Bremser

Hos Quickpoint er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Vi anbefaler, at du booker tid til bremsereparation eller -udskiftning. Book tid her.

Du kan også ringe og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Nedenfor ses priseksempler på udskiftning af bremser på forskellige bilmodeller. Ønsker du pris på nye bremser til lige præcis din bil? Få tilbud på udskiftning af bremser.

Split regningen op
Med QuickFree kan du betale din værkstedsregning over 10 måneder – helt uden renter og gebyrer. Læs mere om QuickFree.

Priseksempler på udskiftning af bremser

Priserne er inkl. mont. sæt, montering, skiver og klodser eller tromler og bakker i begge sider - afhængig af bilens bremsesystem.

Bilmodel Forbremser Bagbremser
Citroen C3 1,4 Hdi Diesel årg. 02/02 - 02/09 Fra 1.795,- Fra 2.995,-
VW UP! 1,0 Benzin årg. 2011 - Fra 2.195,- Fra 2.595,-
Nissan Qashqai 1,5 DCI årg. 2007 - 2014 Fra 2.595,- Fra 2.395,-
Skoda Octavia 1,6 TDI 2013 - Fra 2.695,- Fra 1.995,-
Toyota Aygo 1,0 Benzin Årg. 07/05 - 05/14 Fra 1.995,- Fra 2.295,-

 

Bremseeftersyn

Få et bremseeftersyn inkl. rensning af for- og bagbremser for kun 1.415, -

Vigtig vedligeholdelse af bilens bremser

Bilens bremser har bedst af at blive renset og smurt 1-2 gange årligt. Navnlig her i det danske klima, hvor der hurtigt kommer skidt og rustdannelser på bremsedelene.

Bremser der ikke bliver renset og vedligeholdt, kan sætte sig fast, så din bil ”hænger i bremsen”. Det forringer både brændstoføkonomien og bremseevnen. Hertil kommer, at moderne sikkerhedssystemer som antiblokering (ABS) og antiudskridning (ESP) kun virker korrekt, hvis bilens bremser løbende vedligeholdes.

Vedligeholdte bremser er også en økonomisk og miljømæssig gevinst, for de holder meget længere, end bremser der ikke vedligeholdes. Men det bedste argument er og bliver sikkerheden. Især hvis du pludselig skal foretage en katastrofebremsning. Så kan vedligeholdte bremser gør en livsvigtig forskel for dig og dine passagerer.

Book tid til reparation eller udskiftning af bremser.

Bremsekaliber hænger

Når man træder på bremsen, så tilføjes der bremsevæske til kaliberen, og det er her, der skabes et hydraulisk tryk, så bremsen begynder at bremse bilen. Jo ældre en bil man har, jo større er risikoen for, at bremsekaliberen begynder at hænge eller sætte sig fast. Under et bremseeftersyn vil vores mekanikere tjekke, om bremsekaliberen hænger. Er det tilfældet, vil en reparation eller udskiftning af bremsekaliberen være nødvendig. Men fungerer bremsekaliberen ikke hensigtsmæssigt, vil den f.eks. ikke løsne sig igen og derved skabe en skævbremsning. Derfor er det vigtigt, at bilens bremsekaliber ikke hænger, da det kan skabe farlige situationer.

Udskiftning af tromlebremse

Udskiftning af tromlebremser udfører vi også hos Quickpoint. Skivebremser er mere udbredte (og effektive), men mange ældre biler og nyere små biler har stadig tromlebremser.

Hvis din bil har tromlebremser, skal du være opmærksom på tegn på slid som f.eks. vibrationer eller mislyde ved bremsning. Hvis bilen bremser skævt, eller håndbremsen virker løs, kan det også betyde, at tromlebremsen trænger til en udskiftning. En tommelfingerregel siger, at tromlebremser holder mellem 80.000 og 140.000 kilometer, og alt efter kørselsmønster anbefaler vi rensning af tromlebremserne cirka hvert andet år.

Er du i tvivl, om dine tromlebremser virker korrekt, kan du altid få dem tjekket hos Quickpoint.

Dygtige fagfolk og FDM-kontrol

Hos Quickpoint sætter vi en ære i at holde bremserne på din bil i perfekt stand, og vores dygtige fagfolk kan hurtigt og præcist diagnosticere eventuelle fejl på bilens bremser.  

Alle Quickpoint-værksteder er underlagt FDM's løbende stikprøvekontrol for at sikre en konstant og høj kvalitet i vores arbejde.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted