Quickpoint SKANDERBORG

Vroldvej 57
8660 Skanderborg

Tlf.: 86 52 01 67       E-mail: 8660@quickpoint.dk

 

Quickpoint Skanderborg

Quickpoint Skanderborg ligger Vroldvej 57.

Værkstedshef Abdul-Kader Halimah har med sine mange år i branchen stor erfaring. Alle medarbejdere er dog løbende på efteruddannelse, så vi er sikre på, at vi altid kan håndtere problematikker i forhold til de nye bilmodellers teknologi mv. På værkstedet i Skanderborg møder du derfor en kvalificeret og servicemindet stab af medarbejdere, der kan hjælpe dig, både når det gælder serviceeftersyn og reparationer.

Det er vigtigt for os hos Quickpoint Skanderborg, at du kan få udført alle typer af reparationer, service og fejlsøgning. Vi kan tage imod hovedparten af de eksisterende bilmærker og bilmodeller. Autoværkstedet har det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, aircondition-stationer, firehjulsudmåling i 3D og meget mere. Udstyr og værktøj kontrolleres af Teknologisk Institut, hvilket sikrer, at det hele fungerer optimalt.

Du er velkommen til at booke en tid online her.

Hvis du foretrækker at ringe til os, kan du ringe på 86 52 01 67

Abdul-Kader Halimah
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Skanderborg

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Behold din fabriksgaranti


Når man køber en ny bil, er man naturligvis interesseret i at overholde de krav til service, der er for, at man kan beholde bilens garanti. Engang betød det, at du skulle få serviceeftersynene foretaget hos et autoriseret mærkeværksted. Det er imidlertid længe siden, det var sådan. Nu kan du lade et frit værksted foretage eftersynene samtidigt med, at du beholder bilens garanti. Det gjorde EU muligt allerede i 2002 ved at vedtage at bilproducenterne skulle frigive de servicebulletiner og serviceskemaer, der skal benyttes til serviceeftersynene.

Det betyder, at du roligt kan lade Quickpoint i Skanderborg foretage serviceeftersyn på din nye bil. Vi har fuldstændig styr på de krav bilproducenterne har til eftersynene og til de reservedele, der må benyttes osv. for at du beholder fabrikkens garanti.

Som bilens ejer skal du huske at holde styr på, hvornår de forskellige serviceeftersyn skal foretages. Du kan finde intervallerne i din nye bils servicebog. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, hvornår bilen skal til eftersyn. Har du ikke styr på det, kan du desværre risikere at miste garantien. Et godt råd er også at gemme kvitteringen samt de dokumenter værkstedet giver dig efter serviceeftersynet. Skulle der på et tidspunkt opstå tvivl om noget i forbindelse med en garantisag, kan du bruge kvittering og de andre dokumenter som bevis på en korrekt udført service.

Dækcenter Skanderborg

Hos Quickpoint i Skanderborg går du ikke forgæves, når du skal have nye kvalitetsdæk til din bil. Vores udvalg er stort og varieret og vi kan rådgive dig, så du får de dæk, der passer til både din bil og dine behov.
På værkstedet skifter vi dæk til meget rimelige priser og ønsker du sommer- eller vinterdækkene opbevaret hos os, er det absolut en mulighed. Faktisk vil vi anbefale, at du opbevarer dem hos os, da de så ligger i den helt rigtige temperatur året rundt og ikke udsættes for de temperatursvingninger, der kan svække deres levetid.