Quickpoint Frederikshavn

Suderbovej 5
9900 Frederikshavn

Tlf.: 98 43 94 44       E-mail: 9900@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Frederikshavn

Quickpoint i Frederikhavn havde sin opstart i Nanoks tidligere lokaler. Inden Quickpoint overtog værkstedet i 2000, nåede det at høre under kæden Dæk og Udstødning samt at gå under navnet Becker Autodele. Værkstedet blev del af Quickpoint-familien i forbindelse med, at Quickpoint opkøbte alle de værksteder, der hørte under det tidligere Dæk og Udstødning.

I juni måned 2020 skete endnu et skifte, da det tidligere Quickpot blev til Quickpoint. Det er dog kun navnet, der er ændret. Servicen på værkstedet i Frederikshan er stadig i top og værkstedets chef Ole Andersen sørger for at arbejdet kører på skinner. Autoværkstedets faste stab består ud over værkstedschefen af to veluddannede automekanikere samt en mekanikerelev.

Quickpoints autoværksted i Frederikshavn udfører alle typer af service og reparationer på langt de fleste bilmærker og bilmodeller. Værkstedet er udstyret med den allernyeste teknologi, når det kommer til diagnosetestere, aircondition, firehjulsudmåling med videre.

FDM har i deres kvalitetskontrol givet Quickpoints værksted i Frederikshavn 4,7 point på en skala, hvor det højeste er 5.

Du kan bestille en tid hos Quickpoint Frederikshavn her eller ring direkte til værkstedet på 98 43 94 44

Ole Andersen, Værkstedschef Quickpoint
Ole Andersen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Frederikshavn:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Du kan vælge frit og stadig beholde fabriksgarantien

Tidligere var det sådan, at man skulle tage sin bil på et autoriseret mærkeværksted, når den skulle have serviceeftersyn, hvis man vel at mærke ville beholde fabriksgarantien. Sådan er det heldigvis ikke mere. EU har ved lov besluttet, at forbrugere selv må bestemme, hvilket autoværksted de ønsker at benytte til serviceeftersyn, når de har købt en ny bil.

Du kan altså helt frit vælge hvilket autoværksted, der udfører dine serviceeftersyn på bilen. Så længe værkstedet overholder bilproducentens krav og forskrifter, beholder du din garanti. Hos Quickpoint bliver alle serviceeftersyn foretaget efter reglerne. Vi bruger kun reservedele, der er enten blåstemplede af bilproducenten eller originale. Vi arbejder ud fra det foreskrevne serviceskema og servicebulletinen. Derfor er vi et rigtig godt valg, når du vil være sikker på at beholde din fabriksgaranti.

Du skal imidlertid huske, at du som bilens ejer også bærer en del af ansvaret for at opretholde fabriksgarantien. Du skal nemlig sørge for at overholde de påkrævede serviceintervaller og de andre vejledninger, der påpeges i servicebogen. En anden vigtig ting at huske som bilejer er at gemme den dokumentation og de fakturaer, du får, når bilen har været til service. Sammen med det stempel autoværkstedet sætter i servicebogen er fakturaer med mere din dokumentation for et korrekt udført serviceeftersyn.

Dækcenter Frederikshavn

Hos Quickpoint i Frederikshavn finder du også et godt lokalt dækcenter. Her kan du få monteret dine sommer- og vinterdæk til en yderst rimelig pris. Vi vil rigtig gerne gøre det muligt for alle at køre så sikkert som muligt året rundt, så vi holder priserne lave. Ud over at skifte enten dine hjul eller dæk, kan vi også opbevare de pladskrævende og tunge dæk/hjul, der skal gemmes til efteråret eller foråret. Hos os bliver de opbevaret under de bedste betingelser, så de kan holde så længe som muligt, og du undgår irritationen ved at skulle finde et opbevaringssted hjemme i kælderen, skuret eller garagen.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Frederikshavn

 

En rigtig god service


Havde booket tid, hos Quickpoint Frederikshavn, for at få skiftet mine 4 dæk som var godt slidte. Her blev jeg mødt af en yderst venlig og interesseret medarbejder. Vi kørte min bil, ind i "hallen" så jeg kunne følge med ved dæk skiftet og evt. stille spørgsmål. Alt i alt, en rigtig god oplevelse, og en rigtig god service:-)

 

Super service


Havde ikke booket tid til skift af bremser i min Captur, men den ordnede Quickpoint samme dag. Kunne jeg give 6 stjerner gjorde jeg det. Tak til Quickpoint Frederikshavn.

 

Hurtig ekspedition


Hurtig ekspedition. Fin pris og frisk personale. Vil gerne anbefale Quickpoint i Frederikshavn.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 98 43 94 44 for at drøfte mulighederne.