Quickpoint Aalborg

Gørtlervej 19
9000 Aalborg

Tlf.: 98 13 04 44       E-mail: 9000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Aalborg

Quickpoint i Aalborg ligger på Gørtlervej i Aalborg city – nærmere bestemt mellem Østre Allé og Unicon. Det er et forholdsvis nyt autoværksted, og det er flot, højloftet og lyst. På værkstedets fire lifte foretager vi autoreparationer af alle slags. Vi tager alle biler ind, uanset hvilket bilmærke det drejer sig om og hvilken årgang og model.

Vi har et veluddannet mandskab, der består af værkstedschefen Jonas Hansen, to mekanikersvende og en lærling. De to svende tager løbende efteruddannelse og er godt på vej til at blive autoteknikere. Værkstedet er helt opdateret indenfor alt moderne udstyr, og vi står klar til at reparere, teste og servicere selv helt nye biler med avanceret elektronik og teknik.

Vores værkstedsudstyr efterses og kontrolleres årligt af dansk teknologisk institut. Værkstedet som helhed samt det arbejde vi udfører, kontrolleres af FDM – også en gang årligt. FDM har en skala til deres kvalitetskontrol, som går til 5 point. Her scorer Quickpoint Aalborg 4,9. Ud over FDMs kvalitetskontrol udfører vi jævnligt egenkontrol, da vi lægger os i selen for at holde en høj standart på vores arbejde.

Quickpoint Aalborg hed indtil juni 2020 Quickpot. Det er kun navnet, der er ændret, ikke den gode service og den gode kvalitet på det arbejde vi udfører.

Book en tid på vores værksted her eller ring til os på 98 13 04 44

Jonas Hansen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Aalborg:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Vi sørger for du beholder garantien 

Når en ny bil skal til service, er der en del krav, som skal opfyldes for, at fabriksgarantien bliver ved med at gælde. Det er bilproducenten, der opstiller kravene og udarbejder den servicebulletin og det serviceskema, som skal følges ved serviceeftersynene. Engang var det sådan, at kun de autoriserede værksteder havde adgang til servicebulletin mv. Det betød, at forbrugere, som købte en ny bil, var nødt til at søge hen til de autoriserede værksteder for at få et serviceeftersyn, hvis de ville beholde deres fabriksgaranti. Det fik EU heldigvis ændret, så de frie værksteder også har adgang til de dokumenter og retningslinjer, der skal bruges ved serviceeftersyn af nye biler.

Derfor kan de frie værksteder på lige fod med de autoriserede værksteder foretage serviceeftersynene af din nye bil. Hos Quickpoint Aalborg står vi klar med retningslinjer og serviceskemaer og ved hvilke krav, der skal følges for, at du kan være sikker på at beholde din garanti.

Dækcenter Aalborg

Hos Quickpoint i Aalborg skifter vi dine dæk til en meget fornuftig pris. For at gøre det så let for dig som muligt, når du skal have dækkene på bilen skiftet, tilbyder vi også at opbevare dækkene hos os. Det betyder, at du slipper for at ase og mase med de tunge og måske beskidte dæk, når de skal transporteres til og fra værkstedet forår og efterår. I tillæg får dine dæk de bedste betingelser, da de hele tiden er opbevaret i den rigtige temperatur.

Skal du have nye dæk står vi naturligvis til rådighed med vores store viden om dæk. Vi rådgiver dig, så du får netop de kvalitetsdæk, der passer til din bil og de kørebehov, du har både sommer og vinter.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Aalborg

 

Super tilfreds!


Super god og hurtig service, rimelige priser, og kort ventetid! Kan klart anbefale Quickpoint Aalborg! :)

 

Billig, professionel og hurtig


Er du i Aalborg eller nærheden og skal bruge en mekaniker så vil jeg kraftig anbefale Quickpoint Gørtlervej 9000 Aalborg.

 

Fantastisk værksted


Fantastisk værksted. Dygtige og engagerede mekanikere.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 98 13 04 44 for at drøfte mulighederne.

 

 


 

Andre Quickpoint værksteder i nærheden: