Quickpoint Randers

Messingvej 20E
8940 Randers SV

Tlf.: 86 44 75 44       E-mail: 8900@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Randers

Quickpoint Randers ligger meget synligt ud til Århusvej, og adressen er Messingvej 20E. Quickpoint er et velkendt autoværksted i Randers, som er kendt for deres høje serviceniveau og gode kvalitet, samt særlig fornuftige priser. På værkstedet er der 3 veluddannede mekanikersvende, som følger Quickpoints efteruddannelsesprogram, 1 værkstedschef og en mekanikerelev. Udover at vi har et bredt udvalg af dæk i mange forskellige mærker og størrelser, udfører vi også alle typer autoreparationer og service på alle bilmærker og modeller. Værkstedet bliver årligt kvalitetsgodkendt af Michelin og FDM, samt alt værktøj og værkstedsudstyr kontrolleres af Teknologisk Institut.

Book en tid hos Quickpoint Randers her eller ring 86 44 75 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

Brian Sølvstad, Værkstedschef Quickpoint
Brian Sølvstad
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Randers:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Randers

 

Super god service i Randers


Jeg har brugt Quickpoint Randers mange gange, og har altid været 112% tilfreds. Altid en super god behandling og prisen holder næsten altid - den er som regel lavere. Jeg kan klart anbefale Quickpoint Randers.

 

Igen 100% tilfreds


Jeg har brugt dem mange gange, og har altid været 100% tilfreds. God service, og man får et tilbud på hvad der skal laves, og prisen holder. Som regel er prisen lavere, end hvad man kunne forvente/frygte for den reparation man skal have lavet. Denne gang skulle jeg have bilen synet, så jeg fik lavet et synstjek, hvor den blev gået igennem, og det der skulle laves for at den kunne synes blev lavet. Quickpoint kørte også bilen til synshallen og fik den synet for mig. Jeg havde et ønske om at få bilen hurtigt retur, og kl 11 var den klar. Jeg vil til enhver tid anbefale Quickpoint Randers.

 

God og hurtig service


Jeg var på besøg i Randers og punkterede på vejen. Kørte til Quickpoint Messingvej i Randers, og fik skiftet dæk og udskiftet det med reservehjulet. 25 min. Senere kunne jeg køre videre. God kaffe og fine omgivelser i vente tiden.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 44 75 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Randers