Quickpoint Tilst

Holmstrupgårdvej 256, Tilst
8210 Aarhus V

Tlf.: 86 24 04 44       E-mail: 8381@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Tilst, Aarhus V

Quickpoint Tilst var en del af Becker Dæk og udstødning, indtil Quickpoint i 2000 købte alle Becker Dæk og Udstødning værkstederne. Autoværkstedet er efterfølgende flyttet 500 meter mod øst, og ligger nu i et af de mest trafikkerede lyskryds i Aarhus V. Værkstedet beskæftiger seks mand; én værkstedschef, fire mekaniker svende samt én enkelt elev. Personalet bliver løbende efteruddannet for at sikre, at de altid er kvalificeret til at håndtere problemstillinger på de nyeste bilmodeller, og den nye teknologi de indeholder.

Hos Quickpoint i Tilst udfører vi alle former for fejlsøgning, service og reparationer på næsten alle bilmærker og modeller. Desuden er værkstedet udstyret med den senest nye teknologi indenfor blandt andet diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmåling, aircondition stationer m.m.

Alt værktøj og udstyr bliver desuden kontrolleret af Teknologisk Institut, for herved at sikre optimal funktionalitet.

Book en tid hos Quickpoint Tilst her eller ring 86 24 04 44

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Jan Kirk, Værkstedschef Quickpoint
Jan Kirk
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Tilst:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Tilst

 

Dygtige medarbejdere og god service


Jeg har altid fået en god behandling, service og arbejde hos Quickpoint i Tilst. Jeg synes også at deres ventetid er relativ kort og deres arbejde hurtigt, men godt udført.

 

Anbefaling af Quickpoint Tilst


Jeg har flere gange inden for det seneste år benyttet mig af Quickpoint, og har alle gange været meget tilfreds med forløbet. Ved mit seneste besøg blev regningen endda mindre end forventet. Tak til Quickpoint Tilst for god service!

 

Nye dæk


Vi skulle have nye dæk på bilen, og jeg aner intet om dette, så ringer og snakker med Quickpoint i Tilst, hvor medarbejderen gav sig god tid til at forklare mig forskelle og finde ud af, hvilke dæk vi skulle have på bilen. Vi endte med at aftale, at jeg kom forbi med bilen samme eftermiddag, og vi kunne endda komme til før tid. Vi fik hurtigt nye dæk på bilen og til en god billig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 24 04 44 for at drøfte mulighederne.

 

Autoværksted Tilst