Quickpoint Frederikssund

Pedersholmparken 15
3600 Frederikssund

Tlf.: 47 38 88 79       E-mail: 3600@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Frederikssund

I Frederikssunds sydlige ende – helt nøjagtigt i Pedersholmparken 15 - ligger Quickpoint Frederikssund. Værkstedet er beliggende i industrikvarteret og er lettilgængeligt fra Frederikssundsvej og Fjordlandsvej. Inden værkstedet blev overtaget af Quickpoint, hed det Frederikssund Dækcenter. Quickpoint hed indtil juni 2020 QuickPot.

Hos Quickpoint i Frederikssund er vi glade for at kunne byde dig velkommen i lyse og dejlige lokaler. Kommer du med mindre opgaver som for eksempel hjulskifte og tjek af bilens aircondition, klarer vi det, mens du nyder en varm kop kaffe. Er det en større opgave som et serviceeftersyn eller reparation, der tager længere tid, har vi en lånebil, du kan få stillet til rådighed.

På værkstedet i Frederikssund er standarten høj, og vi leverer et arbejde af meget høj kvalitet. Værkstedet ledes af værkstedschef Boo Sørensen. Ud over ham består medarbejderteamet af to veluddannede mekanikere, der begge har været på utallige efteruddannelser samt en mekanikerlærling. Kvaliteten afspejles også i FDMs årlige kvalitetskontrol, hvor Quickpoint Frederikssund scorer topkarakter. Værkstedet får hele 5 point ud af de mulige 5.

Quickpoint Frederikssund er et værksted med det nyeste udstyr og værktøj. Derfor er vi med helt fremme, når det kommer til diagnosetestere, Airconditionstationer og 3 dimensionale 4-hjulsudmålere. Det betyder, at vi kan servicere og fejlsøge på selv de helt nye bilmodeller.

Du kan selv booke en tid på værkstedet her eller du kan ringe til værkstedet på  47 38 88 79

Værkstedschef: Boo Sørensen

 

Book en tid hos Quickpoint Frederikssund:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Lad os servicere og behold din garanti

Det er heldigvis ikke mere nødvendigt at få sin nye bil serviceret på et mærkeværksted, for at fabriksgarantien forbliver intakt. Uanset hvor ny din bil er, kan du fortsætte med at køre til serviceeftersyn på det værksted, hvor du plejer at komme. Hos Quickpoint Frederikssund foretager vi serviceeftersyn, så de lever op til de krav, som bilproducenten stiller. Der er udarbejdet serviceskemaer, som skal følges, og der er udførlige krav til hvilke reservedele, der må benyttes mv. Det er opfyldelsen af de krav, der afgør om din garanti holder – så længe du altså selv husker at få bilen afsted til de obligatoriske serviceeftersyn. Du finder serviceintervallerne i bilens servicebog. Selvom du får et stempel i bogen, når servicen er foretaget, er det en god sikkerhed for dig selv at gemme kvitteringer og andre dokumenter, som du får udlevet i forbindelse med serviceeftersynet. Det er ekstra dokumentation for at alt er udført rigtigt. Men det korte af det lange er, at hvis du kommer til service med din bil hos Quickpoint Frederikssund på de rigtige tidspunkter, så sørger vi for at din fabriksgaranti holder.

 

Dækcenter Frederikssund

Hos Quickpoint i Frederikssund er vi altid behjælpelige med at rådgive dig om dæk. Vi har stor viden om de forskellige dæks kvaliteter, fordele og ulemper og kan spore dig ind på hvilke dæk, der er de rigtige til din bil. Vi skifter naturligvis også dæk og det gør vi til meget konkurrencedygtige priser. Hvis du gerne vil gøre det så enkelt og let som muligt at få skiftet dæk, om foråret og efteråret, så lad os opbevare de dæk, der ikke er på bilen. Hos Quickpoint


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Frederikssund

 

God service


Jeg skulle have udskiftet min tandrem + tilhørende dele. Derudover, fik jeg oplyst at mekanikeren på værkstedet i Frederikssund, at diverse dele som styrer bremserne foran, at de er rustet fast. Og det er rigtigt. De skulle skiftes. De selv samme bremsedele, fik jeg ingen oplysning om deres tilstand, da min bil to måneder forinden var til 4 års service hos min forhandler i Albertslund - ???. Jeg er ikke mekaniker, eller det der ligner. Men jeg går derfra Quickpoint i Frederikssund med en god oplevelse.

 

God oplevelse


Min kones VW Golf Vi skulle have skiftet bremser, valget faldt naturligt på Quickpoint i Frederikssund - da hun havde en VW Lupo for 4 år siden plejede vi at komme der - positivt overrasket over at der stadig er den samme ånd og stadig rimelige priser. Havde en sludder med mekanikeren, mens han skiftede skiver og klodser, kan godt lide at vide noget om hvad der bliver lavet og hvordan, han var meget imødekommende og samtidigt virkede han rutineret i hans opgave, det giver mig ro i maven at tingene bliver lavet rigtigt. Kommer helt sikkert igen!

 

Som aftalt


Jeg var lige lidt presset i forbindelse med et syn af min Kia. Værkstedet i Frederikssund, tog min bil ind i løbet af en time, udskiftede styrearme, og sporede bilen, så jeg nåede mit syn. Den pris som værkføreren oplyste holdt. Tak for hjælpen.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 47 38 88 79 for at drøfte mulighederne.