Quickpoint Esbjerg

Storegade 225C
6705 Esbjerg Ø

Tlf.: 75 45 44 14       E-mail: 6705@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Esbjerg

I 1999 så Quickpoint-familiens femte værksted dagens lys i Esbjerg. I værkstedets første tid var det udskiftningen af batterier, udstødning, fælge og ikke mindst dæk, der fyldte medarbejdernes arbejdsdag. Kunderne kunne møde op uden at bestille tid og få udført arbejdet. Med tiden udviklede værkstedet sig imidlertid til et fuldt ud professionelt autoværksted. Det betyder, at vi nu varetager alle typer af service og udfører alle opgaver indenfor reparation, klargøring af biler til syn samt fejlsøgninger foretaget med de nyeste diagnosetestere.

Udviklingen og den store efterspørgsel har gjort, at det nu er nødvendigt at booke tid, til for eksempel service og klargøring til syn. Vi har dog ikke glemt, den frihed det giver vores kunder, at de kan kigge forbi uden tidsbestilling. Så har du brug for, at vi kigger på en lille ting, kommer du selvfølgelig bare forbi, så fikser vi det, uden du behøver at bestille tid.

I juni 2020 skete der endnu en forandring. Vi ændrede navnet QuickPot til Quickpoint. Navnet er nyt, men autoværkstedet og den gode service er den samme. Du finder os stadig let, da vi ligger lige ved Storegade – en af de mest trafikkerede gader i Esbjerg. Vi stiller naturligvis en lånebil til rådighed, mens din bil bliver lavet på vores autoværksted. Alternativt kan du bruge ventetiden på at få klaret dagens indkøb i de dagligvarebutikker, der ligger lige i nærheden.

Book en tid hos Quickpoint Esbjerg her eller ring 75 45 44 14

Quickpoint Esbjerg har fået 4,6 ud af de mulige 5 point i FDMs kvalitetskontrol score.

Værkstedschef: Heinz Bjørn Simonsen

 

Book en tid hos Quickpoint Esbjerg:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Vælg frit og behold garantien

Du behøver ikke længere at søge et autoriseret værksted, når du skal have bilen til serviceeftersyn. Det er bestemt i EU, at alle forbrugere ved køb af en ny bil frit kan vælge, hvilket autoværksted de vil benytte til serviceeftersynene. Du kan altså frit vælge det værksted, du ønsker og stadig beholde evt. fabriksgaranti. Det vigtige er, at alle bilproducentens forskrifter overholdes. Hos Quickpoint kan du være helt tryg. Ved et serviceeftersyn med stempel i bogen overholder vi alle reglerne og udfører servicen i overensstemmelse med både serviceskema og servicebulletin. Vi bruger udelukkende reservedele af OE-kvalitet. Som bilejer har du også et ansvar for, at du opretholder garantien på bilen. Du skal nemlig huske at overholde de vejledninger og serviceintervaller, som er beskrevet i bilens servicebog. Det er også vigtigt, at du gemmer de fakturaer og den øvrige dokumentation, du får udleveret efter udført service. De er sammen med stemplet i servicebogen din dokumentation for det arbejde, som er udført på autoværkstedet. 

 

Dækcenter Esbjerg

Quickpoint er ud over et professionelt autoværksted også dit lokale dækcenter. Hos Quickpoint kan du få skiftet dæk på din bil til meget rimelige priser. Vi tilbyder også at opbevare henholdsvis dine sommer- og vinterdæk. Det betyder, at de bliver opbevaret ved den mest optimale temperatur, der får dem til at holde længere. Det betyder også, at de ikke skal fylde op i din egen garage eller kælder og være til irritation året rundt. Hos Quickpoint skifter vi både dæk og hjul og tilbyder også at afbalancere dine hjul. Så hvad enten du foretrækker at få skiftet dækkene på dine fælge eller at få skiftet hele hjulet, så er Quickpoint det rette sted.

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Esbjerg

 

Venlig betjening i Esbjerg-afdelingen


Arbejdet er altid i orden. Kort ventetid og nem booking!

 

Super god betjening i Esbjerg


Hurtig reparation af stenslag.

 

Meget professionelt


Skulle have foretaget en 4 hjulsudmåling i Esbjerg. Meget imødekomme personale, prisen var som aftalt. Tusind tak.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 45 44 14 for at drøfte mulighederne.

 

Vælg frit og behold garantien

Du behøver ikke længere at søge et autoriseret værksted, når du skal have bilen til serviceeftersyn. Det er bestemt i EU, at alle forbrugere ved køb af en ny bil frit kan vælge, hvilket autoværksted de vil benytte til serviceeftersynene. Du kan altså frit vælge det værksted, du ønsker og stadig beholde din fabriksgaranti. Hos Quickpoint kan du være helt tryg. Vi overholder alle regler og booker du tid til service med stempel i bogen, udfører vi serviceeftersynet i overensstemmelse med bilproducentens forskrifter. Vi benytter kun OE-godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

Dækcenter Esbjerg

Quickpoint er ud over et professionelt autoværksted også dit lokale dækcenter. Hos Quickpoint kan du få skiftet dæk på din bil til meget rimelige priser. Vi mener ikke, det skal være prisen, der afholder dig fra at køre sikkert både sommer og vinter. Vi tilbyder også at opbevare henholdsvis dine sommer- og vinterdæk. Det betyder, at de bliver opbevaret under de mest optimale betingelser. Det betyder også, at de ikke skal fylde op i din egen garage eller kælder og være til irritation året rundt. Hos Quickpoint skifter vi både dæk og hjul og står for afbalanceringen. Så hvad enten du foretrækker at få skiftet dækkene på dine fælge eller at få skiftet hele hjulet, så er Quickpoint det rette sted.