Quickpoint A/S søger værkstedschef til Kolding der kan og vil mere!

Er du klar til at blive værkstedschef?
Quickpoint i Kolding søger værkstedschef, der kan og vil mere!

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, men vi skal vokse endnu mere. Samtidig skal vi blive bedre til alt vi gør – og derfor har vi brug for dig. Vi søger nemlig branchens mest kompetente værkstedschefer. Vores krav til kundetilfredshed er nemlig tårnhøje: Vi vil være de bedste i markedet.

Du får optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget. Når du samtidig får hele Quickpoints støtte, viden og professionelle tilgang, er vejen til vækst og succes sikret, og med successen følger en yderst attraktiv gage!

Om stillingen

Som værkstedschef i Quickpoint-kæden kommer du til at arbejde i professionelle rammer, hvor dine medarbejdere alle er inkluderet i Industriens overenskomst. Det betyder ordentlige forhold, stærke uddannelsesprogrammer, det bedste værktøj og ikke mindst velafprøvede koncepter, processer og driftsmanualer.

Som værkstedschef bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet. Derfor får du ansvar for at vi bliver ved med at være effektive og have en fyldt ordrebog. Det sker ved at planlægge og optimere værkstedet og dine ansattes skemaer og opgaver og sikre at værkstedet lever op til driftsmanualen Quickpoints – og måske markedets – Best Practice.

Kerneværdier som ordentlighed, kvalitet, effektivitet, kommunikation, troværdighed og åbenhed betyder noget for os hver dag. Kun på den måde kan vi sikre et godt arbejdsklima, hvor du som leder motiverer dine medarbejdere til at yde deres bedste.

Samtidig får du også ansvar for

  • At sikre optimalt vareflow, lagerstyring og håndtering af reservedele
  • At sikre orden og oprydning efter Quickpoint standarder, samt sikre vedligeholdelse af maskiner og værktøj
  • Bogføring, fakturering, tilbudsgivning m.m.
  • Delvis din aktive indsats på værkstedet (AC-service, lapning af hjul, hjælpe til ved sygdom)


Om dig

Vi forventer, at du er uddannet mekaniker eller har en relevant arbejdsmæssig erfaring, gerne med værkstedsdrift og ledelse. Måske er du allerede værkstedschef, men drømmer om at komme et mere professionelt sted hen. Eller måske står du på spring til dit første job som øverste leder af et værksted og vil gerne have en stærk kæde i ryggen.

Du prioriterer arbejdet højt og er klar til at tage 100 % ansvar for, at dit værksted bliver en succes. Du er drevet af resultater, en stærk konkurrencementalitet og viljen til at gøre en forskel. Ikke mindst går du gerne forrest og viser vejen for dine medarbejdere og tager selv del i både store og små opgaver.

Derudover er det et krav, at du har gode danskkundskaber, både i tale og skrift.

Som person er du selvstændig, struktureret, robust og arbejder med en høj grad af kvalitetssans.

Vi tilbyder

At du bliver en del af en værkstedskæde hvor beslutningerne bliver taget uden tøven, så vi hurtigt kan komme videre. Vi har gode arbejdsforhold og et sundt arbejdsmiljø med en glad og uformel omgangstone.

Med stillingen følger en yderst attraktiv lønpakke, der modsvarer din indsats og dit værksteds resultater, kantineordning samt en pensionsordning med tilhørende sundhedssikring.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Field Manager Allan Trynskov på telefonnummer 92 82 71 48

Lyder dette som stillingen for dig, så skynd dig at sende en ansøgning og CV til job@quickpoint.dk med ”Værkstedschef Kolding” i emnefeltet.

Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag.

Om os

Quickpoint A/S har eksisteret siden 1993 og er en danskejet kæde med hovedsæde i Viborg. Vi har 31 full-service autoværksteder fordelt over det meste af Danmark, og vi er i alt over 140 uddannede mekanikere og dækmontører og 20 lærlinge. Vores mål er at være markedets bedste landsdækkende værkstedskæde, med fokus på Kvalitet, Effektivitet, Kommunikation, Troværdighed og Åbenhed til fordel for vores kunder og vores medarbejdere.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler og er særdeles konkurrencedygtige, både på pris og kvalitet. Vi benytter udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så bilerne fortsat kan opretholde eventuelle fabriksgarantier