Quickpoint Holstebro

Jens Baggesens Vej 12
7500 Holstebro

Tlf.: 97 41 46 66       E-mail: 7500@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

*Produktet er omfattet af prisgaranti. Hvis du finder samme produkt billigere hos en konkurrent, matcher vi som min. prisen. Gælder skriftlige tilbud fra værksteder med CVR. nr. i Danmark.

**Prispolitikken gælder produkter/ydelser i eget sortiment. Disse skal være identiske og kunne leveres indenfor samme kommunegrænse, hvor tilbud er afgivet. Tilbuddet skal dokumenteres skriftligt på købstidspunktet. Kan ikke kombineres med andre rabatter/aftaler.

 

Quickpoint Holstebro

I Holstebro slog Quickpoint dørene op allerede i 1994. Værkstedet havde en flyvende start takket være et ”Drive-in”-koncept, hvor kunderne hurtigt og let kunne få udskiftet bilens dæk, batterier, fælge og udstødning. Siden åbningen er der imidlertid sket en stor udvikling indenfor biler. Fra kun at tage sig af mindre reparationer, hvor tidsbestilling ikke var nødvendig, er Quickpoint i Holstebro nu et topmoderne og anerkendt autoværksted. Vi kan klare alle former for eftersyn, fejlsøgninger og reparationer næsten uanset bilens mærke og model. Du kan stadig få fikset småting, uden du behøver at bestille en tid, men kræver bilen en større omgang, må der en tidsbestilling til.

Værkstedets team ledes af værkstedschef Kenneth Høgsberg. På værkstedet mødes du altid af en smilende medarbejder, der ønsker at give dig god betjening og professionel rådgivning. Grundstenene hos Quickpoint Holstebro er, at du som kunde møder en forståelig kommunikation og stor gennemskuelighed i det udførte arbejde.

Quickpoint i Holstebro er et autoværksted, der følger med udviklingen. Mekanikerne er løbende på efteruddannelse og er derfor veluddannede teknikere. På værkstedet findes det nyeste udstyr – diagnosetestere, AC servicestation, 3D firehjulsudmåler – samt andet relevant udstyr. Vi står ganske enkelt klar til at hjælpe dig uanset, om du har et avanceret problem med din bil, eller om det drejer sig om et serviceeftersyn.

Quickpoint Holstebro var tidligere kendt som QuickPot Holstebro. I Juni 2020 blev navnet ændret. Det har dog på ingen måde ændret ved den høje standart. Vi får stadig en score på 4,9 ud af de mulige 5 i FDM's kvalitetskontrol.

Book en tid på vores værksted i Holstebro her eller ring til os på 97 41 46 66

Kenneth Høgsberg
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Holstebro:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Garantien holder ved frit værkstedsvalg

EU har gjort det muligt for bilejere selv at vælge, hvilket værksted de gerne vil benytte til serviceeftersyn af deres nye bil. Bilproducenterne skal offentliggøre deres serviceskemaer og servicebulletiner, så de frie autoværksteder kan følge dem på lige fod med de autoriserede mærkeværksteder. Det betyder, at de frie værksteder nu kan efterleve de krav som bilproducenterne sætter til serviceeftersyn, der opretholder bilens garanti.

Du behøver altså ikke mere at vælge et autoriseret værksted til de obligatoriske eftersyn for at beholde fabriksgarantien. Du kan vælge dit lokale værksted som du føle dig tryg ved.

Hos Quickpoint Holstebro har vi naturligvis helt styr på de krav, der stilles til serviceeftersyn. Vi er omhyggelige med at følge anvisningerne, og du kan trygt overlade servicen i vores hænder. Efter serviceeftersynet får du et stempel i servicebogen, som bevis på, at servicen er udført efter reglerne. Som ekstra tryghed, kan du eventuelt gemme fakturaen samt andre relevante papirer, du får med efter, at servicen er udført.

For at du kan beholde bilens garanti, skal du som bilens ejer være opmærksom på, hvornår serviceeftersynene skal foretages. Du skal også have styr på, om der er andre krav, du skal overholde. Det kan du alt sammen se i servicebogen.

 

Dækcenter Holstebro

Når du skal have skiftet dine dæk efterår og forår står vi klar til at hjælpe. Du kan vælge at have dine ekstradæk liggende hos os. Vi ved, hvordan de skal opbevares, så de holder så længe som muligt. Vores priser for både dæk- og hjulskifte samt opbevaring er meget rimelige, så lad os gøre det let for dig at køre sikkert året rundt.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Holstebro

 

Super godt værksted


Super godt værksted. Dygtige faglærte mekanikere. Billigt. Høj kvalitet. God service.

 

God service


Man får virkelig noget for pengene hos Quickpoint i Holstebro, rigtig god service og kvalitet og rådgivning.

 

Godt arbejde og lidt til


Fik skiftet bag bremser sidst - fik da samtidig et tilbud på nye støddæmpere bag til - priserne holder plus de har lige svejset min udstødning som var knækket i ophænget uden mere betaling. Det er god service og endnu en grund til at jeg bliver en tilbagevendende kunde.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 97 41 46 66 for at drøfte mulighederne.