Quickpoint Hjørring

Frederikshavnsvej 76
9800 Hjørring

Tlf.: 98 90 38 44       E-mail: 9800@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Hjørring

Autoværkstedet Quickpoint i Hjørring har til huse på Frederikshavnsvej, som er en af de store færdselsårer i Hjørring. Det er derfor ganske let at komme til værkstedet. Quickpoint Hjørring er et velbesøgt værksted med et virkelig godt renommé. Autoværkstedet står klar til at udføre alle former for serviceeftersyn og reparationer. Der er ikke det bilmærke eller den bilmodel vi ikke tager ind og vi sætter den professionelle standart meget højt.

I tillæg opererer Quickpoint Hjørring med meget fair priser og sørger for at gøre arbejdet og fakturaen gennemskuelig for dig som kunde. Det er Michael Jensen, der som værkstedschef leder arbejdet på værkstedet. Til at hjælpe sig har han både en mekanikersvend og en -lærling. Sammen udgør de et velfungerende team, der altid står klar, når du har brug for hjælp til din bil.

Quickpoint i Hjørring har naturligvis – som alle Quickpoints værksteder – udstyr og værktøj i orden. De ligger inde med både 4-hjulsudmåler, diagnosetestere, AC station samt alt det andet moderne udstyr og tekniske information, som et top professionelt autoværksted har brug for.

Quickpoint Hjørring var indtil juni måned 2020 kendt som QuickPot. Navneforandringen har ikke medført forandringer på værkstedet og vi fortsætter med at score højt på den kvalitetskontrol, som FDM står for. Hele 5,0 point får Quickpoint Hjørring på en skala, der går til 5.

Du er velkommen til at bestille en tid hos Book Quickpoint Hjørring her eller til at ringe 98 90 38 44

Michael Jensen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Hjørring:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold din fabriksgaranti med frit værkstedsvalg

Ved du godt, at du sagtens kan beholde din fabriksgaranti, selvom du ikke vælger et autoriseret værksted, når din nye bil skal til serviceeftersyn? EU har simpelthen vedtaget ved lov, at en forbruger ikke er nødsaget til at søge et mærkeværksted for, at garantien holder. Det vil sige, at du som bilejer frit kan søge det autoværksted, du ønsker, og som du har tillid til. Som forbruger skal du dog lige holde dig for øje, at det frie værksted du søger overholder bilproducenternes krav, når de foretager serviceeftersynet. De skal følge en servicebulletin og et serviceskema udarbejdet af bilproducenten. Derudover er det kun tilladt at benytte de originale reservedele eller de reservedele som bilproducenten siger god for.

Hos Quickpoint Hjørring kan du have fuld tillid til, at alle krav og regler overholdes, så du er sikker på, at bilens fabriksgaranti holder. Du skal som bilens ejer imidlertid også overholde nogle krav og regler. Du har blandt andet ansvar for, at bilen kommer til service med de rette intervaller. Serviceintervallerne finder du i bilens servicebog sammen med de andre krav, som du skal tage dig af for at fabriksgarantien kan holde. Det er en rigtig god ide at gemme faktura og eventuelle andre papirer, som værkstedet giver dig efter hvert serviceeftersyn. Du får godt nok et stempel i servicebogen, men dokumenterne kan vise sig vigtige som bevis på, at servicen er udført korrekt.

 

Dækcenter Hjørring

Hos Quickpoint i Hjørring sætter vi en ære i at være dit lokale dækcenter. Vi sætter sikkerheden på vejene højt. Derfor skifter vi din bils dæk til en rimelig pris, der gør det økonomisk overkommeligt at køre med de rette dæk både i sommerhalvåret og vinterhalvåret. Vi kan også gøre dækskiftet let for dig ved at opbevare de dæk eller hjul, der ikke er i brug. På den måde skal du ikke selv håndtere og transportere de tunge dæk og i tillæg bliver dækkene opbevaret på den helt rigtige måde og ved den helt rigtige temperatur – så de holder længst muligt.

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Hjørring

 

Super god service


Quickpoint Hjørring er super fantastisk sted at aflevere sin bil. Prisen holder, dukker der noget uforudset op så kontakter de dig før de gør mere. Og ingen lange ventetider. Personalet er altid i godt humør. Vil klart anbefale andre at køre derind.

 

Quickpoint Hjørring kan kun anbefales


De ringer hvis de finder andre ting i forbindelse det aftalte og spørger om det skal laves når de er i gang. Aftalt pris holder. Godt arbejde. :-)

 

Godt arbejde, venlig betjening og fornuftige priser


Jeg har benyttet Quickpoint, Hjørring de senere år og har altid været rigtig godt tilfreds. Rigtig godt arbejde, hurtige og venlige folk og så er prisen altid fornuftig.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 98 90 38 44 for at drøfte mulighederne.