Quickpoint Helsinge

Bymosevej 22
3200 Helsinge

Tlf.: 48 79 48 10       E-mail: 3200@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Helsinge

Quickpoint Helsinge blev en del af Quickpoint i 2006, da Bilkvik blev opkøbt af Quickpoint. Adressen er Bymosevej 22, i den sydlige ende af Helsinge. På værkstedet, laver vi service for kunder som bl.a. kommer fra Liseleje, Aggebo, Tisvilde, Vejby, Græsted, og Gilleleje – mindre opgaver såsom hjulskifte og tjek af aircondition kan laves mens du nyder en kop kaffe. Hvis arbejdet på din bil tager længere tid er der mulighed for at låne en bil.

Quickpoint Helsinge, tidligere QuickPot Helsinge, er et autoværksted der skiller sig ud fra mængden med lave priser, og uden der bliver gået på kompromis på kvalitet og service. Dette skyldes et mekanikerteam der har gennemført et hav af efteruddannelser, som har givet dem stor viden og erfaring med de fleste bilmærker og modeller. Værkstedet har alt det nødvendige udstyr som forskellige diagnosetestere og 3D 4-hjulsudmåling mm. som bliver kontrolleret af Teknologisk Institut årligt. Værkstedet er kvalitets stemplet af FDM med en glad grøn smiley.

Quickpoint Helsinge har også et bredt udvalg af dæk på lager til omgående montering, men vi anbefaler at booke en tid i forvejen.

Book en tid hos Quickpoint Helsinge her eller ring 48 79 48 10

FDM kvalitetskontrol score: 4,9 ud af 5.

Værkstedschef: Christian Jørgensen

 

 

Book en tid hos Quickpoint Helsinge:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Helsinge

 

Min aircondition blev lavet perfekt


Min aircondition fungerede ikke: Jeg fik hurtigt en tid og det blev lavet perfekt mens jeg fik en kop kaffe. Prisen var ca 40% lavere end hvis jeg var gået til værkstedet hvor jeg købte min bil og der skulle jeg have ventet over en måned på at få tid jeg bruger Quickpoint til alt; dækskifte, service og reparationer. Jeg kan varmt anbefale Quickpoint - jeg har brugt tre forskellige afdelinger gennem årene, senest i Helsinge da jeg er flyttet nordpå til Gilleleje, og det er altid en god oplevelse med kvalitet og god service og rimelige priser.

 

Til et 12-tal


Fantastisk og venlig service og betjening hvor pris og kvalitet er i top. Kan ikke gøres bedre. Godt gået Helsinge.

 

Fantastisk service hos Quickpoint i Helsinge


Har haft min Suzuki til service og reparation hos Quickpoint i Helsinge. Servicen var helt i top - professionel og til tiden. Kan kun anbefales. Langt bedre end den service vi har fået hos Suzuki forhandlerne.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 79 48 10 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Helsinge