Quickpoint Frederikssund

Pedersholmparken 15
3600 Frederikssund

Tlf.: 47 38 88 79       E-mail: 3600@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

Vi hos Quickpoint Frederikssund vil gerne gøre det endnu billigere for dig at få serviceret din bil. Du kan derfor spare helt op til 50% på udvalgte kampagner!  

SE SÆRTILBUD HOS FREDERIKSSUND

 

Autoværksted i Frederikssund

Quickpoint Frederikssund, tidligere Frederikssund Dækcenter, ligger godt placeret i industrikvarteret i den sydlige ende af Frederikssund. Værkstedet er let at komme til fra Fjordlandsvej og Frederikssundsvej og vi kan klare mange af de mindre opgaver såsom; tjek af aircondition og hjulskifte, mens du drikker en kop kaffe i vores flotte lyse lokaler. Hvis din bil skal til service, og dette kræver længere arbejdstid, er der mulighed for at låne en bil.

Autoværkstedets høje standard, afspejles også i det arbejde der bliver udført. Ved disken møder man værkstedschefen, Michael Berg, og på værkstedet er der to erfarne mekanikere, der har begge gennemført et hav af efteruddannelser, samt en enkelt lærling.

Af værktøjer og udstyr har vi altid det sidste nye inden for diagnosetestere, 3D 4-Hjulsudmåler, AC stationer mm. Quickpoint Frederikssund er med moderne udstyr i stand til at fejlsøge og servicere selv de nyeste bilmodeller.

Book en tid hos Quickpoint Frederikssund her eller ring 47 38 88 79

FDM kvalitetskontrol score: 5 ud af 5.

Værkstedschef: Michael Berg

 

Book en tid hos Quickpoint Frederikssund:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Frederikssund

 

God service


Jeg skulle have udskiftet min tandrem + tilhørende dele. Derudover, fik jeg oplyst at mekanikeren på værkstedet i Frederikssund, at diverse dele som styrer bremserne foran, at de er rustet fast. Og det er rigtigt. De skulle skiftes. De selv samme bremsedele, fik jeg ingen oplysning om deres tilstand, da min bil to måneder forinden var til 4 års service hos min forhandler i Albertslund - ???. Jeg er ikke mekaniker, eller det der ligner. Men jeg går derfra Quickpoint i Frederikssund med en god oplevelse.

 

God oplevelse


Min kones VW Golf Vi skulle have skiftet bremser, valget faldt naturligt på Quickpoint i Frederikssund - da hun havde en VW Lupo for 4 år siden plejede vi at komme der - positivt overrasket over at der stadig er den samme ånd og stadig rimelige priser. Havde en sludder med mekanikeren, mens han skiftede skiver og klodser, kan godt lide at vide noget om hvad der bliver lavet og hvordan, han var meget imødekommende og samtidigt virkede han rutineret i hans opgave, det giver mig ro i maven at tingene bliver lavet rigtigt. Kommer helt sikkert igen!

 

Som aftalt


Jeg var lige lidt presset i forbindelse med et syn af min Kia. Værkstedet i Frederikssund, tog min bil ind i løbet af en time, udskiftede styrearme, og sporede bilen, så jeg nåede mit syn. Den pris som værkføreren oplyste holdt. Tak for hjælpen.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 47 38 88 79 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Frederikssund