Quickpoint Odense

Odensevej 121
5260 Odense S

Tlf.: 63 11 07 44       E-mail: 5260@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Odense

Quickpoint Odense er et meget anerkendt autoværksted i Odense og omegn, og er centralt placeret mellem Ring-2 og motorvej E20. I butikken møder man værkstedschefen, og på værkstedet er der 3 autoteknikkere og en elev. Personalet tager flere efteruddannelse om året for at følge med i den avancerede teknologi der er i de nye biler. Her udføres service, fejlsøgning og reparationer på alle bilmærker og modeller, i alle årgange, og det er ikke sjældent der er besøg af special og sports biler på værkstedet.

Quickpoint Odense har alt tænkeligt og nødvendigt diagnoseudstyr, 3D 4-hjulsudmåler og ac stationer, som alt sammen kontrolleres af Teknologisk Institut, og FDM giver årligt værkstedet et kvalitetsstempel. Her er fokus området helt klart: God kvalitet og professionelt serviceniveau.

Book en tid hos Quickpoint Odense her eller ring 63 11 07 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

 

Mikkel Skov, Værkstedschef Quickpoint
Mikkel Skov
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Odense:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Odense

 

Fleksibel, billig og professionel


Jeg har fået lavet service + nye bremser hos Quickpoint i Odense og har fået en virkelig god behandling. Har sjældent mødt så meget fleksibilitet og samtidig var de langt de billigste. Kan helt bestemt anbefales. Har tidligere benyttet aut. forhandler, også udemærket, dog langt højere priser og absolut ikke samme fleksibilitet.

 

Professionelt


Jeg var forbi Quickpoint i Odense for at få monteret nogle komplette vinterhjul, jeg forinden havde fået et fint tilbud på. Alt er forløbet uden problemer og arbejdet er gjort til UG :-) Det tog kun knap 40 min så var jeg afsted igen. Dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen :-)

 

God service


Quickpoint Odense kan varmt anbefales. Kort ventetid, dygtige medarbejdere, god service og prisen holder. Så er rigtig meget tilfreds :-)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 63 11 07 44 for at drøfte mulighederne.