Quickpoint Kolding

Esbjergvej 4
6000 Kolding

Tlf.: 75 52 36 00       E-mail: 6000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Kolding

I 2004 så Quickpoints værksted i Kolding dagens lys. Det var nummer 16 i rækken af de populære Quickpoint-værksteder. Tidligere var værkstedet på Esbjergvej kendt som Quickpot, men i juni 2020 skiftede det ligesom resten af kæden navn til Quickpoint.

Hos Quickpoints værksted i Kolding får du rigtig god kvalitet til meget fornuftige priser. Når FDM foretager kvalitetskontrol ligger vores værkstedet helt i top. Vi scorer 5 point ud af 5 mulige, så du kan trygt overlade din bil i vores hænder uanset mærke og model. Vi kan både klare de ældre biler og de helt nye. Med værkstedschef Michael Stig Schultz i spidsen møder du et veluddannet mekanikerteam. Vi er alle afsted på relevant efteruddannelse flere gange årligt og er derfor med helt fremme, når det handler om de nye bilers avancerede teknologi. Vi udfører fejlsøgning, reparationer og service af alle slags og i tillæg til meget fornuftige priser.

Quickpoint Kolding har alt tænkeligt udstyr, når det kommer til den helt nye teknologi inden for biler. For eksempel har vi 3D 4-hjulsudmålere samt diagnosetestere. Derudover har vi et bredt sortiment af kvalitetsdæk på værkstedet.

Ud over en meget høj kvalitet lægger vi vægt på, at vores kundeservice er god, og at kommunikationen med vores kunder er let gennemskuelig.

Bestil en værkstedstid her eller ring til værkstedet på 75 52 36 00

Værkstedschef: Michael Stig Schultz

 

Book en tid hos Quickpoint Kolding:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Service og garanti

Ved du godt, at det allerede i 2002 blev muligt for danske bilejere at vælge, hvilket autoværksted de ønskede at benytte, når deres nye bil skulle til service? Der er desværre stadig en del, der tror, de er nødt til at vælge et mærkeværksted for, at de kan beholde garantien. Men sådan er det ikke mere. Du kan nemlig vælge lige det værksted, du ønsker og er tryg ved. Det eneste, du skal sikre dig, er, at autoværkstedet foretager servicen i henhold til bilproducentens krav. Værkstedet skal benytte det serviceskema og den servicebulletin, som er udarbejdet af producenten, samt overholde visse krav i forhold til reservedele. Det gør vi naturligvis hos Quickpoint Kolding. Vi foretager serviceeftersynet på din bil efter alle de gældende regler og højst sandsynligt til en mere rimelig pris end et autoriseret værksted.

Når du køber en ny bil, skal du huske at læse servicebogen grundigt. I den kan du se, hvilke krav du skal overholde for, at fabriksgarantien opretholdes på din nye bil. Blandt andet skal du have bilen til service med bestemte intervaller. Kommer den ikke det kan din garanti bortfalde.

 

Dækcenter Kolding

Som dit lokale og professionelle dækcenter står vi klar med et bredt udvalg af dæk, når de gamle trænger til at blive skiftet ud. Vi skifter også dine dæk eller hjul til en meget fornuftig pris, når årstiden skifter. Hvis du ikke har plads til dine sommer- eller vinterdæk/hjul hjemme, kan du lade os opbevare dem. Vi sørger for at de ligger i den helt rigtige temperatur og forlænger dermed deres levetid. Har vi dine dæk eller hjul her, bliver det ekstra let at få skiftet dem forår og efterår.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Kolding

 

Altid super venlige


Jeg har fået lavet min bil i Quickpoint Kolding i årevis og har aldrig prøvet at noget ikke var iorden efterfølgende. Altid super venlige og samarbejdsvillige omkring tid o.a. stor ros til dem.

 

Imødekommende, effektive og billige


Vi havde akut brug for hjælp og de (Kolding afd.) var simpelthen så søde til at give sig tid midt i frokosten til at reparere vores dæk. De var utrolig imødekommende og bød på chokolade og frisk kaffe imens vi ventede. Dækket blev hurtigt ordnet og til en absolut rimelig pris.

 

God service og konkurrencedygtige priser


Fuld tilfredshed! God service og konkurrencedygtige priser - så bliver det ikke bedre!


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 52 36 00 for at drøfte mulighederne.