Quickpoint Randers

Messingvej 20E
8940 Randers SV

Tlf.: 86 44 75 44       E-mail: 8900@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Randers

På Messingvej 20E, tæt på Århusvej, ligger Quickpoint Randers. Autoværkstedet, der indtil juni 2020 var kendt som Quickpot, har et godt ry i Randers og omegn. Værkstedet er nemlig kendt for et højt serviceniveau og for at udføre et rigtig godt stykke arbejde. Da vi i tillæg har nogle yderst fornuftige priser, er det ikke så mærkeligt, at Quickpoint i Randers er et velbesøgt værksted.

Hos Quickpoint lægger vi stor vægt på, at vores kunder får den absolut bedste service og sørger derfor for, at alle medarbejdere kommer på efteruddannelse med jævne mellemrum. Det sikrer et højt niveau hos såvel værkstedchefen Morten Hoffmann Klokker, som hos de tre svende, der sammen med lærlingen, har deres daglige gang på autoværkstedet.

På vores autoværksted i Randers kan du få udført service på din bil uanset, hvilket mærke og hvilken model den er. På det moderne og veludrustede værksted udføres også alle former for reparationer, så du kan trygt overlade din bil til de kvalificerede medarbejdere hos Quickpoint Randers uanset, hvad problemet er. Skal du have nye dæk, er du også kommet til det rette sted. Hos Quickpoint i Randers ligger vi inde med mange dæk i forskellige fabrikater og størrelser.

Autoværkstedets høje niveau kan også ses på de point Quickpoint Randers tildeles af FDM, når de foretager deres kvalitetskontrol. Her får værkstedet 4,8 af 5 mulige point. Ud over FDM kvalitetsgodkendes værkstedet også af Michelin og alt værkstedets udstyr og værktøj kontrolleres af Danmarks Teknologiske Institut.

Du kan booke en tid online her eller du kan ringe direkte til os på 86 44 75 44

Morten Hoffmann Klokker, Værkstedschef  

Book en tid hos Quickpoint Randers:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Lad Quickpoint servicere din nye bil og behold garantien

Har du købt en nye bil? Så husk, at det ikke mere er påkrævet at få lavet serviceeftersynene hos et autoriseret værksted. I 2002 ændrede EU den konkurrenceforvridende regel og vedtog i stedet, at de frie værksteder måtte foretage serviceeftersyn på nye biler uanset mærke. Grunden til, at de frie autoværksteder kan foretage eftersynene på lige fod med et mærkeværksted, er EU’s krav om offentliggørelse af serviceskemaer og servicebulletiner. Bilproducenterne skal ganske enkelt gøre de nødvendige dokumenter tilgængelige, så også de frie værksteder kan følge de foreskrevne procedurer og krav til servicen. Dermed kan fabriksgarantien på de nye biler opretholdes.

Som bilejer har du dog også en del af ansvaret for om bilens garanti gælder. Du har nemlig til opgave at bestille tid til service med de rette mellemrum. Du kan se i bilens servicebog, hvornår din nye bil skal til service for at garantien virker.

Dækcenter Randers

Lad os opbevare din dæk, hvis du ikke selv har plads. Vi kan have dine sommer- eller vinterdæk opbevaret, når de ikke er i brug. Fire store dæk fylder utrolig meget, og de er tunge at flytte rundt på, når der skal skiftes dæk forår og efterår. Hvis du har dem opbevaret hos Quickpoint Randers befinder de sig altid i den rigtige temperatur og det er let for dig at få skiftet, når årstiden skifter. Hos Quickpoint i Randers er både priserne på dækskifte og opbevaring af dine dæk meget rimelige.

Skal du have nye dæk har vi et stort udvalg at vælge i mellem. Medarbejderne hos Quickpoint i Randers ved meget om dæk og kan vejlede dig, så du får det mærke og den type dæk, der passer til dit kørselsbehov. Vi sætter service og kvalitet højt og glæder os til at betjene dig.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Randers

 

Super god service i Randers


Jeg har brugt Quickpoint Randers mange gange, og har altid været 112% tilfreds. Altid en super god behandling og prisen holder næsten altid - den er som regel lavere. Jeg kan klart anbefale Quickpoint Randers.

 

Igen 100% tilfreds


Jeg har brugt dem mange gange, og har altid været 100% tilfreds. God service, og man får et tilbud på hvad der skal laves, og prisen holder. Som regel er prisen lavere, end hvad man kunne forvente/frygte for den reparation man skal have lavet. Denne gang skulle jeg have bilen synet, så jeg fik lavet et synstjek, hvor den blev gået igennem, og det der skulle laves for at den kunne synes blev lavet. Quickpoint kørte også bilen til synshallen og fik den synet for mig. Jeg havde et ønske om at få bilen hurtigt retur, og kl 11 var den klar. Jeg vil til enhver tid anbefale Quickpoint Randers.

 

God og hurtig service


Jeg var på besøg i Randers og punkterede på vejen. Kørte til Quickpoint Messingvej i Randers, og fik skiftet dæk og udskiftet det med reservehjulet. 25 min. Senere kunne jeg køre videre. God kaffe og fine omgivelser i vente tiden.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 44 75 44 for at drøfte mulighederne.