Bremser

Hos Quickpoint er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Vi anbefaler, at du booker tid til bremsereparation eller -udskiftning. Book tid her.

Du kan også ringe og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Nedenfor ses priseksempler på udskiftning af bremser på forskellige bilmodeller. Ønsker du pris på nye bremser til lige præcis din bil? Få tilbud på udskiftning af bremser.

Split regningen op
Med QuickFree kan du betale din værkstedsregning over 10 måneder – helt uden renter og gebyrer. Læs mere om QuickFree.

Priseksempler på udskiftning af bremser

Priserne er inkl. mont. sæt, montering, skiver og klodser eller tromler og bakker i begge sider - afhængig af bilens bremsesystem.

Bilmodel Forbremser Bagbremser
Citroen C3 1,4 Hdi Diesel årg. 02/02 - 02/09 Fra 1.795,- Fra 2.995,-
VW UP! 1,0 Benzin årg. 2011 - Fra 2.195,- Fra 2.595,-
Nissan Qashqai 1,5 DCI årg. 2007 - 2014 Fra 2.595,- Fra 2.395,-
Skoda Octavia 1,6 TDI 2013 - Fra 2.695,- Fra 1.995,-
Toyota Aygo 1,0 Benzin Årg. 07/05 - 05/14 Fra 1.995,- Fra 2.295,-

 

Bremseeftersyn

Få et bremseeftersyn inkl. rensning af for- og bagbremser for kun 1.593, -

Vigtig vedligeholdelse af bilens bremser

Bilens bremser har bedst af at blive renset og smurt 1-2 gange årligt. Navnlig her i det danske klima, hvor der hurtigt kommer skidt og rustdannelser på bremsedelene.

Bremser der ikke bliver renset og vedligeholdt, kan sætte sig fast, så din bil ”hænger i bremsen”. Det forringer både brændstoføkonomien og bremseevnen. Er bilen udstyret med sikkerhedssystemer som antiblokering (ABS) og antiudskridning (ESP) er det endnu vigtigere: Disse systemer virker kun korrekt, hvis bilens bremser løbende vedligeholdes.

Vedligeholdte bremser er også en økonomisk og miljømæssig gevinst: De holder meget længere.

Det bedste argument er dog sikkerheden – især hvis du pludselig skal foretage en katastrofebremsning. Derfor kan vedligeholdte bremser gøre en livsvigtig forskel for dig, dine medpassagerer og andre trafikanter.

Book tid til reparation eller udskiftning af bremser.

Bremsekaliber hænger

Når man træder på bremsen, tilføjes der bremsevæske til kaliberen. Med tiden vokser risikoen for, at bremsekaliberen begynder at hænge eller sætte sig fast. Under et bremseeftersyn vil vores mekanikere tjekke, om bremsekaliberen hænger.

Er det tilfældet, vil en reparation eller udskiftning af bremsekaliberen være nødvendig. Fungerer bremsekaliberen ikke hensigtsmæssigt, risikerer man skævbremsning. for at undgå farlige situationer er det derfor vigtigt at få tjekket bilens bremsekaliber.

Udskiftning af tromlebremse

Udskiftning af tromlebremser udfører vi naturligvis også hos Quickpoint. Selvom skivebremser er blevet langt mere udbredte på grund af deres effektivitet har mange mindre og mange ældre biler nemlig stadig tromlebremser.

Hvis din bil har tromlebremser, skal du være opmærksom på tegn på slid som f.eks. vibrationer eller mislyde ved bremsning. Hvis bilen bremser skævt, eller håndbremsen virker løs, kan det betyde, at tromlebremsen trænger til en udskiftning. En tommelfingerregel siger, at tromlebremser holder mellem 80.000 og 140.000 kilometer, og alt efter kørselsmønster anbefaler vi rensning af tromlebremserne cirka hvert andet år.

Er du i tvivl, om dine tromlebremser virker korrekt, kan du altid få dem tjekket hos Quickpoint.

Dygtige fagfolk og FDM-kontrol

Hos Quickpoint sætter vi en ære i at holde bremserne på din bil i perfekt stand, og vores dygtige fagfolk kan hurtigt og præcist diagnosticere eventuelle fejl på bilens bremser.  

Alle Quickpoint-værksteder er underlagt FDM's løbende stikprøvekontrol for at sikre en konstant og høj kvalitet i vores arbejde.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted