Dækcenter og dækhotel

Hos Quickpoint er vi eksperter i dæk. Vi startede som dækcenter i 1993, hvor forretningen hovedsageligt bestod af udskiftning af dæk og udstødninger. Vi har erfaringer med stort set alle dækfabrikater og har gennem tiden arbejdet os frem til en glimrende produktportefølje. Vi sælger dæk i flere kvaliteter, fra budgetdækket BF Goodrich til den meget prisbevidste forbruger, til topprodukter fra Goodyear, Continental og Michelin.

Dækcenter og dækhotel

Hos Quickpoint har vort eget dækhotel, hvor vi kan opbevare store mængder af kundehjul. Derfor tilbyder vi gerne at fungere som ”full-service dækcenter”, hvor du slipper for at skulle håndtere dine dæk og fælge.

Vi er altid lagerførende med dæk fra Goodyear, Michelin, Continental og Uniroyal. Og vi supplerer løbende op på et bredt udvalg af de gængse dækstørrelser. Derfor er vi altid klar til at servicere dig som din foretrukne dækleverandør og dækcenter.

Er du i tvivl om hvilke dæk du skal vælge, eller har brug for lidt sparring, er vi altid klar til at rådgive dig, så du får det helt rigtige dæk til lige dit behov.

Foruden sommerdæk og vinterdæk til personbiler, er vi også altid leveringsdygtige i dæk til varevogne og SUV. Vi har et dybt sortiment, som også indeholder helårsdæk til personbiler, varevogne og SUV. Vi er også leveringsdygtige i flere typer inden for kategorien ”run-on-flat”.

Så hvad enten du har brug for nye dæk, eller blot skal have skiftet dine eksisterende, så står vi altid klar til at hjælpe.

Book tid til dækskifte

Dækcentre over hele landet

Med værksteder fordelt over hele landet er der et dækcenter nær dig. Find det nærmeste Quickpoint værksted på kortet herunder.

Vores kunder giver os 4,7 ud af 5 baseret på 2983 anmeldelser.