4-hjulsudmåling / sporing

Der er penge at spare, hvis din bils styretøj er korrekt indstillet. En forkert sporing giver nemlig større slid på dækkene, højere brændstofforbrug og forringet sikkerhed.

Hvis din bil har en tendens til at trække ud til siden eller svært ved at rette op af sig selv, når du svinger, bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

Ved en 4-hjulsudmåling / sporing kontrollerer vi om bilens hjul/styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte justeres de.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have udmålt og sporet din bil. Book tid her.

Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.

4-hjulsudmåling / sporing og evt. justering af for- og baghjul til priser, der går under alle andre i markedet!

Kun 795,-

Hvorfor 4-hjulsudmåling/sporing af bil?

Hvis hjulenes vinkler ikke er korrekte vil du opleve at dine dæk slides hurtigere, at bilen mangler retningsstabilitet, har dårlige køreegenskaber m.v. Derfor måler man hjulenes vinkler for at se om de er korrekte. Ring og tal med vores mekanikere hvis du har spørgsmål om 4-hjulsudmåling / sporing.

Book tid til 4-hjulsudmåling / sporing af bil.

For at kunne foretage en komplet udmåling at bilens hjulgeometri, er det altafgørende med det rigtige udstyr. Hos Quickpoint investerer vi løbende i den nyeste teknologi inden for sporingsapparater, samt den korrekte uddannelse af vores mekanikere. Kvaliteten på vores arbejde er altid i højsæde, hvor vi f.eks. løbende bliver testet af FDM.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.


 

Kunderne siger

 

Perfekt udført 4-hjulsudmåling


Perfekt udført 4-hjulsudmåling til aftalt pris udført på 20 minutter. Intet at sætte en finger på.

 

Super godt værksted


Utrolig service minded værksted. Helt klart det bedste jeg har brugt til sporing og styretøjs arbejde.

 

God hurtig og behagelig service


En god hurtig og behagelig service....der gik max 25 min fra jeg kom til jeg kørte, så havde jeg 4 nye dæk, afbalancering samt sporing af min bil....i øvrigt til aftalte pris og med god kaffe i ventetiden.