Quickpoint Helsinge

Bymosevej 22
3200 Helsinge

Tlf.: 48 79 48 10       E-mail: 3200@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Helsinge

På Bymosevej 22 i Helsinges sydlige del finder du Quickpoint Helsinge. Tidligere lå Bilkvik på samme adresse. I 2006 blev den dog opkøbt af QuickPot-kæden, som i forsommeren 2020 blev til Quickpoint.

Quickpoint Helsinge har gennem årene foretaget en rejse. Fra at være et dækcenter er det nu et moderne og veludstyret værksted, der foretager service og reparationer for kunder fra Tisvilde, Liseleje, Gilleleje, Vejby, Aggebo, Græsted mv. Hvis det handler om opgaver, der ikke er så tidskrævende – for eksempel tjek af bilens aircondition eller et hjulskifte – kan du tage dig en kop kaffe, mens vi ordner det. Ved større og mere tidskrævende opgaver kan du få stillet en lånebil til din disposition.

Hos Quickpoint i Helsinge bliver der ikke gået på kompromis med hverken service eller kvalitet. Selvom værkstedet har lave priser, hvor alle kan være med, er arbejdet udført med fokus på, at kvaliteten skal være helt i top.

Det gode stykke arbejde, som værkstedet udfører, skyldes det erfarne og dygtige mekanikerteam, som arbejder der. Med værkstedschefen Phillip Michelsen i spidsen og et team, der har været på utallige efteruddannelser, kan de klare næsten alle bilmærker og bilmodeller. FDM har tildelt Quickpoint Helsinge en grøn og glad smiley, og i deres kvalitetskontrol har de givet værkstedet 4,9 point ud af de 5, som det er muligt at opnå.

Udstyret hos Quickpoint i Helsinge gennemgår hvert år en kontrol foretaget af det Teknologiske Institut. Værkstedet har naturligvis alt tidssvarende udstyr som for eksempel 3D 4-hjulsudmålere og forskellige diagnosetestere. Derudover ligger værkstedet inde med et stort udvalg af dæk, som kan monteres med det samme. Dog vil vi anbefale dig at bestille tid på forhånd.

Book en tid hos Quickpoint Helsinge her eller ring 48 79 48 10

Værkstedschef: Phillip Michelsen

 

Book en tid hos Quickpoint Helsinge:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Servicering og fabriksgaranti

Selv om du har fået ny bil, kan du naturligvis fortsætte med at benytte Quickpoint Helsinge til serviceeftersynene – og beholde din garanti. Mærkeværkstederne har ikke længere monopol på serviceringen af nye biler. Nu kan de frie værksteder, på lige vilkår med de autoriserede, benytte de skemaer og bulletiner, som bilproducenterne udformer. Når skemaerne følges og kravene til reservedele mv. overholdes, er der ingen problemer med garantien. Som bilens ejer skal du selvfølgelig holde styr på, hvornår bilen skal til service. Den skal afsted med bestemte intervaller, som du finder i bilens servicebog. Hvis du glemmer serviceeftersynene, vil du miste din garanti. Så det er en god ide at orientere dig om dem med det samme, når du får din nye bil.

 

Dækcenter Helsinge

Selvom Quickpoint Helsinge ikke mere udelukkende er et dækcenter, har vi stadig mange dæk på lager og ved meget om dæk. Vi kan både skifte dine dæk og opbevare dem. Så har du ikke plads til selv at opbevare dine vinterdæk om sommeren og omvendt, så kan de stå trygt og godt hos os i den helt rigtige temperatur. Det betyder også, at du ikke selv skal slæbe rundt på dækkene og transportere dem frem og tilbage til værkstedet. I tillæg har vi meget rimelige priser både for dækskifte og opbevaring.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Helsinge

 

Min aircondition blev lavet perfekt


Min aircondition fungerede ikke: Jeg fik hurtigt en tid og det blev lavet perfekt mens jeg fik en kop kaffe. Prisen var ca 40% lavere end hvis jeg var gået til værkstedet hvor jeg købte min bil og der skulle jeg have ventet over en måned på at få tid jeg bruger Quickpoint til alt; dækskifte, service og reparationer. Jeg kan varmt anbefale Quickpoint - jeg har brugt tre forskellige afdelinger gennem årene, senest i Helsinge da jeg er flyttet nordpå til Gilleleje, og det er altid en god oplevelse med kvalitet og god service og rimelige priser.

 

Til et 12-tal


Fantastisk og venlig service og betjening hvor pris og kvalitet er i top. Kan ikke gøres bedre. Godt gået Helsinge.

 

Fantastisk service hos Quickpoint i Helsinge


Har haft min Suzuki til service og reparation hos Quickpoint i Helsinge. Servicen var helt i top - professionel og til tiden. Kan kun anbefales. Langt bedre end den service vi har fået hos Suzuki forhandlerne.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 79 48 10 for at drøfte mulighederne.