Quickpoint Hillerød

Frejasvej 23
3400 Hillerød

Kære kunde,
der er ingen indgangsvej til os af Løngangsgade, benyt derfor Frejasvej i stedet.
Mvh. Quickpoint Hillerød

Tlf.: 48 22 06 06       E-mail: 3400@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Hillerød

På Frejasvej – mellem Frederiksborgslot og Herredsvejen – ligger Quickpoint i Hillerød. Værkstedet blev omdøbt fra Quickpot til Quickpoint i juni måned 2020 og hed, før Quickpot opkøbte det, Bilkvik.

Værkstedet er i dag et helt igennem moderne og veludstyret værksted, der kan tage sig af alle slags reparationer store som små. Værkstedet ledes af værkstedschef Christian Fællesskov og har et fem mand stort mekaniker/tekniker-team, som alle er særdeles veluddannede og kompetente. Hos Quickpoint Hillerød tager vi os af dine bilproblemer på en professionel måde, og du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Hos Quickpoint i Hillerød lægger vi vægt på god service og dialog med vores kunder. Vi spørger altid ind til kundernes behov, har en uformel omgangstone og er ikke nærige med smilene.

På grund af den høje kvalitet værkstedet leverer har FDM givet os topkarakter i deres årlige kvalitetskontrol. Vi har fået hele 5 point, som er det højeste, man kan få.

Har du en mindre ting du skal have ordnet, gør vi det, mens du venter. Det kan være du skal have skiftet hjul eller set airconditionanlægget efter eller lignende – og du er altid velkommen til at nyde en kop varm kaffe imens. Er det en lidt mere omfattende omgang stiller vi gerne en lånebil til rådighed. Da der kun er 20 minutters gang til Hillerød Station vælger mange af vores kunder dog også at benytte toget.

Quickpoint Hillerød er helt opdateret, hvad moderne udstyr angår. Vi har blandt andet 3D firehjulsudmålere og diagnosetestere og Teknologisk Institut kontrollerer årligt vores værktøj og udstyr, så vi er sikker på, at det virker som det skal.

Book tid på vores værksted her eller giv os et kald 48 22 06 06, så finder vi en tid til dig. 

Christian Fællesskov
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Hillerød:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Din garanti er sikker hos os

Hvis du har fået en helt ny bil og skal have den til service, er det selvfølgelig topprioritet for dig, at servicen bliver udført, så fabriksgarantien er i behold. Derfor er det vigtigt, at du finder et autoværksted, der har styr på alle de krav og regler, som bilproducenterne opstiller. Overholdes de ikke bortfalder garantien nemlig. Alle autoværksteder kan udføre service på nye biler. Det er ikke mere et krav, at det skal være et autoriseret værksted. Bilproducenterne blev i 2002 pålagt af EU, at offentliggøre deres servicebulletin og -skemaer, så alle værksteder har adgang til dem. Men der er stadig mange krav, der skal holdes styr på. Hos Quickpoint i Hillerød kan du være helt tryg ved at få serviceret din nye bil. Vi er inde i alle regler og krav og din garanti er sikker hos os.

 

Dækcenter Hillerød

Hvis du skal have nye dæk, skiftet dæk eller opbevaret dine dæk, så kig ind hos Quickpoint i Hillerød. Vi skifter dine dæk, mens du venter og for at gøre det ekstra let for dig, kan vi opbevare de dæk, du ikke benytter. Det gør det meget nemt at få henholdsvis sommer- og vinterdækkene på bilen. I tillæg ligger alle vores ydelser i et meget rimeligt prisleje.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Hillerød

 

God service


God service. Bestilte et aircondition/klimaanlæg service, da mit klimaanlæg ikke kølede. Efter en halv times arbejde virkede alt som det skulle igen, og der er dejligt køligt i bilen igen. Godt arbejde af Quickpoint i Hillerød.

 

Dygtige, pålidelige og billige


En dygtig, pålidelig og billig mekaniker behøver jeg ikke mere at lede længe efter. Tak til Quickpoint Hillerød.

 

Super service - Quickpoint Hillerød


Nu er det anden gang jeg har brugt Quickpoint i Hillerød og begge gange har jeg fået en yderst kompentent betjening, hurtig, billig og super service. Jeg fik denne gang skiftet udstødning på min bil. Jeg havde fået at vide det ville tage ca. 30 min, men det blev klaret på ca. 15 min. I fremtiden bliver dette mit værksted. :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 48 22 06 06 for at drøfte mulighederne.