Quickpoint Horsens

Norgesvej 11
8700 Horsens

Tlf.: 75 62 26 44       E-mail: 8700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Horsens

Quickpoint Horsens hed oprindeligt Dæk og Udstødning, men da værkstedet på opkøbt af Quickpoint i år 2000, sammen med resten af Dæk og Udstødnings forretninger, skiftede det naturligvis navn. I dag er det et veldrevet autoværksted, som udfører alle typer af fejlsøgninger, reparationer og service på stort set alle bilmærker og modeller. Værkstedsteamet gennemgår løbende efteruddannelse, for at sikre, at man er i stand til at servicere og fejlsøge selv de nyeste bilmodeller.

I butikken møder man værkstedschefen, Rene Kragh, og på værkstedet er der 3 veluddannede mekanikersvende og en elev. Der er altid et bredt udvalg af dæk på lager, og reservedele bliver leveret til værkstedet 4 gange dagligt.

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

Book en tid hos Quickpoint Horsens her eller ring 75 62 26 44

Værkstedschef: Rene Kragh

 

Book en tid hos Quickpoint Horsens:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Horsens

 

Et ærligt værksted


Noget så sjældent som et ærligt værksted. Har flere gange fået et tilbud, hvor den endelige pris var langt lavere. Og kvaliteten er altid i orden.

 

Yderst tilfreds kunde


Har fået lavet service på min bil hos Quickpoint i Horsens de sidste 4 år, og både pris og kvaliteten er yderst tilfredsstillende.

 

Virkelig superservice hos Quickpoint Horsens


Havde lige opdaget en skrue i mit hjul og havde lige pakket bilen med tagboks og det hele, klar til at tage på ferie. Så var en meget presset mand.. Jeg kørte over til Quickpoint i håb og at de kunne hjælpe. De afsatte lynhurtigt to mand til opgaven og i ren Formel 1 stil var hullet lappet. Kanon service og virkelig gode gutter på værkstedet, stor ros herfra :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 62 26 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Horsens