Quickpoint Odense

Odensevej 121
5260 Odense S

Tlf.: 63 11 07 44       E-mail: 5260@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Odense

Quickpoint Odense, tidligere QuickPot Odense, er et meget anerkendt autoværksted i Odense og omegn, og er centralt placeret mellem Ring-2 og motorvej E20. Derfor har vi også kunder fra det meste af Fyn – uanset set om man kører vestover mod Vissenbjerg eller østpå mod Langeskov og Nyborg, er det let at komme til værkstedet.

I butikken møder man værkstedschefen, og på værkstedet er der 3 autoteknikkere og en elev. Personalet tager flere efteruddannelser om året for at følge med i den avancerede teknologi der er i de nye biler. Vi udfører service, fejlsøgning og reparationer på alle bilmærker og modeller, i alle årgange, og det er ikke sjældent der er besøg af special- og sportsbiler på værkstedet. Men det er nok vores score på 4,8 ud af 5 mulige i FDM’s kvalitetskontrol, der gør udslaget: Selvom vores priser er fair, går vi aldrig på kompromis med vores høje kvalitet.

Quickpoint Odense har alt tænkeligt og nødvendigt diagnoseudstyr, 3D 4-hjulsudmåler og ac stationer, som alt sammen kontrolleres af Teknologisk Institut, og FDM giver årligt værkstedet et kvalitetsstempel. Her er fokusområdet helt klart: God kvalitet og professionelt serviceniveau.

Book en tid hos Quickpoint Odense her eller ring 63 11 07 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

 

Mikkel Skov, Værkstedschef Quickpoint
Mikkel Skov
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Odense:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Odense

 

Fleksibel, billig og professionel


Jeg har fået lavet service + nye bremser hos Quickpoint i Odense og har fået en virkelig god behandling. Har sjældent mødt så meget fleksibilitet og samtidig var de langt de billigste. Kan helt bestemt anbefales. Har tidligere benyttet aut. forhandler, også udemærket, dog langt højere priser og absolut ikke samme fleksibilitet.

 

Professionelt


Jeg var forbi Quickpoint i Odense for at få monteret nogle komplette vinterhjul, jeg forinden havde fået et fint tilbud på. Alt er forløbet uden problemer og arbejdet er gjort til UG :-) Det tog kun knap 40 min så var jeg afsted igen. Dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen :-)

 

God service


Quickpoint Odense kan varmt anbefales. Kort ventetid, dygtige medarbejdere, god service og prisen holder. Så er rigtig meget tilfreds :-)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 63 11 07 44 for at drøfte mulighederne.