Quickpoint Næstved

Ringstedgade 207
4700 Næstved

Tlf.: 55 73 40 61       E-mail: 4700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

 

Quickpoint Næstved

Siden 2016 har Quickpoint Næstved haft adresse på Ringstedsgade. Bygningerne, der ligger i nummer 207, husede tidligere en Chevrolet- og Nissanforhandler, som havde ligget på adressen i mange år. I dag arbejdes der med reparationer, serviceeftersyn og avancerede fejlsøgninger mv. på biler af alle mærker og modeller.

Hos Quickpoint Næstved har vi desuden et bredt og godt sortiment af kvalitetsdæk på lager. For eksempel forhandler vi dæk fra Michelin, Goodyear og Continental.

Quickpoint Næstved har en placering, der gør det lettilgængeligt. Værkstedet ligger mellem Østre Ringvej og Ring Nord. Det gør det nemt for dig lige at stikke forbi og få skiftet hjul eller kigget din aircondition efter. Mindre opgaver som det udfører vi, mens du drikker en kop kaffe. Kan opgaven ikke klares hurtigt, kan du få en lånebil stillet til rådighed.

På vores værksted i Næstved har vi en uformel men høflig tone. Værkstedschef Rasmus Christian Malm Nielsen lægger stor vægt på en god kommunikation, et højt serviceniveau og en fair pris for det udførte arbejde. Da mekanikernes faglige kompetencer er i top, er kvaliteten på trods af den rimelige pris også helt i top. FDM kvalitetskontrollerer Quickpoint Næstved en gang om året, og ud af de 5 mulige point, får vi 4,6.

Quickpoint i Næstved har et ret stort opland. Det er ikke kun folk fra Næstved, der kommer forbi værkstedet. Både folk fra Karrebæksminde, Fensmark og fra resten af Sydsjælland er kunder på værkstedet.

Book en værkstedstid hos os her eller ring til os på 55 73 40 61

Værkstedschef: Rasmus Christian Malm Nielsen

 

Book en tid hos Quickpoint Næstved:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold din fabriksgaranti – lad os stå for servicen

Når du har købt en bil, der er helt ny, er det meget vigtigt, at du finder et værksted, du har tillid til. Serviceeftersynene skal nemlig udføres efter bilproducentens anvisninger for, at du kan beholde bilens fabriksgaranti. Engang skulle man hen til et autoriseret autoværksted og få foretaget serviceeftersynene, for at garantien holdt. Heldigvis er det ændret. Faktisk blev det ændret helt tilbage i 2002, fordi EU anså det for et konkurrenceforvridende krav fra bilproducenternes side. Nu kan alle værksteder – og dermed også de frie – udføre service på nye biler samtidigt med, at du som kunde beholder din garanti. Det kræver blot at værkstedet følger de anvisninger og krav, som producenten af bilen har opstillet. De ligger tilgængelige for alle værksteder i form af servicebulletin og serviceskema. Så find et værksted, der følger disse til punkt og prikke. Hos Quickpoint Næstved er vi meget omhyggelige med at opfylde alle de krav bilproducenten har til et serviceeftersyn, så hos os er din fabriksgaranti sikker.

 

Dækcenter Næstved

Selvom Quickpoint Næstved er et moderne autoværksted, der klarer alle former for reparationer og eftersyn, er vi også et veludstyret dækcenter. Kom ind og få vejledning, når du skal have nye dæk på bilen. Vi har et stort udvalg af gode dæk. Vi skifter naturligvis også dæk, og det gør vi mens du venter. Vil du gerne gøre dækskiftet mellem vinter- og sommerdæk let, så lad os opbevare dine dæk for dig. Så skal du bare bestille en tid og komme med bilen så klarer vi resten.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Næstved

 

Quickpoint Næstved


Jeg kunne inden for få dage få en tid til service og udskiftning af tandrem. Prisen jeg blev oplyst da jeg bookede besøget holdt og jeg modtog en udførlig liste med der udførte arbejde. Jeg er godt tilfreds med oplevelsen.

 

Alt var tiptop


Jeg fremsøgte tilbud hos flere, Quickpoint var det billigste. Jeg fremsagde mine bekymringer til serviceeftersyn. De ringede kort tid efter og oplyste mig om hvad de anbefalede og prisen. Alt var tiptop. Fik stempel i servicebogen også. Det var i Næstved.

 

Super


Tak for god service i forbindelse med skift af vinterdæk og olie. Hurtigt og præcist til en fornuftig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 55 73 40 61 for at drøfte mulighederne.