Bremser

Hos Quickpoint har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Hos Quickpoint er du sikret den højeste kvalitet til den laveste pris, derfor bruger vi KUN OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have skiftet bremser på din bil. Book tid her.

Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Nedenfor kan du se eksempler på priserne ved udskiftning af bremser på forskellige bilmodeller.
Ønsker du en pris på nye bremser til lige præcis din bil? Få et tilbud på udskiftning af bremser.

Priseksempler på udskiftning af bremser

Priserne er inkl. mont. sæt, montering, skiver og klodser eller tromler og bakker i begge sider - afhængig af bilens bremsesystem.

Bilmodel Forbremser Bagbremser
Citroen C3 1,4 Hdi Diesel årg. 02/02 - 02/09 Fra kun 1.795,- Fra kun 2.995,-
VW UP! 1,0 Benzin årg. 2011 - Fra kun 2.195,- Fra kun 2.595,-
Nissan Qashqai 1,5 DCI årg. 2007 - 2014 Fra kun 2.595,- Fra kun 2.395,-
Skoda Octavia 1,6 TDI 2013 - Fra kun 2.695,- Fra kun 1.995,-
Toyota Aygo 1,0 Benzin Årg. 07/05 - 05/14 Fra kun 1.895,- Fra kun 2.295,-

 

Bremseeftersyn

Få et bremseeftersyn inkl. rensning af for- og bagbremser til kun 1.145,-

Vedligeholdelse af bilens bremser

Bilens bremser skal holdes i orden, bilens bremser har bedst af at blive renset og smurt 1-2 gange årligt. Det danske klima er hårdt ved bilens bremser der kommer hurtigt skidt og rustdannelser på bremsedelene som sætter sig fast. Bilens bremseklodser skal kunne bevæge sig frit, så når man træder på bremsepedalen får man virkning med det samme, bremser der ikke bliver renset og holdt ved lige, kan nemt sætte sig fast. Hvis en bil hænger i bremserne går det ud over bilens brændstof økonomi og bilen vil ikke bremse ordentligt og specielt ved en evt. nødbremsning vil bremserne ikke virke korrekt og dette kan skabe en farlig situation. Biler er i dag udstyret med ABS og ESP systemer som skal gøre bilen mere sikker i trafikken, disse systemer virker kun hvis bilens bremser er vedligeholdt og i orden. Vedligeholdte bremser kan holde meget længere end bremser der ikke bliver vedligeholdt, det er derfor vigtigt at vedligeholde bilens bremser både for sikkerhed og økonomien og miljøets skyld.

Book tid til reparation eller udskiftning af bremser.

Bremsekaliber hænger

Når man træder på bremsen, så tilføjes der bremsevæske til kaliberen, og det er her, der skabes et hydraulisk tryk, så bremsen begynder at bremse bilen. Jo ældre en bil man har, jo større er risikoen for, at bremsekaliberen begynder at hænge eller sætte sig fast. Under et bremseeftersyn vil vores mekanikere tjekke, om bremsekaliberen hænger. Er det tilfældet, vil en reparation eller udskiftning af bremsekaliberen være nødvendig. Men fungerer bremsekaliberen ikke hensigtsmæssigt, vil den f.eks. ikke løsne sig igen og derved skabe en skævbremsning. Derfor er det vigtigt, at bilens bremsekaliber ikke hænger, da det kan skabe farlige situationer.

Udskiftning af tromlebremse

Udskiftning af tromlebremser udfører vi også hos Quickpoint. I dag ser man ikke mange biler med tromlebremser, fordi skivebremser ganske enkelt er mere effektive. Men mange ældre og små biler har tromlebremser. Der er flere forskellige symptomer, som man skal holde øje med, når det gælder tromlebremsernes tilstand. Først og fremmest er det vigtigt, at der ikke er tydelige vibrationer, når man bremser, eller at der kommer høje lyde fra bremseklodserne i forbindelse med en bremsning. Bremser bilen ligeledes skævt, eller virker håndbremsen løs, så kan det være tydelige tegn på, at tromlebremsen trænger til en udskiftning. I modsætning til skivebremser, som ofte findes på alle 4 hjul, så sidder tromlebremser kun på de bagerste hjul. Der er derfor en markant højere risiko for tab af stabilitet og kontrol af bilen, når man bremser i en bil med tromlebremser fremfor i en bil med skivebremser. Men grunden til at mange nyere, små biler stadig har tromlebremser er, at det er en billigere løsning end skivebremser. På tromlebremser ligger der også en forsegling, som beskytter selve bremsesystemet. En gammel tommelfingerregel siger, at tromlebremser holder mellem 80.000 og 140.000 kilometer - men det afhænger meget af den enkelte bil. Alt efter kørselsmønster anbefaler vi at få renset tromlebremserne ca. hvert andet år.

Er du i tvivl, om dine tromlebremser virker, som de skal, så kan du altid få dem tjekket her hos Quickpoint.

Dygtige fagfolk

Hos Quickpoint er vi meget kvalitetsbevidste, og derfor bruger vi kun OE-godkendte reservedele. Vores dygtige fagfolk kan hurtigt diagnosticere eventuelle fejl på bremseskiverne. Er bremseskiverne meget slidte, er det nødvendigt at få dem skiftet. Fra alle producenters side er der tilkendegivet en minimumtykkelse, som bremseskiverne skal overholde. Forskellen fra en normal, funktionsdygtig bremseskive og en nedslidt bremseskive er dog kun på 1-3 millimeter. Men hos Quickpoint har vi det helt rigtige måleudstyr, så vi hurtigt kan diagnosticere, om bremseskiverne overholder kravene fra den givne producent. Små deformiteter kan ofte fræses væk, men generelt skal en skivebremse udskiftes, hvis den er nedslidt.

Vi er hos Quickpoint underlagt en løbende kontrol af FDM, således vi altid bliver udfordret på vores kvalitet, når vi f.eks. reparerer eller udskifter dine bremser.

 

Del regningen op i 10 rater rente- og gebyrfrit. Læs mere om QuickFree.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.