Stålfælge i 14", 15", 16" og 17" med/uden dæk

Stålfælge

Quickpoint har en stålfælg til din bil

Hos Quickpoint forhandler vi stålfælge med TÜV godkendelse til din bil. Vi fører stålfælge i 14", 15", 16" og enkelte i 17" til udvalgte bilmodeller fra f.eks. Mercedes.

Skal jeg vælge alufælge eller stålfælge?

Det bunder i smagssag, og æstetik, om man ønsker at køre på stålfælge eller alufælge. Ydelsen af begge typer fælge er ens, dog vil du i nogle tilfælde kunne få alufælge som er lettere end stålfælge, f.eks. de såkaldte titanium-tech fælge fra italienske OZ. I andre tilfælde vil stålfælgen veje mindre end tilsvarende alufælg.

Stålfælgen har den store fysiske fordel, i modsætning til alufælgen, at den kan give efter for evt. slag. Hullerne rundt i stålfælgen bidrager med en let fjedrene effekt, som fungerer stødabsorberende.

Mange vælger at købe stålfælge til vinterdæk og alufælge til sommerdæk. Til stålfælge kan man tilkøbe kapsler, hvilket giver dine nye stålfælge et andet udtryk. Når du har lagt ståfælge med/uden dæk i varekurven, har du mulighed for at tilkøbe kapsler som tilbehør. Der er flere forskellige designs at vælge imellem.


Køb nye fælge med dæk   |   Køb nye fælge uden dæk   |   Find nærmeste Quickpoint værksted


Yder Quickpoint også overfladegaranti på stålfælge?

Det ligger i stålfælgens natur at den, med tiden, ruster i overfladen. På det grundlag yder vi ikke overfladegaranti på stålfælge som på vores alufælge. I stedet tilbyder vi en livstidsgaranti mod uprovokerede skader og fejlproduktion.

Hvordan finder jeg en stålfælge der passer til min bil?

Find stålfælge med eller uden dæk i søgefelterne herover.

Montering af stålfælge

Du kan let booke montering på et lokalt værksted i forbindelse med dit køb af dæk og fælge på Quickpoint.dk. Det gør du nemt når du har fundet de varer du ønsker og har lagt dem i kurven.

Lave priser på stålfælge

Vi kører med lave priser på stålfælge - find prisen på stålfælge til din bil ved at klikke på 'Komplette hjul' herover, hvis du ønsker stålfælge med dæk eller klik på 'Løse fælge', hvis du ønsker stålfælge uden dæk.

Hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til stålfælge eller hvordan du handler på Quickpoint.dk så er vi naturligvis klar til at besvare dine spørgsmål - ring 70 204 888 eller send os en mail på shop@quickpoint.dk.