Har du evnerne til at videreudvikle et QuickPoint-værksted? Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Har du fokus på samarbejde og på både din egen og dine medarbejderes faglige udvikling?

Ledelse, udvikling og kundekontakt

Du skal kunne lede et team bestående af teknikere, mekanikere, montører og lærlinge.

Du er samtidig ansvarlig for kontakten med dine kunder. Du udarbejder tilbud, skriver ordrer ind og koordinerer dine medarbejdere. Samtidig holder du styr på lageret, så dine medarbejdere altid har de materialer, de skal bruge.

Dit fokus er kunderne, og i perioder er det måske også nødvendigt at du udfører opgaver på værkstedet. Du går foran som et godt eksempel og trives med at få olie på hænderne. Du styrer medarbejdernes dag, som var værkstedet dit eget.

Som værkstedschef er det dit ansvar at efterleve det budget der er fastlagt for dit værksted. Budgettet bliver fastlagt af dig og HQ.

Der ligger et stort potentiale i et QuickPoint-værksted, og vi forventer at du er med til at udvikle værkstedet positivt.

Bliv en kompetent leder

Teknikken på bilerne udvikler sig, så det gør vi også. Derfor bliver du løbende efteruddannet, både på ledelse og teknik, så du styrker din viden og kunnen, og hele tiden bliver en bedre leder.

Mekaniker med lederkompetencer

Du er udlært mekaniker med mindst 3 års erfaring efter endt læretid med reparation af forskellige bilmærker — måske har du også ledererfaring fra en lignende stilling.

Du giver kunderne gode oplevelser gennem udsøgt service og professionelt kvalitetsarbejde.

Du samarbejder og deler din viden med dine medarbejdere, så vi alle bliver bedre i fællesskab.

Du er effektiv, og i spidsbelastningsperioder løser du én opgave af gangen og holder fokus på arbejdet.

Endelig gør dit humør og evne til at motivere værkstedet til en god arbejdsplads.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Field Service Supervisor Niels-Jørgen Munk 2161 3521

Søg stillingen

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til job@quickpoint.dk. Vi læser ansøgninger løbende og inviterer relevante kandidater til samtale, send din ansøgning allerede i dag, men senest den 29. november 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om Quickpoint her.