Airconditionservice


Med tiden taber alle aircondition- og klimaanlæg kølemidlet, og dermed bliver køleevnen nedsat.
Et regelmæssigt eftersyn og service hos Quickpoint sikrer dig, at holdbarheden og køleeffekten er optimal. Brug ikke pengene på dyre reparationer af aircon eller klimaanlæg, men forebyg og vedligehold i stedet med vores QuickAirconService til en pris, der går under alle andre i markedet.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have lavet airconditionservice på din bil. Book tid her.
Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.

Airconservice

Serviceeftersyn på aircondition - med komforttjek

Eftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. påfyldning af kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie samt et 10-punkts komforttjek (påfyldning af sprinklervæske samt kontrol af kølervæskestand, oliestand, lygtefunktion, viskerblade, batteritilstand, horn, multiremme, dæktryk og dækstand samt stenslag og revner i forrude).

Kun 995,-*

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.


Book tid til Airconditionservice

Airconservice Plus

Serviceeftersyn på aircondition inkl. pollenfilter

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.295,-*

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.


Book tid til AirconditionservicePlus


Airconservice R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition - R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.695,-


Book tid til Airconditionservice

Airconservice R1234YF Plus

Serviceeftersyn på aircondition inkl. pollenfilter - R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.995,-


Book tid til AirconditionservicePlus

Gælder kun for aircondition-/klimaanlæg som er funktionsdygtige. Aircondition serviceeftersyn på el og hybridbiler hvor klimaanlægget bruger kølemiddel af typen R1234YF: kun 1.995,-

Book tid til airconditionservice.

R1234YF

Ud fra en klimamæssig vurdering, med afsæt i den europæiske forordning vedr. ”Mobile Air-conditioning” (MAC), har det for bilmodeller produceret fra 2017 og frem, ikke længere været lovligt, at anvende det det stadig mest anvendte kølemiddel R134A. Der er herefter, af bilindustrien valgt et nyt kølemiddel med den tekniske betegnelse R1234YF.

Det nye kølemiddel R1234YF skal efter planen anvendes i hele verden.

De to største forskelle fra det ”gamle” R134A til R1234YF en markant forbedring ift. klimapåvirkningen, hvor kølemidlet R1234YF kun har en GWP (Global Warming Potential) på 4 mod hele 1300 for R134A.

Den anden forskel på kølemidlerne er at R1234YF er brændbart og derfor ikke kan benyttes på de nuværende maskiner som i dag benyttes til R134A.

Er du i tvivl om hvilken type kølemiddel din bils anlæg bruger er du meget velkommen til at kontakte os.

Book tid til airconditionservice.

 

Det er vigtigt med serviceeftersyn af bilens aircondition

Bilens aircondition / klima anlæg skal serviceres. En bils klima / aircondition anlæg er et lukket system hvor der inde i systemet flyder et kølemiddel, som kan være af typen R134A eller R1234yf. Dette kølemiddel vil med tiden forsvinde og anlægget vil løbe tør. Hvis dette sker vil pakninger, filter, kondenser blive ødelagt med tiden, da der sammen med kølemidlet også flyder en olie med rundt som holder pakninger, kompressor mm. smurt. Det er derfor vigtigt at få lavet aircondition eftersyn / klimaservice. Ved et service bliver klima / aircondition anlægget suget tomt og tørret via vakuum. Derefter bliver der lavet en suge test og der bliver påfyldt kølemiddel enten af typen R134A eller R1234yf. Får man en skade på klima / airconditions anlægget, skal man få det repareret hurtigst muligt, da anlægget ellers kan tage yderligere skade f.eks. kan der gå hul på kondensoren / køleren der sidder forrest på bilen. Sker dette er der hul direkte ind i aircondition / klimaanlæggets system og systemet vil suge fugt hvilket der er rigtigt skidt. Fugt ødelægger tørfilteret og kan også ødelægge kompressoren og dette vil blot medføre større udgifter.

Book tid til airconditionservice.


Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.


 

Kunderne siger

 

God service


Bestilte et aircondition/klimaanlæg service, da mit klimaanlæg ikke kølede. Efter en halv times arbejde virkede alt som det skulle igen, og der er dejligt køligt i bilen igen. Godt arbejde af Quickpoint.

 

Yderst tilfreds med arbejdet og prisen


Fik aircon service med trykprøve og påfyldning af kølervæske på helt tom anlæg. Yderst tilfreds med arbejdet og prisen.

 

Aircon service til fornuftig pris


Tidsbestilling, arbejdets udførelse, til aftalt pris. Alt klappede og jeg er meget tilfreds.