Quickpoint Herning

Sakskøbingvej 1
7400 Herning

Tlf.: 97 21 70 00       E-mail: 7400@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Herning

Quickpoint Herning åbnede første gang dørene i 1997. Værkstedet ligger i industrikvarteret i den nordøstlige del af Herning, og er kendt for deres gode kvalitet og høje serviceniveau, til meget fordelagtige priser. Teamet i Herning, med Anders Lykke Christensen i spidsen, står altid klar til at udføre alt fra reparationer og service til dækskifte. I Herning er der altid et stort udvalg af dæk fra mange anerkendte mærker og i forskellige størrelser på lager.

Værkstedets mekanikere/teknikere bliver løbende efteruddannet så vi har et grundigt kendskab til den avancerede teknologi, som er i de nye biler. På denne måde er vi altid i stand til at lave service, fejlsøge og reparere på alle bilmærker og modeller. Prisen aftales altid på inden der udføres en reparation, så der ikke opstår uenigheder og skjulte meromkostninger.

Book en tid hos Quickpoint Herning her eller ring 97 21 70 00

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

Værkstedschef: Anders Lykke Christensen

 

Book en tid hos Quickpoint Herning:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Herning

 

God og hurtig service


Jeg kørte en tirsdag eftermiddag forbi Quickpoint i Herning, da begge mine fordæk tabte luft. Jeg forventede egentlig ikke at komme til med det samme, men sørme jo, og 20 min. senere var jeg på vej videre. Super nemt, hurtigt og til en fin pris. Jeg regner bestemt med at benytte Quickpoint i fremtiden også.

 

Meget positiv oplevelse hos Quickpoint Herning


Jeg har fornyligt haft en meget positiv oplevelse hos Quickpoint i Herning. Efter lang fejlsøgning på min bil, lykkedes det at finde problemet. Jeg oplevede en meget ihærdig mekaniker som ydede god service til en meget favorabel pris! Jeg kan kun anbefale Quickpoint Herning til andre. Kaffen er også god hos Quickpoint.

 

Quickpoint er det værksted man kan stole på :-)


Mine erfaringer med Quickpoint: altid kundevenlige, altid rimelig og troværdig på prisen, godt udført arbejde. Jeg har altid en god og tryg fornemmelse, når jeg har hentet min bil, efter den er blevet repareret hos Quickpoint i Herning :-)


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 97 21 70 00 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Herning