Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet?Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Vi arbejder ud fra vores 5 kerneværdier:  Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed.
Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller op til 3500 kg.

Vi forventer:

At du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats.  Du kan lide at have travlt og trives bedst i en hverdag hvor opgaverne er mange og varierende. Du kan arbejde selvstændig, er kritisk med dit arbejde, og har øje for detaljerne. Samtidig er du bevist om at effektivitet er vigtigt for en sund forretning. Som souschef er du værkstedschefens højre hånd, og skal i periode deltage i de administrative opgaver.

Vi kan tilbyde:

Et veludstyret værksted med det nyeste udstyr inden for diagnose testere, 3D 4-hjulsudmålere samt andet relevant udstyr for at kunne service og reparere selv de nyeste bilmodeller. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og tekniker altid er klædt på med den nyeste viden.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en sund og uformel omgangstone på alle vores værksteder. Derudover tilbyder vi en attraktiv løn, pension og sundhedssikring, samt en god spændende arbejdsplads med gode karrierer muligheder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til værkstedschef Lars Daugaard Nielsen på telefon 41 77 96 43

Søg stillingen:

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@Quickpoint.dk  gerne med ”Souschef” i emnefeltet.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag, men senest den 2. januar 2022.


Om os

Quickpoint A/S har eksisteret siden 1993 og er en danskejet kæde med hovedsæde i Viborg. Vi har 30 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark, og vi er i alt over 130 uddannede mekanikere og dækmontører og 20 lærlinge. Vores mål er at være markedets bedste landsdækkende værkstedskæde, med fokus på Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed til fordel for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler og er særdeles konkurrencedygtige, både på pris og kvalitet. Vi benytter udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så bilerne fortsat kan opretholde eventuelle fabriksgarantier.