 40 61.

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til job@Quickpoint.dk, gerne med ”Mekaniker/tekniker” i emnefeltet.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale. Send din ansøgning allerede i dag, men senest den 14. juni 2022.

Om os

Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.

Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.