Quickpoint Fredericia

Vejlevej 20
7000 Fredericia

Tlf.: 75 51 41 44       E-mail: 7000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Fredericia

I 2008 åbnede Quickpoint i Fredericia for første gang dørene til det flotte værksted på Vejlevej 20. Værkstedet er siden blevet populært hos bilejerne i Fredericia og omegn. Hos Quickpoint Fredericia finder du et yderst veluddannet team. Det store og veludrustede værksted ledes af Simon Rasmussen, og foruden værkstedschefen er der to dygtige mekanikersvende. Teamet har både uddannelsen og udstyret til at foretage service og fejlsøgning på biler selv med den helt nye teknologi. Værkstedet kan være behjælpeligt indenfor hovedparten af bilmodeller og -mærker.

Hos Quickpoint i Fredericia er det kunden, der er i fokus og du bliver mødt af medarbejdere, der yder en helt igennem professionel rådgivning og service med dig som omdrejningspunkt. På vores lager har vi et bredt sortiment af dæk, vi får reservedele og servicedele leveret fire gange dagligt af vores forskellige leverandører. Værkstedets udstyr og værktøj bliver kontrolleret af Teknologisk institut og FDM kvalitetsstempler værkstedet hvert år.

I juni 2020 skiftede det tidligere QuickPot navn til Quickpoint.

Bestil en tid hos Quickpoint Fredericia her eller ring 75 51 41 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,5 ud af 5.

Simon Rasmussen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Fredericia:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Du har frit værkstedsvalg

Tidligere kunne en bilejer ikke beholde fabriksgarantien på sin nye bil, hvis ikke bilen kom til service på et autoriseret mærkeværksted. Sådan er det ikke mere. EU anså det for konkurrenceforvridende, at de frie værksteder ikke kunne få lov at varetage servicen på lige fod med de autoriserede værksteder. Det du som forbruger skal sikre dig, når du vælger et af de frie værksteder, er, at de overholder bilproducenternes retningslinjer for serviceeftersynene af din bil. Det betyder blandt andet, at servicen skal foretages ud fra bilproducentens serviceskema samt servicebulletin. Derfor er der også pålagt bilproducenterne et krav om, at skema, bulletin og andet relevant data skal ligge frit tilgængeligt for alle – dermed får de frie værksteder mulighed for at foretage serviceeftersyn, der bevarer din fabriksgaranti. Hos Quickpoint i Fredericia har vi naturligvis helt styr på serviceskema og -bulletin samt andre retningslinjer udstedt af bilproducenterne.

Som forbruger skal du dog også selv gøre en indsats for at beholde din nye bils fabriksgaranti. Du skal nemlig sørge for, at din bil kommer til serviceeftersyn på de rigtige tidspunkter. De står i bilens servicebog. Overholdes serviceintervallerne ikke, kan du risikere at miste garantien. Du skal ligeledes gøre værkstedet opmærksom på, at servicen skal være i henhold til producentens krav og forskrifter – altså ikke et generelt servicetjek. Det er altid godt at gemme dokumentation og fakturaer fra serviceeftersynene. De er, tillige med det stempel værkstedet giver dig i bilens servicebog, med til at dokumentere, at servicen er rigtig udført.

 

Dækcenter Fredericia

Hos Quickpoint på Vejlevej i Fredericia er vi stolte af at kunne kalde os dit lokale dækcenter. Vi har et stort udvalg af forskellige dæk og der er derfor en god chance for, at vi ligger inde med de dæk, du skal bruge – både sommer og vinter. Vi vil også meget gerne opbevare henholdsvis dine vinter- og sommerdæk. Det gør det meget lettere for dig, når der skal skiftes dæk. Hos os er dækkene opbevaret ved den korrekte temperatur, og du slipper for selv at have dem stående og for at flytte rundt med dem, når der skal skiftes dæk forår og efterår.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Fredericia

 

Værkstedet klarede reparation hurtigt


Quickpoint Fredericia. Værkstedet klarede reparation hurtigt, og før den aftalte tid. God dialog med værksted og en fin pris. Jeg vil fremover også bruge Quickpoint som værksted.

 

En rigtig god oplevelse hos Quickpoint Fredericia


En rigtig god oplevelse hos Quickpoint i Fredericia! I foregårs kørte jeg til Quickpoint i Fredericia da mine bremser larmede og dårligt virkede. Medarbejderen var så flink at tage den ind med det samme. Lidt senere på dagen blev jeg ringet op af medarbejderen der forklarede hvad der skulle laves på bilen, bremser og noget andet. Det var jeg glad for, at jeg som kunde blev inddraget, og det er en god service! Jeg følte mig tryg ved værkstedet. Dagen efter var min bil klar og kører bedre end nogensinde. Generelt var medarbejderne glade og imødekommende. Priserne er også rimelige hos Quickpoint. Næste gang bilen skal laves kører jeg til Quickpoint!

 

Fantastisk service og prisen holder


Kan intet sætte på deres service eller pris. Den var som aftalt inden service. Anbefaler gerne til andre :) Afd Fredericia 5 stjerner.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 51 41 44 for at drøfte mulighederne.