Kickstart din karriere og bliv Salgselev hos Quickpoint A/S

Er du frisk på at få en uddannelse, der kan bruges bredt indenfor kundeservice og salg, så er du muligvis Quickpoints nye Salgselev. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Som elev påtager du dig hurtigt nye udfordringer og arbejder på lige fod med dine kollegaer - samtidig med, at vi hele tiden har for øje, at du er under uddannelse. Vi giver dig en spændende uddannelse med gode udviklingsmuligheder, som vil udfordre dig både fagligt og personligt. Du vil få en grundig oplæring, og du vil ikke få ”elev-opgaver”, men derimod arbejde med de samme opgaver som dine nye kollegaer i afdelingen.

Uddannelsen foregår over 2 år og der vil undervejs være 8-10 ugers obligatoriske handelsskoleophold.

Vi forventer, at du:

  • kan starte som elev hurtigst muligt
  • har bestået HHX, EUD eller EUX-uddannelse  
  • har en stor lyst og nysgerrighed på at få en uddannelse indenfor salg og kundeservice 
  • er serviceminded, aktiv og gerne vil have ansvar
  • kan lide at arbejde med mennesker og gøre en forskel

Vi kan tilbyde dig:

Et spændende job, hvor du vil få mulighed for at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved også at bringe din viden og input i spil. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med dine opgaver, og der vil være en god afveksling mellem de opgaver, du skal arbejde med.

Vores omgangstone er uformel, og selvom der vil være dage, hvor det går stærkt, så holder vi et højt humør og løfter sammen i flok.

Du vil komme til at arbejde sammen med et team, der har mange års erfaring, og som kan tilbyde dig en viden, som du ikke vil kunne få på mange andre arbejdspladser.

Praktiske forhold:

Arbejdsstedet er Quickpoint Viborg, Lundborgvej 10, 1.sal., 8800 Viborg
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning og kontakt:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Du kan sende din ansøgning på job@quickpoint.dk.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Backoffice Manager Tobias Poulsen på tp@quickpoint.dk eller mobil 20 68 94 97.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende gennemgår ansøgninger og indkalder til samtale.

 

Om Quickpoint:

Quickpoint A/S har hovedsæde i Viborg, hvor det første værksted startede i 1993. I dag har vi 31 afdelinger fordelt i hele landet, og vi forventer at dette antal stiger over de næste par år.

Det centrale i vores koncept er, at vi har konkurrencedygtige priser. – Vi vil være blandt de billigste, uden at gå på kompromis med vores produkter og det vi laver.

Et Quickpoint-værksted er et full-service-værksted, hvor vi kan løse alle opgaver i forbindelse med service og reparation af din bil.