Reparation og service af elbiler og hybridbiler

Selvom de fleste elbiler og hybrider er ret nye, er der stadig behov for vedligehold og reparationer. Typisk er det en lidt uventet udfordring for de fleste: Fordi man bruger bremserne mindre, risikerer man at skivebremserne ruster. Book tid til bremsereparation her.

Du kan også ringe og booke tid. Find telefonnummeret til nærmeste værksted.
Ønsker du pris på nye bremser til lige præcis din bil? Få tilbud på udskiftning af bremser.

På alle vores værksteder har vi fagfolk, der er uddannet inden for de nyeste teknologier og har stor erfaring med reparation og service af el- og hybridbiler. Opstår der problemer med din el- eller hybridbil, eller skal din el- eller hybridbil til service, så står vi klar til at hjælpe dig.

DÆK TIL ELBILER OG HYBRIDBILER

Har du en elbil eller en hybridbil kan det være en god ide at gå op i, hvilke dæk du kører rundt på. Elbiler og hybridbiler kan nemlig have en stor fordel af dæk der har en lav rullemodstand, da det kan hjælpe med at opnå en længere rækkevidde på en opladning. El- og hybridbiler er ofte tungere end traditionelle biler. Det skyldes ofte at batteripakken gør at bilerne bliver tungere end de fosile biler. Den øgede vægt betyder også at der kommer et større pres på el og hybridbilernes dæk. 

Ønsker du hjælp til at finde de rigtige dæk til din elbil eller hybridbil? 

 

FIND DIT NÆRMESTE QUICKPOINT VÆRKSTED HER