Quickpoint Hillerød

Frejasvej 23
3400 Hillerød

Tlf.: 48 22 06 06       E-mail: 3400@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Hillerød

Quickpoint Hillerød, tidligere QuickPot Hillerød, ligger på Frejasvej 23, lige mellem Herredsvejen og Frederiksborg Slot. Indtil Quickpoint overtog værkstedet i 2006, hed vi i øvrigt Bilkvik.

I dag er der ingen reparationer, der er for store eller for små for det yderst kompetente værkstedsteam: Vi tager altid hånd om din bils problemer med en sikker og professionel tilgang. Mekanikerteamet består af 5 veluddannede mekanikere/teknikere som sammen med værkstedschefen, Boo Sørensen, leverer en god service med et smil på læben. Omgangstonen er uformel, og her lægges vægt på en god dialog med kunden omkring dennes og bilens behov. Derfor ligger vores score i FDM’s kvalitetskontrol da også på 4,6 ud af 5 mulige.

Mange reparationer som for eksempel tjek af aircondition eller hjulskifte kan vi klare, mens du drikker en kop kaffe. Hvis det er en lidt større operation, er der mulighed for at låne en bil. Mange vælger dog også at tage toget, da vi ligger tyve minutters gang fra Hillerød Station.

Værkstedet er opdateret med det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, og 3D 4-hjulsudmålere, og alt udstyr og værktøj bliver årligt kontrolleret af Teknologisk Institut, og værkstedet kvalitetskontrolleret af FDM.

Book en tid hos Quickpoint Hillerød her eller ring 48 22 06 06

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Boo Sørensen, Værkstedschef Quickpoint
Boo Sørensen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Hillerød:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Hillerød

 

God service


God service. Bestilte et aircondition/klimaanlæg service, da mit klimaanlæg ikke kølede. Efter en halv times arbejde virkede alt som det skulle igen, og der er dejligt køligt i bilen igen. Godt arbejde af Quickpoint i Hillerød.

 

Dygtige, pålidelige og billige


En dygtig, pålidelig og billig mekaniker behøver jeg ikke mere at lede længe efter. Tak til Quickpoint Hillerød.

 

Super service - Quickpoint Hillerød


Nu er det anden gang jeg har brugt Quickpoint i Hillerød og begge gange har jeg fået en yderst kompentent betjening, hurtig, billig og super service. Jeg fik denne gang skiftet udstødning på min bil. Jeg havde fået at vide det ville tage ca. 30 min, men det blev klaret på ca. 15 min. I fremtiden bliver dette mit værksted. :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 22 06 06 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Hillerød