Quickpoint Fredericia

Vejlevej 20
7000 Fredericia

Tlf.: 75 51 41 44       E-mail: 7000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Fredericia

Quickpoint Fredericia åbnede dørene første gang i 2008, og har sidenhen gjort sig positivt bemærket hos de lokale bilister. Det store flotte autoværksted på Vejlevej 20 huser værkstedschef, Jesper Altenburg og to veluddannede mekanikker svende. Sammen yder de en professionel service og rådgivning med kunden som omdrejningspunktet. Vi har udstyret og uddannelserne til at servicere og fejlsøge på selv den nyeste teknologi i langt de fleste bilmærker og modeller. Desuden har vi altid bredt udvalg af dæk på lager, og servicedele og reservedele leveres af vores leverandører 4 gange dagligt.

Værkstedet bliver kvalitetsstemplet årligt af FDM, og værktøj og udstyr kontrolleres af Teknologisk Institut.

Book en tid hos Quickpoint Fredericia her eller ring 75 51 41 44

Jesper Altenburg , Værkstedschef Quickpoint
Jesper Altenburg
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Fredericia:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Fredericia

 

Værkstedet klarede reparation hurtigt


Quickpoint Fredericia. Værkstedet klarede reparation hurtigt, og før den aftalte tid. God dialog med værksted og en fin pris. Jeg vil fremover også bruge Quickpoint som værksted.

 

En rigtig god oplevelse hos Quickpoint Fredericia


En rigtig god oplevelse hos Quickpoint i Fredericia! I foregårs kørte jeg til Quickpoint i Fredericia da mine bremser larmede og dårligt virkede. Medarbejderen var så flink at tage den ind med det samme. Lidt senere på dagen blev jeg ringet op af medarbejderen der forklarede hvad der skulle laves på bilen, bremser og noget andet. Det var jeg glad for, at jeg som kunde blev inddraget, og det er en god service! Jeg følte mig tryg ved værkstedet. Dagen efter var min bil klar og kører bedre end nogensinde. Generelt var medarbejderne glade og imødekommende. Priserne er også rimelige hos Quickpoint. Næste gang bilen skal laves kører jeg til Quickpoint!

 

Fantastisk service og prisen holder


Kan intet sætte på deres service eller pris. Den var som aftalt inden service. Anbefaler gerne til andre :) Afd Fredericia 5 stjerner.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 75 51 41 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Fredericia