Quickpoint Nørresundby

Virkelyst 19B
9400 Nørresundby

Tlf.: 98 19 24 44       E-mail: 9400@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Nørresundby

Quickpoint i Nørresundby ligger på adressen Virkelyst 19B i byens store industrikvarter. Det er tæt på den nordjyske motorvej og derfor let at komme til både fra Nørresundby og opland.

Autoværkstedet, der før juni 2020 var kendt som Quickpot, er kendt for sit høje serviceniveau og ikke mindst for den høje kvalitet på det udførte arbejde. Vi scorer højt, når FDM kontrollerer vores kvalitetsniveau – hele 4,9 point får vi på en skala, der går til 5.

Hos Quickpoint Nørresundby tager vi mod alle biler, uanset hvilket mærke og hvilken model det drejer sig om. Vi udfører alle typer af reparationer og fortager serviceeftersyn af alle slags. Rent teknologisk og teknisk holder vi os opdateret og sørger vi for at få den sidste nye viden indenfor biler gennem efteruddannelse. Det er hele personalet, der efteruddannes, så både værkstedschefen Ronnie Karlsson, de to mekanikersvende og lærlingen er afsted 1 til 2 gange om året for at dygtiggøre sig.

Udover at udføre service og reparationer sælger vi dæk på værkstedet. Vi har et godt udvalg af kvalitetsdæk i forskellige størrelser.

Du er velkommen til selv at booke en tid på vores værksted her. Alternativt kan du ringe til os på 98 19 24 44

 

Book en tid hos Quickpoint Nørresundby:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Hos os beholder du fabriksgarantien

I 2002 vedtog EU, at forbrugere, der køber nye biler, kan beholde garantien på bilen, selvom de vælger at få foretaget serviceeftersyn på et frit værksted – altså et værksted, der ikke har en autorisation til et bestemt bilmærke. EU mente, at det var konkurrenceforvridende, at garantiens opretholdelse hang sammen med et mærkeværksted. Derfor har du som forbruger nu mulighed for selv at bestemme, hvor din bil skal have serviceeftersyn.

Det er muligt for de frie autoværksteder at foretage eftersynene, fordi bilproducenterne skal offentliggøre deres serviceskemaer, -bulletiner og andre relevante krav til servicen. På den måde kan bilproducenternes servicekrav følges og garantien opretholdes.

Quickpoint i Nørresundby har styr på alle krav til service og reservedele mm. så du kan trygt lade os foretage de påkrævede serviceeftersyn på din nye bil. Det du skal huske er at bestille tid, når eftersynene skal foretages, så de sker med de rette intervaller. Overholdes intervallerne ikke, kan garantien ophøre.

 

Dækcenter Nørresundby

Hos Quickpoint Nørresundby tilbyder vi dig et stort udvalg af forskellige dæk. Så har du behov for nye vinter- eller sommerdæk, så kig endelig forbi. Vi står parat til at hjælpe dig med vores ekspertise indenfor dæk, så du får de helt rigtige. Vi skifter også dæk til en meget fair pris og kan også opbevare dine dæk her hos os. Når dækkene er i vores varetægt, er du sikker på, at de hele tiden befinder sig i den korrekte temperatur. Det får dækkene til at holde længere, end hvis de står og fylder hjemme hos dig selv i garagen og udsættes for årstidens temperatursvingninger. Hvis du får dækkene opbevaret her hos os, gør du det så let som muligt for dig selv, når dækkene skal skiftes i forhold til årstiden. Du skal ikke selv slæbe de tunge dæk og transportere dem til værkstedet. Du skal bare bestille en tid og møde op, så klarer vi resten.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Nørresundby

 

Kan kun anbefales


Quickpoint - Nørresundby. Fantastisk søde og venlige mennesker, der trods en masse bøvl med sporing og et drilsk aircon anlæg, fik tingene til at virke. Virkelig et sted jeg kommer igen. Kan kun anbefales.

 

Fin og hurtig service


Fik afleveret min bil af Falck hos Quickpoint udenfor åbningstid. Fik tilbud på løsning kort tid efter åbning. Blev lavet samme dag, og 100% som aftalt. Tak til Quickpoint i Nørresundby.

 

Topklasse værksted


Vi får altid en super god behandling hos Quickpoint i Nørresundby. Altid glade medarbejdere, der leverer en super service - på alle parametre er vi tilfredse. Kvaliteten er i top og prisen er rimelig. Vil anbefale værkstedet til alle.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 98 19 24 44 for at drøfte mulighederne.

 

 


 

Andre Quickpoint værksteder i nærheden: