VI FYLDER RUNDT!

Hos Quickpoint runder vi nu 30 år med god service, høj kvalitet og korte ventetider!

Derfor kan du lige nu få en 4-hjulsudmåling til kun 595,- (før 895,-). Du sparer 300,-.


Ved en 4-hjulsudmåling kontrollerer vi, at bilens styretøj er korrekt indstillet.

På den måde er du sikker på, at dine dæk ikke slides skævt, at bilen ikke bruger unødigt brændstof samt at køreegenskaberne ikke forringes.

4-hjulsudmåling/sporing

Det er vigtigt, at bilens styretøj er korrekt indstillet – både af hensyn til økonomi og sikkerhed. En forkert sporing giver nemlig mere slid på dækkene, højere brændstofforbrug og ringere køreegenskaber.

Problemer med styring er typisk at din bil har en tendens til at trække til siden eller ikke retter op af sig selv, når du har drejet. Hvis det er tilfældet, bør du få foretaget en udmåling og en sporing.

Ved en 4-hjulsudmåling/sporing tjekker vi, om bilens hjul/styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte, sørger vi for at de bliver justeret de, så styretøjet sporer perfekt.

En korrekt og komplet udmåling at bilens hjulgeometri, kræver det helt rigtige udstyr. Hos Quickpoint bruger vi derfor den nyeste teknologi inden for sporingsapparater og sørger for løbende uddannelse af vores mekanikere.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have udmålt og sporet din bil.

Book tid her. 

Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.

4-hjulsudmåling / sporing og evt. justering af for- og baghjul

  Før pris 895,- nu kun 595,- spar 300,-

Split regningen op
Med QuickFree kan du betale din værkstedsregning over 10 måneder – helt uden renter og gebyrer. Læs mere om QuickFree.

Hvorfor 4-hjulsudmåling/sporing af bil?

Hvis hjulenes vinkler ikke er korrekte vil du opleve at dine dæk slides hurtigere, at bilen mangler retningsstabilitet, har dårlige køreegenskaber m.v. Derfor måler man hjulenes vinkler for at se om de er korrekte. Ring og tal med vores mekanikere hvis du har spørgsmål om 4-hjulsudmåling / sporing.

Book tid til 4-hjulsudmåling/sporing af bil.

For at kunne foretage en komplet udmåling at bilens hjulgeometri, er det altafgørende med det rigtige udstyr. Hos Quickpoint investerer vi løbende i den nyeste teknologi inden for sporingsapparater, samt den korrekte uddannelse af vores mekanikere. Kvaliteten på vores arbejde er altid i højsæde, hvor vi f.eks. løbende bliver testet af FDM.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted


 

Kunderne siger

 

Perfekt udført 4-hjulsudmåling


Perfekt udført 4-hjulsudmåling til aftalt pris udført på 20 minutter. Intet at sætte en finger på.

 

Super godt værksted


Utrolig service minded værksted. Helt klart det bedste jeg har brugt til sporing og styretøjs arbejde.

 

God hurtig og behagelig service


En god hurtig og behagelig service....der gik max 25 min fra jeg kom til jeg kørte, så havde jeg 4 nye dæk, afbalancering samt sporing af min bil....i øvrigt til aftalte pris og med god kaffe i ventetiden.