Quickpoint Næstved

Ringstedgade 207
4700 Næstved

Tlf.: 55 73 40 61       E-mail: 4700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Næstved

Quickpoint Næstved, er en tidligere Nissan og Chevrolet forhandler, der har haft til huse i bygningerne på Ringstedgade 207 i en menneskealder. Quickpoint overtog autoværkstedet i 2016, og i dag udføres her reparationer, avanceret fejlsøgning, serviceeftersyn og meget mere på alle bilmærker og modeller. Derudover er der altid et stort udvalg af dæk på lager. Her forhandles alle de kendte mærker, også til omgående montering. Her er en høflig og uformel tone, og man er straks klar over at de faglige kompetencer rækker vidt. Hos værkstedschefen, Christian Albertsen, lægges der altid stor vægt på at prisen skal være fair, og vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet.

Autoværkstedet er udstyret med den nyeste teknologi inden for diagnosetestere og 3D 4 –hjulsudmålere, al sammen bliver årligt kontrolleret af Teknologisk Institut.

Book en tid hos Quickpoint Næstved her eller ring 55 73 40 61

Værkstedschef: Christian Albertsen

 

Book en tid hos Quickpoint Næstved:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Næstved

 

Quickpoint Næstved


Jeg kunne inden for få dage få en tid til service og udskiftning af tandrem. Prisen jeg blev oplyst da jeg bookede besøget holdt og jeg modtog en udførlig liste med der udførte arbejde. Jeg er godt tilfreds med oplevelsen.

 

Alt var tiptop


Jeg fremsøgte tilbud hos flere, Quickpoint var det billigste. Jeg fremsagde mine bekymringer til serviceeftersyn. De ringede kort tid efter og oplyste mig om hvad de anbefalede og prisen. Alt var tiptop. Fik stempel i servicebogen også. Det var i Næstved.

 

Super


Tak for god service i forbindelse med skift af vinterdæk og olie. Hurtigt og præcist til en fornuftig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 55 73 40 61 for at drøfte mulighederne.