Olieskift

Hos Quickpoint er du sikret den højeste kvalitet til markedets laveste priser. Derfor bruger vi blandt andet motorolie fra Total, som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Total indeholder altid højtydende baseolier, hvormed der opnås optimal beskyttelse mod lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. De progressive additiver er udviklet, så motoren bliver renere ved høje temperaturer, og samtidigt øger de slidstyrken.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have skiftet olie på din bil. Book tid her.
Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.

Olieskift med op til 4 liter olie inkl. oliefilter og miljøafgift

Kun 879,-

Olieskift inkl. oliefilter 

Hos Quickpoint er et olieskift altid inkl. oliefilter. Vi bruger udelukkende motorolie fra Total som er en af verdens bedste producenter af syntetisk motorolie. Ring til os, hvis du har spørgsmål om olieskift og skift af oliefilter.

Hyppige olieskift og den korrekte olie forlænger din bilmotors levetid

Olieskift er vigtigt for bilens motor, det er vigtigt at anvende den korrekte motorolie, som passer til ens bil. Biler i dag er udstyret med en masse systemer, som skal minimere forurening: EGR systemer, partikelfilter systemer og katalysator systemer. Disse systemer vil med tiden sode til, hvis der bliver anvendt en forkert motorolie. En opslidt motorolie kan også gøre skade på disse systemer og på motorens vitale dele. Når man skifter motorolien skal man også skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift. Kører man få km og mange korte ture, vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne, så det kan derfor være en god ide at lave et olieskift ind imellem, at bilen skal til service.

Book tid til olieskift.

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.


 

Kunderne siger

 

Mit olieskift var en sand fornøjelse


Mit olieskift var en sand fornøjelse. Til aftalt pris, og uden videre ventetid på stedet. Tak for en god oplevelse.

 

God oplevelse


God oplevelse. Fik lavet olieskift, tog en kop kaffe og bilen var hurtig klar. Super tilfreds.

 

Olieskift - alt som aftalt


Olieskift - alt var som aftalt. Kom til som aftalt. Tidsbestilling gik let.