Hos Quickpoint får du høj kvalitet til lave priser

På vores værksteder er du og din bil altid i trygge og sikre hænder. Vi foretager service og reparationer af alle bilmærker – til priser, der går under alle andre i markedet!* Som kunde hos os er du altid garanteret høj kvalitet, da vi er et FDM-kvalitetskontrolleret fordelsværksted. Det betyder, at FDM løbende besøger vores værksteder og bl.a. kontrollerer de biler, som har fået foretaget reparationer og serviceeftersyn.

En god kundeoplevelse

Tilfredse kunder er fundamentet for vores forretning. Vi bestræber os derfor på, at du som kunde får den bedste service og korte ventetider – uanset hvilket værksted du besøger. At vi lever op til dette mål, afspejles i de mange gode anmeldelser, som flere af vores kunder har delt på Trustpilot. 

 

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 9.486 anmeldelser.

Nature


*Vilkår og betingelser for prispolitik
Quickpoints prispolitik gælder alle produkter og ydelser i eget produktsortiment, som kan leveres på det aktuelle købstidspunkt. Vi går under alle danske værkstedspriser, som udføres inden for landegrænserne. Vores prispolitik gælder tilbud fra konkurrerende værksteder inden for samme kommunegrænse, som det lokale Quickpoint-værksted hvor ydelsen ønskes udført. Fysiske produkter, der indgår i ydelsen, skal være identiske i mærke, farve, størrelse og model ift. det udbudte Quickpoint-produkt. Indholdet i den samlede ydelse skal ligeledes være identisk (udførte opgaver, tillægsydelser etc.) Tilbuddet skal være gældende, og skal fra det konkurrerende momsregistrerede autoværksted kunne dokumenteres i købsøjeblikket med et skriftligt tilbud hvorpå dato, pris og værkstedets navn tydeligt fremgår. Den samlede ydelse skal kunne leveres fra den konkurrerende virksomhed på købstidspunktet. Serviceydelser som fragt, indpakning m.m. indgår ikke som en del af prispolitikken. Rabatter hos konkurrerende udbydere, eks. bonus, medlems- og kundeklubrabatter, er ikke omfattet. Lagersalg, kø-tilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagstilbud, timetilbud, lokale tilbud, åbningstilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl etc. er ikke omfattet af prispolitikken. Vilkårene gælder både privat- og erhvervskunder, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Quickpoint forbeholder sig ret til at ændre i konceptet og tilhørende betingelser - til enhver tid og uden varsel.