Quickpoint Aarhus C

Trindsøvej 5
8000 Aarhus C

Tlf.: 86 15 85 44       E-mail: 8000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Aarhus C

Quickpoint Aarhus C, Ligger i udkanten af Åbyhøj, lige overfor Brandstationen ved Søren Frichs vej. Dette værksted overtog Quickpoint i 2000.

Værkstedet består af 1 værkstedschef, 2 mekanikersvende der begge har en stribe efteruddannelser, og 2 elever. Der er stor fokus på at levere et godt stykke arbejde. Quickpoint i Aarhus C har alt moderne og nødvendigt udstyr for at lave fejlsøgning og service på stort set alle bilmærker og modeller i alle årgange. Også de nyeste modeller. Alt udstyr som diagnosetestere, 3D 4-Hjulsudmåling, ac stationer osv. bliver årligt kontrolleret af Teknologisk Institut, og værkstedet bliver også kvalitetsstemplet af FDM årligt.

Book en tid hos Quickpoint Aarhus C her eller ring 86 15 85 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Thomas Drasbæk, Værkstedschef Quickpoint
Thomas Drasbæk
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Aarhus C:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Aarhus C

 

Super service og rare gutter


Super service og rare gutter. God beliggenhed ift Aarhus midtby. Fornuftige priser.

 

Rigtig god oplevelse


Et godt og ærligt værksted! Vi bruger helt sikkert Quickpoint Aarhus på Trindsøvej igen en anden gang, og vi anbefaler det gerne til andre. Tak for en god serviceoplevelse!

 

Supergod oplevelse


Jeg har flere gange været ude ved Quickpoint på Trindsøvej i Århus. Jeg har en efterhånden gammel bil og der er tit et eller andet der skal ordnes på den, så det er efterhånden blevet til mange besøg. Jeg oplever, altid at der er travlt, men aldrig for travlt til at de dygtige og venlige mekanikere kan fortælle mig hvad der nu er galt med min fantastiske Berlingo. Jeg oplever altid at de prøver at finde den bedste løsning til mig og ikke bare skifter hele bilen ud. Jeg føler altid at både jeg og bilen er i de bedste hænder. Det er jo heller ikke kun dæk og udstødning, de kan fikse jeg har også fået bilen klargjort til syn. Hvis nogen spurgte mig om jeg ville anbefale værkstedet til min bedste ven, ja så kan jeg sige at både min bror og mine forældre også har været forbi værkstedet. Og der altid kaffe på kanden og nogle supersjove videos på tvét. Men prøv selv.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 15 85 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Aarhus C