Quickpoint Hjørring

Frederikshavnsvej 76
9800 Hjørring

Tlf.: 98 90 38 44       E-mail: 9800@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Hjørring

Quickpoint i Hjørring ligger på Hjørrings mest befærdede vej, og er meget let at tilgængelig fra den store vej. Quickpoint i Hjørring er et yderst velrenommeret autoværksted, der udfører alle typer reparationer og service på alle bilmærker og modeller, til en gennemskuelig og fair pris. På værkstedet møder du værkstedschefen, Mikkel Nilsson, samt en mekaniker svend og en lærling. Alle tre står altid klar, til at yde en stor indsats for dig og din bil.

Quickpoint Hjørring har som, alle andre Quickpoint værksteder, selvfølgelig alt nødvendigt og moderne værktøj og udstyr. Diagnosetestere, 4-hjulsudmåler, AC station og meget mere, og har naturligvis adgang til alt nødvendigt teknisk information. Værkstedet kvalitetskontrolleres desuden af FDM, hvor de altid score en flot karakter.

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

Book en tid hos Quickpoint Hjørring her eller ring 98 90 38 44

 

Mikkel Nilsson, Værkstedschef Quickpoint
Mikkel Nilsson
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Hjørring:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Hjørring

 

Super god service


Quickpoint Hjørring er super fantastisk sted at aflevere sin bil. Prisen holder, dukker der noget uforudset op så kontakter de dig før de gør mere. Og ingen lange ventetider. Personalet er altid i godt humør. Vil klart anbefale andre at køre derind.

 

Quickpoint Hjørring kan kun anbefales


De ringer hvis de finder andre ting i forbindelse det aftalte og spørger om det skal laves når de er i gang. Aftalt pris holder. Godt arbejde. :-)

 

Godt arbejde, venlig betjening og fornuftige priser


Jeg har benyttet Quickpoint, Hjørring de senere år og har altid været rigtig godt tilfreds. Rigtig godt arbejde, hurtige og venlige folk og så er prisen altid fornuftig.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 98 90 38 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Hjørring