Quickpoint går under alle priser i markedet

Hos Quickpoint foretager vi service og reparationer af alle bilmærker. Altid i den højeste kvalitet og til priser, der går under alle andre i markedet.
Som kunde hos Quickpoint er du garanteret den bedste kvalitet, da vi er et FDM-kvalitetskontrolleret fordelsværksted. Det betyder, at FDM løbende besøger vores mange værksteder og kontrollerer bl.a. biler, som har fået foretaget reparationer og serviceeftersyn. Vi bestræber os desuden på, at du som kunde altid får den bedste service og korte ventetider.

 

 

Betingelser for Quickpoints prispolitik 
*Vores prispolitik gælder alle produkter og ydelser i Quickpoints produktsortiment, som kan leveres på det aktuelle købstidspunkt. Vi går under alle danske værkstedspriser, som udføres inden for landegrænserne. Vores prispolitik gælder tilbud fra konkurrerende værksteder inden for samme kommunegrænse, som det lokale Quickpoint-værksted hvor ydelsen ønskes udført. Fysiske produkter, der indgår i ydelsen, skal være identiske i mærke, farve, størrelse og model ift. det udbudte Quickpoint-produkt. Indholdet i den samlede ydelse skal ligeledes være identisk (udførte opgaver, tillægsydelser etc.) Tilbuddet skal være gældende, og skal fra det konkurrerende momsregistrerede autoværksted kunne dokumenteres i købsøjeblikket med et skriftligt tilbud hvorpå dato, pris og værkstedets navn tydeligt fremgår.

Den samlede ydelse skal kunne leveres fra den konkurrerende virksomhed på købstidspunktet. Serviceydelser som fragt, indpakning m.m. indgår ikke som en del af prispolitikken. Rabatter hos konkurrerende udbydere, eks. bonus, medlems- og kundeklubrabatter, er ikke omfattet. Lagersalg, kø-tilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagstilbud, timetilbud, lokale tilbud, åbningstilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl etc. er ikke omfattet af prispolitikken.

Vilkårene gælder både privat- og erhvervskunder, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Quickpoint forbeholder sig ret til at ændre i konceptet og tilhørende betingelser - til enhver tid og uden varsel.