Quickpoint Aarhus C

Trindsøvej 5
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 15 85 44       E-mail: 8000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Aarhus C

Quickpoint – indtil juni 2020 kendt som Quickpot – overtog i år 2000 værkstedet på Trindsøvej 5 i Aarhus C. Værkstedet ligger nær Søren Frichs Vej overfor brandstationen og hører derfor lige med til bydelen Åbyhøj.

På værkstedet står værkstedschefen Thomas Drasbæk for den daglige ledelse. Foruden ham er der to veluddannede svende, der begge har været på talrige efteruddannelser og to lærlinge, der dag for dag bliver dygtigere. Hos Quickpoint i Aarhus C, er der nemlig fokus på god kvalitet og et godt udført arbejde. Vi sætter troværdighed højt og ønsker at give dig en rigtig god oplevelse, når du besøger vores værksted.

Hos Quickpoint Aarhus C har vi naturligvis det udstyr, der skal til for, at vi kan udføre service, fejlsøgning og reparationer på moderne biler. Vi kan stort set klare alle mærker, modeller og årgange og naturligvis også de helt nye biler. Alt værkstedets udstyr så som 3D 4-hjulsudmåling, Aircondition stationer, diagnosetestere kontrolleres af det Teknologiske Institut en gang om året. Værkstedet får ligeledes et kvalitetsstempel af FDM hvert år. På FDMs skala, der går op til 5, scorer vi 4,6.

Du kan bestille en tid på værkstedet i Aarhus C online her eller ved at ringe til os på 86 15 85 44

Thomas Drasbæk, Værkstedschef Quickpoint
Thomas Drasbæk
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Aarhus C:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Service med garantien i behold

For at du kan beholde fabriksgarantien på din nye bil, skal serviceeftersynene foregå i henhold til bilproducentens forskrifter. Det gælder, hvad enten du får din bil serviceret hos et autoriseret værksted eller hos et frit værksted. Når et autoværksted udfører service skal de altså benytte det serviceskema og den bulletin som bilproducenten har udarbejdet. Der er også visse krav til de reservedele, der må benyttes. De skal enten være originale reservedele eller reservedele, der er godkendte af producenten.

Det er efterhånden en del år siden, at det blev besluttet i EU, at du som forbruger skal have mulighed for selv at vælge, hvilket værksted, du ønsker, skal foretage serviceeftersynene på din nye bil. EU mente, at det var konkurrenceforvridende at forbrugere var tvunget til at bruge et autoriseret værksted. Derfor har de frie værksteder nu adgang til bilproducenternes servicedokumenter og kan foretage serviceeftersynene lige efter bogen, så du beholder din fabriksgaranti.

Som bilejer skal du imidlertid også være opmærksom på at få foretaget serviceeftersynene i henhold til bilproducentens krav og forskrifter. Gør du ikke det, kan du miste garantien. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt, at du overholder de serviceintervaller, der er angivet i bilens servicebog.

Dækcenter Aarhus C

Hos Quickpoint i Aarhus C kan vi hjælpe dig med både at vælge, skifte og opbevare dine dæk. Skal du købe nye dæk vejleder vi dig gerne og sørger for, at du får de dæk, der dækker dine behov. Når du skal have skiftet dæk forår og efterår, gør vi det til en meget fair pris. Det samme gælder, hvis vi skal opbevare dine dæk. Får du opbevaret dækkene hos os, er det let og ligetil at få sommer- eller vinterdækkene på og du er sikker på at dækkene er opbevaret ved den korrekte temperatur året rundt.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Aarhus C

 

Super service og rare gutter


Super service og rare gutter. God beliggenhed ift Aarhus midtby. Fornuftige priser.

 

Rigtig god oplevelse


Et godt og ærligt værksted! Vi bruger helt sikkert Quickpoint Aarhus på Trindsøvej igen en anden gang, og vi anbefaler det gerne til andre. Tak for en god serviceoplevelse!

 

Supergod oplevelse


Jeg har flere gange været ude ved Quickpoint på Trindsøvej i Århus. Jeg har en efterhånden gammel bil og der er tit et eller andet der skal ordnes på den, så det er efterhånden blevet til mange besøg. Jeg oplever, altid at der er travlt, men aldrig for travlt til at de dygtige og venlige mekanikere kan fortælle mig hvad der nu er galt med min fantastiske Berlingo. Jeg oplever altid at de prøver at finde den bedste løsning til mig og ikke bare skifter hele bilen ud. Jeg føler altid at både jeg og bilen er i de bedste hænder. Det er jo heller ikke kun dæk og udstødning, de kan fikse jeg har også fået bilen klargjort til syn. Hvis nogen spurgte mig om jeg ville anbefale værkstedet til min bedste ven, ja så kan jeg sige at både min bror og mine forældre også har været forbi værkstedet. Og der altid kaffe på kanden og nogle supersjove videos på tvét. Men prøv selv.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 15 85 44 for at drøfte mulighederne.