Quickpoint A/S

Quickpoint A/S i Aalborg søger en værkstedschef der kan og vil mere!

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør!

Vi forventer at øge antallet af Quickpoint værksteder betragteligt i den kommende tid, og derfor søger vi nu branchens mest kompetente og dedikerede værkstedschef, til at være med til at drive udviklingen fremad.

Som værkstedschef i Quickpoint kæden kommer du til at arbejde i professionelle rammer med ordentlige forhold, stærke uddannelsesprogrammer, det bedste værktøj og velafprøvede koncepter, processer og driftsmanualer. Du får dermed de optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget, samtidig med at du får al den støtte, viden og professionalisme, som er opbygget i kæden. På sigt er der for den rette, mulighed for at blive medindehaver.

Om stillingen

Som værkstedschef ved Quickpoint i Aalborg, bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet, og dit primære ansvar bliver derfor at sikre en stærk top- og bundlinje. Du planlægger og optimerer dine ressourcer for optimal udnyttelse, og du sikrer efterlevelsen af Quickpoints kerneværdier, som er: Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed. Du bliver en del af en værkstedskæde med mange dygtige og erfarne kollegaer, som du kan sparre med, så både du og de kan blive endnu bedre til at drive forretning.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • At værkstedet lever op til kravene i driftsmanualen Quickpoints Best Practice
  • At værkstedet performer på Quickpoints KPI-værdier, særligt inden for salg og kundetilfredshed
  • At sikre et godt arbejdsklima, hvor du leder og motiverer dine medarbejdere, så de arbejder dedikeret, effektivt og med fokus på at give kunderne kvalitet og best-in-class service
  • At sikre optimalt vareflow, lagerstyring og håndtering af reservedele
  • At sikre orden og oprydning efter Quickpoint standarder samt sikre vedligeholdelse af maskiner og værktøj
  • Bogføring, fakturering, tilbudsgivning m.m.

Om dig

Vi forventer, at du er en dygtig mekaniker og har erfaring med værkstedsdrift og ledelse. Måske har du flere år på bagen som værkstedschef og drømmer om at komme et sted hen, hvor barren bliver sat højere, eller måske står du på spring til dit første job som øverste leder af et værksted, og venter bare på den rette mulighed.

Du prioriterer dit arbejde højt og er klar til at tage 100 % ansvar for, at dit værksted bliver en succes. Du er drevet af resultater, en stærk konkurrencementalitet og viljen til at gøre en forskel, og du går gerne forrest og viser vejen for dine medarbejdere, samt tager selv del i opgaverne på værkstedet.

Derudover er det et krav, at du har gode danskkundskaber, både i tale og skrift.

På det personlige plan forventer vi, at du er selvstændig og robust, samt at du arbejder struktureret og med en høj grad af kvalitetssans.

Hvis du er lokal, vil det være en fordel, men ikke et ufravigeligt krav.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en værkstedskæde, hvor værdierne kvalitet, effektivitet, kommunikation, troværdighed og åbenhed er i højsædet, og hvor beslutningerne bliver taget uden tøven, så vi hurtigt kan komme videre. Virksomheden har gode arbejdsforhold og et sundt arbejdsmiljø, med en glad og uformel omgangstone.

Med stillingen følger en attraktiv lønpakke, der modsvarer din indsats og dit værksteds resultater, samt en pensionsordning med tilhørende sundhedssikring.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels-Jørgen Munk, Field Service Supporter på mobil 21613521.

Lyder dette som stillingen for dig, så skynd dig at sende en ansøgning og CV til: job@quickpoint.dk

Læs mere om os her