Quickpoint Odense

Odensevej 121
5260 Odense S

Tlf.: 63 11 07 44       E-mail: 5260@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Odense

Quickpoint i Odense – indtil juni 2020 kendt som Quickpot – er et anerkendt værksted med kunder fra hele Odense og store dele af Fyn. Grundet den centrale beliggenhed mellem motorvejen E20 og Odenses Ring 2, er værkstedet let at komme til for kunder i såvel Odense som på resten af Fyn. Om du kører mod Vissenbjerg i vestlig retning eller mod Langeskov/Nyborg i østlig retning, så er værkstedet lettilgængeligt.

Når du kommer til værkstedet møder du værkstedschefen Mikkel Skov, tre automekanikere og en mekanikerelev. I Quickpoint Odense lægger vi stor vægt på at have et veluddannet team og medarbejderne sendes derfor på efteruddannelse flere gange årligt for at være opdaterede på de nye bilers stadig mere avancerede teknologi.

I Quickpoint Odense udfører vi service, reparationer og fejlsøgning på alle slags biler – uanset model, mærke og årgang – og ikke sjældent, har vi besøg af specialbiler og sportsvogne på værkstedet. Vi ligger inde med alt det nødvendige diagnoseudstyr, AC-stationer, 3D firehjulsudmåler – alt sammen kontrolleret af Teknologisk institut.

Vi sætter en ære i at udføre et arbejde af høj kvalitet, også selvom prisen er fair på alle vores ydelser. Derfor er vi også glade for, at vores værksted har fået tildelt 4,3 point af de 5 mulige i FDMs kvalitetskontrol. Her hos Quickpoint Odense er det nemlig helt klart den gode kvalitet og det professionelle serviceniveau, der er i fokus.

Du kan booke en værkstedstid hos os her eller du kan ringe på 63 11 07 44

Mikkel Skov, Værkstedschef Quickpoint
Mikkel Skov
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Odense:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold garantien men vælg frit

Du kan frit vælge autoværksted, når bilen skal til serviceeftersyn. Det er heldigvis ikke sådan mere, at du er tvunget til at vælge et mærkeværksted for at beholde fabriksgarantien, når du skal have din nye bil til service. Du skal bare være opmærksom på, at værkstedet du vælger foretager servicen ud fra de regler og krav, som bilproducenten har opstillet. Det gør vi hos Quickpoint Odense. Vi følger producentens servicebulletin og serviceskema og sikrer, at du beholder din garanti ved kun at bruge de reservedele som bilproducenten godkender eller originale dele.

Når du køber en bil, er det vigtigt, at du følger de serviceintervaller, som producenten kræver. Ellers ryger din garanti. Du skal også være opmærksom på de andre vejledninger, der fremgår af bilens servicebog. De skal ligeledes overholdes. Husk også at gemme fakturaen og eventuelle dokumenter, du får udleveret, når du henter bilen efter service. Stemplet i servicebogen tillige med faktura og dokumenter er dit bevis på, at bilen har fået den rigtige service.

Dækcenter Odense

Hvis du skal have skiftet dæk, så er du kommet til det rette sted. Vi skifter dine vinterdæk og sommerdæk til en meget fair pris. Vi ønsker nemlig at medvirke til sikker kørsel uanset årstiden. Vi kan også opbevare dine dæk eller hjul for dig, indtil de skal bruges igen. Opbevaringen sker ved korrekt temperatur og under de korrekte omstændigheder. Det giver dem den længste levetid. Når vi opbevarer dine dæk, slipper du for selv at skulle opbevare dem hjemme og for at skulle håndtere de tunge dæk/hjul under transporten frem og tilbage til værkstedet.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Odense

 

Fleksibel, billig og professionel


Jeg har fået lavet service + nye bremser hos Quickpoint i Odense og har fået en virkelig god behandling. Har sjældent mødt så meget fleksibilitet og samtidig var de langt de billigste. Kan helt bestemt anbefales. Har tidligere benyttet aut. forhandler, også udemærket, dog langt højere priser og absolut ikke samme fleksibilitet.

 

Professionelt


Jeg var forbi Quickpoint i Odense for at få monteret nogle komplette vinterhjul, jeg forinden havde fået et fint tilbud på. Alt er forløbet uden problemer og arbejdet er gjort til UG :-) Det tog kun knap 40 min så var jeg afsted igen. Dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen :-)

 

God service


Quickpoint Odense kan varmt anbefales. Kort ventetid, dygtige medarbejdere, god service og prisen holder. Så er rigtig meget tilfreds :-)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 63 11 07 44 for at drøfte mulighederne.