Quickpoint Horsens

Norgesvej 11
8700 Horsens

Tlf.: 75 62 26 44       E-mail: 8700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Horsens

Quickpoint i Horsens var i begyndelsen en del af kæden Dæk og Udstødning. Dæk og Udstødningsværkstederne blev imidlertid opkøbt af QuickPot i 2000 og skiftede derfor navn. I juni måned 2020 blev QuickPot til det nuværende Quickpoint.

Autoværkstedet på Norgesvej i Horsens er et populært og veldrevet værksted, der tager sig af alle slags reparationer, fejlsøgninger og serviceeftersyn. Du kan komme med næsten en hvilken som helst bil – mærke og model – og vi laver den for dig.

Hos Quickpoint Horsens er vi et veluddannet team, der består af en værkstedschef, Michael Ellemose Fomsgaard, og tre mekanikersvende samt en elev. Vi efteruddanner os løbende, så vi er helt up to date, hvad angå den teknologiske udvikling. Vi kan derfor fejlsøge og servicere også på de allernyeste biler.

Med levering af reservedele til værkstedet hele fire gange om dagen, kan vi arbejde effektivt og garantere dig en professionel service. På vores lager har vi altid et stort udvalg af dæk, så du finder højst sandsynligt, hvad du skal bruge hos os, når du skal have nye dæk.

FDM kvalitetskontrollerer vores værksted og har givet os den flotte score på 4,6 på en skala til 5.

Du kan booke en tid på værkstedet her eller du kan ringe til os på 75 62 26 44

Værkstedschef: Michael Ellemose Fomsgaard

 

Book en tid hos Quickpoint Horsens:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold fabriksgarantien, når du får service hos Quickpoint

 

Selvom der har været frit værkstedsvalg siden 2002, er der stadig bilejere, der ikke ved det. Mange tror, at de skal tage deres nye bil hen på et autoriseret værksted, når den skal til service, for at beholde den garanti, der følger med bilen fra fabrikken. Men det er slet ikke nødvendigt. Så længe det værksted, du vælger, overholder de servicebetingelser, som bilproducenterne har opstillet, så kan et frit værksted foretage serviceeftersynene fuldt ud lige så godt som et mærkeværksted – og du beholder stadig fabriksgarantien.

EU bestemte, at bilproducenterne skulle gøre deres servicebulletiner og -skemaer offentligt tilgængelige. Det vil sige, at de frie autoværksteder har alt nødvendigt materiale til rådighed i forhold til servicen på de nye biler. Hos Quickpoint i Horsens har vi styr på alle de relevante dokumenter og regler. Vi foretager serviceeftersyn lige efter bogen og du kan være helt tryg ved at lade os sætte stemplet i servicebogen.

Som ejeren af bilen har du ansvaret for at følge servicebogens instrukser i forhold til serviceeftersynenes hyppighed. Overholder du ikke de anførte intervaller mm., kan det betyde at fabriksgarantien falder bort. Så læs altid bilens servicebog grundigt, når du køber en ny bil.

 

Dækcenter Horsens

 

Kom til Quickpoint Horsens, når dækkene skal skiftes, eller du have nye dæk på bilen. Vi ligger inde med et stort og velassorteret dæklager og vi skifter dine sommerdæk og vinterdæk til en meget fair pris. Vi sætter sikkerheden højt og ønsker ikke, at prisen skal afgøre om du kører med de rigtige dæk til årstiden. Er du træt af at flytte rundt på de tunge dæk, når de skal skiftes, kan vi opbevare dem for dig. Så slipper du for at have dem til at fylde hjemme i garagen eller kælderen og de bliver i tillæg opbevaret ved den rigtige temperatur.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Horsens

 

Et ærligt værksted


Noget så sjældent som et ærligt værksted. Har flere gange fået et tilbud, hvor den endelige pris var langt lavere. Og kvaliteten er altid i orden.

 

Yderst tilfreds kunde


Har fået lavet service på min bil hos Quickpoint i Horsens de sidste 4 år, og både pris og kvaliteten er yderst tilfredsstillende.

 

Virkelig superservice hos Quickpoint Horsens


Havde lige opdaget en skrue i mit hjul og havde lige pakket bilen med tagboks og det hele, klar til at tage på ferie. Så var en meget presset mand.. Jeg kørte over til Quickpoint i håb og at de kunne hjælpe. De afsatte lynhurtigt to mand til opgaven og i ren Formel 1 stil var hullet lappet. Kanon service og virkelig gode gutter på værkstedet, stor ros herfra :)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 62 26 44 for at drøfte mulighederne.