Quickpoint Skive

Viborgvej 30
7800 Skive

Tlf.: 97 52 38 33       E-mail: 7800@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Skive

I Skive ligger autoværkstedet Quickpoint på den travle Viborgvej. Det gør det let at komme til værkstedet, der byder dig velkommen i flotte moderne lokaler. Quickpoint i Skive var indtil juni 2020 kendt under navnet Quickpot. Selvom navnet er ændret er kvaliteten stadig den samme. Du får som altid en god service og professionel vejledning af autoværkstedets veluddannede medarbejdere.

Værkstedschefen Klaus Francke Jørgensen og de to svende dygtiggør sig løbende på efteruddannelser og kan derfor følge med i bilindustriens rivende teknologiske udvikling. Værkstedet har i tillæg en lærling som nyder godt af værkstedets kompetencer.

Værkstedet er udstyret med alt det nødvendige avancerede udstyr, der hører til reparation af nye biler. For eksempel ligger de inde med diagnosetestere til forskellige bilmærker. Firehjuls-udmåler og AC station samt meget mere. Værkstedets udstyr kontrolleres af Dansk Teknologisk Institut.

En gang om året kvalitetskontrollerer FDM Quickpoint i Skive. Resultatet er en score på hele 4,8 på en skala, der går til 5.

Du er velkommen til at booke en tid online her.

Hvis du forerækker at ringe til os, kan du ringe på 97 52 38 33

 

Klaus Francke Jørgensen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Skive:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold din fabriksgaranti


Når man køber en ny bil, er man naturligvis interesseret i at overholde de krav til service, der er for, at man kan beholde bilens garanti. Engang betød det, at du skulle få serviceeftersynene foretaget hos et autoriseret mærkeværksted. Det er imidlertid længe siden, det var sådan. Nu kan du lade et frit værksted foretage eftersynene samtidigt med, at du beholder bilens garanti. Det gjorde EU muligt allerede i 2002 ved at vedtage at bilproducenterne skulle frigive de servicebulletiner og serviceskemaer, der skal benyttes til serviceeftersynene.

Det betyder, at du roligt kan lade Quickpoint i Skive foretage serviceeftersyn på din nye bil. Vi har fuldstændig styr på de krav bilproducenterne har til eftersynene og til de reservedele, der må benyttes osv. for at du beholder fabrikkens garanti.

Som bilens ejer skal du huske at holde styr på, hvornår de forskellige serviceeftersyn skal foretages. Du kan finde intervallerne i din nye bils servicebog. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvornår bilen skal til eftersyn. Har du ikke styr på det, kan du desværre risikere at miste garantien. Et godt råd er også at gemme kvitteringen samt de dokumenter værkstedet giver dig efter serviceeftersynet. Skulle der på et tidspunkt opstå tvivl om noget i forbindelse med en garantisag, kan du bruge kvittering og de andre dokumenter som bevis på en korrekt udført service.

Dækcenter Skive

Hos Quickpoint i Skive går du ikke forgæves, når du skal have nye kvalitetsdæk til din bil. Vores udvalg er stort og varieret og vi kan rådgive dig, så du får de dæk, der passer til både din bil og dine behov.
På værkstedet skifter vi dæk til meget rimelige priser og ønsker du sommer- eller vinterdækkene opbevaret hos os, er det absolut en mulighed. Faktisk vil vi anbefale, at du opbevarer dem hos os, da de så ligger i den helt rigtige temperatur året rundt og ikke udsættes for de temperatursvingninger, der kan svække deres levetid.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Skive

 

God kvalitet, service og så er prisen i orden!


Quickpoint i Skive har for mig altid været meget service mindede, garant for kvalitetsarbejde og gode til at komme med en hurtig tid. Tingene bliver lavet ordentligt og til den aftalte pris og de er ærlige med, hvad der skal laves nu og hvad der kan vente. Har 100% tillid til Quickpoint i Skive.

 

Rigtig god service


Jeg har brugt Quickpoint i Skive 2 gange nu, og kan kun anbefale dem til andre. Der er lavet service og olieskift samt skiftningen af vinter/sommerdæk. Begge gange har jeg haft mulighed for at stille bilen om morgen, og så hente den igen når jeg havde tiden til det (på dagen serfølgelig). Har ikke haft den mindste fejl at melde på den service der er blevet leveret. Altid venligt personel som kan deres håndværk. Jeg vil helt sikkert anvende dem igen.

 

Kompetent rådgivning og perfekt faglig betjening


Personalet hos Quickpoint i Skive giver kompetent rådgivning og den faglige betjening er perfekt. Det er nemt at komme i forbindelse med en medarbejder, og værkstedet virker velordnet og effektivt.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 97 52 38 33 for at drøfte mulighederne.