Quickpoint Birkerød

Toftebakken 2C
3460 Birkerød

Tlf.: 45 53 44 01       E-mail: 3460@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Birkerød

Quickpoint Birkerød var en del af det tidligere AGL, som Quickpoint overtog i 2013. Lige som resten af Quickpoint har værkstedet i Birkerød, tidligere QuickPot Birkerød, gennemgået stor forandring; i 2013 var det udelukkende et dækcenter, men er i dag blevet gennemført autoværksted med et super flot renommé.

På værkstedet møder du værkstedschefen Martin Reidel Hørman, tre mekaniker svende, samt to mekanikerelever. Værkstedet er placeret på Toftebakken 2C, i den sydøstlige del af Birkerød, tæt ved Birkerød Kongevej, ikke langt fra togstation og med et busstop lige foran døren. Lettere opgaver som hjulskifte eller tjek af aircondition kan klares mens du drikker en kop kaffe. Har din bil behov for service som tager længere tid, er der mulighed for at låne en bil.

Værkstedet har alt tænkeligt udstyr og værktøj, og er derfor i stand til at tilbyde serviceeftersyn, fejlfinding og reparationer på selv de nyeste bilmodeller. Derudover er værkstedet udrustet med moderne diagnoseudstyr til langt de fleste biler på det danske marked.

Book en tid hos Quickpoint Birkerød her eller ring 45 53 44 01

 

Martin Reidel Hørman, Værkstedschef Quickpoint
Martin Reidel Hørman
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Birkerød:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Birkerød

 

Leverer god kvalitet i reparationer


Service udføres efter fabrikanternes anvisninger, prisestimaterne holder, leverer god kvalitet i reparationer og service, er meget fagligt kompetente, yder en rigtig god og venlig service, altsammen til meget rimelige priser. Rigtig godt præsteret af Quickpoint Birkerød.

 

Super service til en skarp pris


Aftalte at jeg kom forbi med punkteret hjul, og dårligt var jeg kommet ind ad døren før en smilende medarbejder rakte ud efter hjulet og gik i gang med at udskifte dækket, som sluttelig blev lagt i bilen. Fantastisk service i Birkerød !!!

 

Højt serviceniveau til god pris


Vejledningen fra Quickpoint Birkerød var i top. Jeg fik bedre dæk og lavere pris, fordi mekanikeren tog sig tid til at undersøge hvilke tilbud, der ville være bedst for mig og min bil. En yderst velkommen gestus i den branche.