Airconditionservice

Airconditionservice fra kun 695,-
Har man først vænnet sig til en bil med aircondition- eller klimaanlæg er det svært undvære det. Anlægget holder bilen i en behagelig temperatur uanset årstid. Med tiden taber alle aircondition- og klimaanlæg dog lidt kølemiddel, og dermed bliver køleevnen nedsat.

I stedet for en dyr reparation anbefaler vi, at man som bilist forebygger og vedligeholder. Derfor har Quickpoint udviklet QuickAirconService, der sikrer at holdbarheden og køleeffekten er optimal. På den måde får du sikret dit klima- og airconanlæg til en pris, der går under alle andre i markedet.

Vi anbefaler, at du booker tid, når du skal have lavet airconditionservice på din bil. Book tid her.
Du kan også ringe til os og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.

Nature

Serviceeftersyn på aircondition - med komforttjek

Eftersyn på aircondition- eller klimaanlæg inkl. fuld påfyldning af kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie samt et 10-punkts komforttjek (påfyldning af sprinklervæske samt kontrol af kølervæskestand, oliestand, lygtefunktion, viskerblade, batteritilstand, horn, multiremme, dæktryk og dækstand samt stenslag og revner i forrude).

Kun 695,-

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.

Book tid til Airconditionservice

Serviceeftersyn på aircondition inkl. pollenfilter

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

 

Kun 995,-

*Biler med kølemiddel R1234YF undtaget.

Book tid til AirconditionservicePlus


Serviceeftersyn på aircondition - R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.395,-
Book tid til Airconditionservice

Serviceeftersyn på aircondition inkl. pollenfilter - R1234YF

Serviceeftersyn på aircondition eller klimaanlæg med kølemiddel af typen R1234YF, inkl. pollenfilter, kølemiddel, sporemiddel, klimakompressorolie.

Kun 1.695,-
Book tid til AirconditionservicePlus

Gælder kun for aircondition-/klimaanlæg som er funktionsdygtige. Aircondition serviceeftersyn på el og hybridbiler hvor klimaanlægget bruger kølemiddel af typen R1234YF: kun 1.695,-

Book tid til Airconditionservice.

Vælg ud fra bilens alder

Der findes to kølemidler til aircondition og klimanlæg: R123A og R1234YF. Helt kort fortalt er sidstnævnte markant bedre for miljøet. Som tommelfingerregel er skelnes de to lettest ved at R134A bruges til biler produceret før 2017, mens R1234YF bruges til biler produceret efter 2017. Da det måske er lidt svært at huske hvor gammel bilen, og fordi enkelte bilmodeller ældre end 2017 godt kan benytte R1234YF, er du meget velkommen til at kontakte os før du booker en tid.

Er du i tvivl om hvilken type kølemiddel din bils anlæg bruger er du meget velkommen til at kontakte os.

Book tid til Airconditionservice.

 

Få Aircondition kabinerens til 295,-

Bilens airconditionanlæg er et populært gemmested for bakterier, støv og fugt, som kan udvikle en grim lugt samt øge risikoen for luftvejsgener. Derfor anbefaler vi, at du ca. en gang om året desinficerer dit anlæg og får opfrisket kabinen.
Med vores Aircon Kabinerens med fedtopløsende og rengørende ingredienser renser du let systemet, fjerner al lugt fra f.eks. røg og dyr, og efterlader kabinen frisk og velduftende i lang tid.

Book tid til her

 

Aircondition er en vigtig del af bilen – husk serviceeftersyn

Selvom du måske ikke tænker over din bils aircondition eller klimaanlæg hver dag, er det en utroligt vigtig del af bilen. Det er et lukket system, hvor der flyder et kølemiddel. Dette kølemiddel vil med tiden forsvinde og anlægget vil løbe tør. Hvis dette sker vil pakninger, filter, kondenser blive ødelagt med tiden, da der sammen med kølemidlet også flyder en olie med rundt som holder pakninger, kompressor mm. smurt.

Under QuickAirconService bliver anlægget suget tomt og tørret via vakuum. Derefter bliver der lavet en sugetest og der bliver påfyldt nyt kølemiddel.

Skulle uheldet være ude og man får en skade på klimaanlægget, skal man få det repareret hurtigst muligt, da anlægget ellers kan tage yderligere skade. En af de mere hyppige skader er hul på kondensoren / køleren der sidder forrest på bilen. Sker dette er der hul direkte ind i klimaanlæggets indre system, der derfor vil suge fugt. Fugt ødelægger tørfilteret og kan også ødelægge kompressoren og dette vil blot medføre større udgifter.

Book tid til Airconditionservice.


Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 5600 anmeldelser.


 

Kunderne siger

 

God service


Bestilte et aircondition/klimaanlæg service, da mit klimaanlæg ikke kølede. Efter en halv times arbejde virkede alt som det skulle igen, og der er dejligt køligt i bilen igen. Godt arbejde af Quickpoint.

 

Yderst tilfreds med arbejdet og prisen


Fik aircon service med trykprøve og påfyldning af kølervæske på helt tom anlæg. Yderst tilfreds med arbejdet og prisen.

 

Aircon service til fornuftig pris


Tidsbestilling, arbejdets udførelse, til aftalt pris. Alt klappede og jeg er meget tilfreds.