Quickpoint Skive

Viborgvej 30
7800 Skive

Tlf.: 97 52 38 33       E-mail: 7800@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Skive

Quickpoint Skive ligger ud til den trafikerede Viborgvej i flotte nye lokaler. Her får man en professionel rådgivning, når man kommer med et problem på sin bil, eller den blot skal til det årlige service. Her er 2 svende som begge har taget et hav af efteruddannelser, for at dygtiggøre sig og for at følge med udviklingen i de nye biler. Quickpoint i Skive har også en lærling.

Værkstedet er naturligvis udstyret alt nyere og nødvendigt udstyr, som forskellige diagnose testere til de forskellige bilmærker. 4 –hjuls udmåler, ac station og meget mere. Alt udstyr og værktøj bliver kontrolleret af Teknologisk Institut.

Quickpoint Skive bliver årligt kvalitetskontrolleret af FDM.

Book en tid hos Quickpoint Skive her eller ring 97 52 38 33

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

 

Peder Fejerskov, Værkstedschef Quickpoint
Peder Fejerskov
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Skive:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Skive

 

God kvalitet, service og så er prisen i orden!


Quickpoint i Skive har for mig altid været meget service mindede, garant for kvalitetsarbejde og gode til at komme med en hurtig tid. Tingene bliver lavet ordentligt og til den aftalte pris og de er ærlige med, hvad der skal laves nu og hvad der kan vente. Har 100% tillid til Quickpoint i Skive.

 

Rigtig god service


Jeg har brugt Quickpoint i Skive 2 gange nu, og kan kun anbefale dem til andre. Der er lavet service og olieskift samt skiftningen af vinter/sommerdæk. Begge gange har jeg haft mulighed for at stille bilen om morgen, og så hente den igen når jeg havde tiden til det (på dagen serfølgelig). Har ikke haft den mindste fejl at melde på den service der er blevet leveret. Altid venligt personel som kan deres håndværk. Jeg vil helt sikkert anvende dem igen.

 

Kompetent rådgivning og perfekt faglig betjening


Personalet hos Quickpoint i Skive giver kompetent rådgivning og den faglige betjening er perfekt. Det er nemt at komme i forbindelse med en medarbejder, og værkstedet virker velordnet og effektivt.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 97 52 38 33 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Skive