Kobling

Skal du have skiftet kobling?

Så prøv Quickpoint. Vi er eksperter i udskiftning af koblinger, og vores priser, som går under alle andre i markedet, er inkl. både kobling og montering. Se priseksempler på udskiftning af kobling i tabellen herunder.

Hos Quickpoint bruger vi KUN OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Vi anbefaler, at du booker tid til udskiftning af kobling på din bil. Book tid her.

Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Nedenfor kan du se eksempler på priser på koblinger til forskellige bilmodeller.
Ønsker du en pris på en kobling til lige præcis din bil? Få et tilbud på udskiftning af kobling.

Priseksempler på udskiftning af kobling

Priserne er inkl. kobling og montering.

Bilmodel Kobling, pris
Citroen C3 1,4 Hdi Diesel årg. 02/02 - 02/09 Fra kun 6.195,-
VW UP! 1,0 Benzin årg. 2011 - Fra kun 6.995,-
Nissan Qashqai 1,5 DCI årg. 2007 - 2014 Fra kun 7.695,-
Skoda Octavia 1,6 TDI 2013 - Fra kun 7.795,-
Toyota Aygo 1,0 Benzin Årg. 07/05 - 05/14 Fra kun 4.995,-

 

Information om kobling

Det er bilens kobling der sørger for at der er forbindelse mellem motor og gearkasse. Når man træder koblingspedalen ned i bilen, er der et leje der presser på nogle metalfjedre som sørger for at koblingsnavet kan løbe frit mellem koblingens trykplade og bilens svinghjul. Det er vigtigt at man ikke filer på koblingen, da denne vil blive varm og tage skade.

Man skal altid vælge bilens laveste gear når man sætter i gang, man får derved hurtigt bilen i bevægelse og man undgår at slide unødigt på koblingen. Hvis man starter i et for højt gear kommer man til at file på koblingen for at få bilen i gang, dette tager koblingen skade af. Man kan nemt spare lidt på koblingen hvis man f.eks. holder i kø, der kan man med fordel sætte bilen i frigear og slippe koblingen, derved undgår man at koblingsnavet er presset sammen i længere tid og man slider ikke unødvendigt på udrykkerlejet. Hvis en kobling brænder varm, vil dette give små pletter på bilens svinghjul og man vil opleve at bilen rusker ved igangsættelse.

Udskiftning af bilens kobling

Er bilen begyndt at ruske skal der ny kobling i bilen, samt man bør skifte bilens svinghjul. På nyere biler er der et såkaldt ”dual-mass” svinghjul, dette er betegnelsen at 2 stykker metal som er sammensat med noget hårdt gummi imellem det som der har forbindelse til bilens motor og den del som selve koblingsnavet sidder på. Hvis et svinghjul er slidt op vil man også kunne opleve at koblingen rusker, men det kan også gå udover motorens gang, mange biler går dårligt i tomgang fordi svinghjulet er defekt.

Book tid til udskiftning af kobling. 

Book tid til udskiftning af kobling.

Vores kunder hos Quickpoint betyder alt for os. Vi har stort fokus på at lytte til vores kunder og bruge denne feedback, så vi hele tiden kan blive bedre.

Ved udskiftning af en kobling er kvaliteten af det mekaniske arbejde en afgørende faktor, derfor får vi løbende efteruddannet vores mekanikere og vi bliver kvalitetskontrolleret af FDM.

 

Del regningen op i 10 rater rente- og gebyrfrit. Læs mere om QuickFree.

 

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.