Quickpoint Helsingør

Klostermosevej 123
3000 Helsingør

Tlf.: 49 22 00 21       E-mail: 3000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Helsingør

Da Quickpoint i 2006 købte Bilkviks værksteder, overtog man ligeledes værkstedet på Klostermosevej 123, som i dag går under navnet Quickpoint Helsingør. Autoværkstedet ligger tæt ved Helsingørmotorvejen og vi løser mindre opgaver såsom hjulskifte og tjek af aircondition mens du nyder en kop kaffe. Skulle det være nødvendigt, at din bil bliver på værkstedet i længere tid end du kan vente, er der mulighed for at låne en bil.

Når du kommer til Quickpoint Helsingør, tidligere QuickPot Helsingør, vil du opleve, at humøret altid er godt, hvilket afspejler sig i det høje serviceniveau. Kvaliteten er man heller aldrig i tvivl om, og så udføres det ovenikøbet til en fair og lav pris. Mekanikerne i Helsingør er både kompetente og professionelle, teamet har gennemført mange efteruddannelser, og er derfor udrustet med den nødvendige viden, der skal til for at udføre service og reparationer af selv de nyeste bilmodeller.

Udover at lave service, fejlsøgning vha. diagnose tester og reparationer, sælger vi også dæk. Og der er altid et stort udvalg af de kendte dækmærker på lager. Værkstedet bliver årligt kvalitetskontrolleret af FDM.

Velkommen hos Quickpoint Helsingør.

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

Book en tid hos Quickpoint Helsingør her eller ring 49 22 00 21

 

Jacob Christian Hansen, Værkstedschef Quickpoint
Jacob Christian Hansen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Helsingør:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Helsingør

 

Super værksted


Har netop fået lavet service på min bil. Det er bare dygtige mekanikere hos Quickpoint i Helsingør. :)

 

Helsingør afd. er topservice


Trofast kunde igennem 7 år, og har altid fået en venlig, og ikke mindst ærlig betjening. Kompetente folk, som gør et fantastisk arbejde. Jeg har kun ros til overs for Helsingør-afdelingen :-)

 

Super god service Quickpoint Helsingør


Fik min Opel serviceret hos Quickpoint Helsingør. Altid god og venlig betjening, til rimelige priser. Kan kun anbefale Quickpoint Helsingør.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 49 22 00 21 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Helsingør