SYNSKLARGØRING – GJORT let og simpelt

Vi klargør og får synet din bil for dig 

De færreste ser frem til synstjek. Derfor har vi gjort det let og simpelt – naturligvis med vores lave priser!

Tjekket før synstjekket
For 299,- kan vi tjekke din bil igennem og komme med en vurdering af dens tilstand. Med den vurdering er du godt forberedt til synstjekket

Få et tilbud på synsklargøring
Er der fejl og mangler, der skal udbedres, giver vi naturligvis et godt tilbud på det. På den måde slipper du for alle bekymringer om, hvorvidt din bil går igennem synet samt den ekstra omkostning og besvær et omsyn kræver.

Lad os ordne selve synet
Vi kan også tilbyde at køre din bil til syn. Du afleverer blot bilen hos os – så klarer vi resten. Så sparer du tid og energi på at køre til synshallen.

Din bil skal regelmæssigt til syn 

Alle biler på de danske veje skal regelmæssigt til syn. Synet er et kontroltjek af, hvorvidt din bil lever op til lovens minimumskrav inden for sikkerhed og miljø.

Din bil skal til første syn, når den er fire år gammel, derefter skal den til syn hvert andet år. Du modtager altid en indkaldelse i din e-boks 8 uger inden, din bil skal være synet og godkendt.

Det er en god idé at få undersøgt, om der er problemer, som kan forhindre et godkendt syn, så du undgår besværet med et omsyn. Vi tilbyder at synsklargøre din bil, så du sikrer, at din bil går gennem synet. Synet foregår hos en synshal, men hos Quickpoint ordner vi synet for dig. Vi transporterer nemlig din bil til synshallen efter synsklargøringen og tilbage igen. Du afhenter blot din bil hos dit nærmeste Quickpoint-værksted efter overstået syn og slipper for unødig tid og besvær.

Hvad er en synsklargøring?

En synsklargøring er en gennemgang af din bil inden et forestående syn. Du har måske fået indkaldelse til syn i din e-boks og du vil på forhånd gerne sikre dig, at din bil går igennem synet. En synsklargøring gør, at du ikke behøver at bekymre dig, om din bil bliver godkendt til synet. Du undgår også den ekstra omkostning og det besvær, som et omsyn kræver. Vi gennemgår de samme områder, som de gør i synshallen. Efter gennemgangen får du et uforpligtende tilbud på udbedring af eventuelle problemer, så din bil er klar til synet. Vi tilbyder desuden at klare synet for dig. Book tid til synsklargøring.

Hvad bliver tjekket ved et syn?

Synshallen kontrollerer din bil for fejl, der kan påvirke miljø og sikkerhed på vejene. Der bliver foretaget en kontrol af bl.a. din bils bremser, dæk og lygter for at sikre, at bilen lever op til de sikkerhedsmæssige krav. Herudover kontrolleres det, at din bils udledning er inden for de lovmæssige krav. Ved endt syn, får du udleveret en synsrapport med resultatet. Der findes fire mulige udfald: godkendt, betinget godkendt, kan godkendes efter omsyn eller ikke godkendt.

Når bilen bliver godkendt, betyder det, at bilen lever op til de helt fundamentale, lovmæssige krav. Det er altså ikke ensbetydende med, at der ikke kan være mangler ved bilen.

Nye, skærpede synsregler

I maj 2018 blev synsreglerne skærpet, hvilket gør det sværere at få din bil igennem et syn i første forsøg. De nye regler betyder, at fejl eller mangler, der tidligere fik stemplet ”betinget godkendt” nu er ændret til væsentlige fejl, der skal tjekkes ved et omsyn. I dag er der altså flere fejl, som ikke bliver godkendt, f.eks. manglende reflekser på køretøjet og en defekt kobling på bilen.

Find nærmeste Quickpoint værksted

Vores kunder giver os 4,6 ud af 5 baseret på 9.928 anmeldelser.


 

Kunderne siger

 

Mit olieskift var en sand fornøjelse


Mit olieskift var en sand fornøjelse. Til aftalt pris, og uden videre ventetid på stedet. Tak for en god oplevelse.

 

God oplevelse


God oplevelse. Fik lavet olieskift, tog en kop kaffe og bilen var hurtig klar. Super tilfreds.

 

Olieskift - alt som aftalt


Olieskift - alt var som aftalt. Kom til som aftalt. Tidsbestilling gik let.