Quickpoint Tilst

Holmstrupgårdvej 256, Tilst
8210 Aarhus V

Tlf.: 86 24 04 44       E-mail: 8381@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Tilst, Aarhus V

Quickpoints værksted i Tilst, Aarhus V, ligger på Holmstrupgårdvej. Det ligger lettilgængeligt i et af Aarhus vests mest trafikkerede kryds. Tidligere var værkstedet en del af den kæde, der hed Becker Dæk & Udstødning. Dengang var det dog beliggende 500 meter længere mod øst. I 2000 købte Quickpot imidlertid alle kædens værksteder og i forsommeren 2020 skiftede Quickpot navn til Quickpoint.

På værkstedet har seks medarbejdere deres daglige gang. Foruden værkstedschefen Michael Kok Mikkelsen, er der fire svende og en lærling. Hos Quickpoint i Tilst lægger vi stor vægt på at være opdaterede om alt det nyeste indenfor biler. For at være sikker på, at vi altid kan håndtere problematikker i forhold til de nye bilmodellers teknologi mm., er medarbejderne løbende på efteruddannelse. På værkstedet i Tilst møder du derfor en kvalificeret og servicemindet stab af medarbejdere, der kan hjælpe dig, både når det gælder serviceeftersyn og reparationer.

Hos Quickpoint Tilst kan du nemlig få udført alle typer af reparationer, service og fejlsøgning. Vi kan tage imod hovedparten af de eksisterende bilmærker og bilmodeller. Autoværkstedet har det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, aircondition-stationer, firhjulsudmåling i 3D og meget mere. Udstyr og værktøj kontrolleres af Teknologisk Institut, hvilket sikrer, at det hele fungerer optimalt.

I FDMs kvalitetskontrol scorer værkstedet 4,6 på en pointskala, der går op til 5.

Du kan bestille en tid on-line her eller du kan ringe til værkstedet 86 24 04 44

Michael Kok Mikkelsen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Tilst:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Serviceeftersyn og garanti

Ved du godt, at de frie værksteder kan klare servicen på din nye bil samtidigt med, at du beholder garantien? Det er heldigvis fortid, at du som bilejer skal have serviceeftersynene foretaget hos et autoriseret mærkeværksted for at garantien gælder.

Nu kan du blive ved med at benytte det lokale værksted, som du er tryg ved og som ofte kan foretage eftersynene til en noget rimeligere pris end de autoriserede værksteder. De frie værksteder kan varetage eftersynene, så garantien holder, fordi bilproducenterne skal gøre deres serviceskemaer mv. frit tilgængelige, så alle værksteder har adgang til dem.

Hos Quickpoint i Tilst kan vi derfor foretage serviceeftersynene helt efter bogen og følge de krav, som bilproducenten sætter til serviceeftersynene, brugen af reservedele mm. Så hvis bare du sørger for at overholde de serviceintervaller, som servicebogen anbefaler, vil din garanti holde, når du får foretaget dine serviceeftersyn hos os.

Dækcenter Tilst

Hvis du har brug for rådgivning om dæk, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Quickpoint i Tilst har vi et bredt udvalg af kvalitetsdæk på lager. Vi har stor erfaring i udskiftning af alle slags dæk og tilbyder også at opbevare dine dæk – henholdsvis sommerdæk og vinterdæk – så du slipper for at transportere de tunge dæk frem og tilbage, når de skal skiftes.

Ofte kan det være småting, der gør om man får skiftet dæk til tiden om foråret og efteråret. Vi anbefaler, at du gør det så let for dig selv som muligt, så du kan køre sikkert året rundt. Lad os opbevare og skifte dine dæk – vi gør det til meget fair priser.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Tilst

 

Dygtige medarbejdere og god service


Jeg har altid fået en god behandling, service og arbejde hos Quickpoint i Tilst. Jeg synes også at deres ventetid er relativ kort og deres arbejde hurtigt, men godt udført.

 

Anbefaling af Quickpoint Tilst


Jeg har flere gange inden for det seneste år benyttet mig af Quickpoint, og har alle gange været meget tilfreds med forløbet. Ved mit seneste besøg blev regningen endda mindre end forventet. Tak til Quickpoint Tilst for god service!

 

Nye dæk


Vi skulle have nye dæk på bilen, og jeg aner intet om dette, så ringer og snakker med Quickpoint i Tilst, hvor medarbejderen gav sig god tid til at forklare mig forskelle og finde ud af, hvilke dæk vi skulle have på bilen. Vi endte med at aftale, at jeg kom forbi med bilen samme eftermiddag, og vi kunne endda komme til før tid. Vi fik hurtigt nye dæk på bilen og til en god billig pris.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 24 04 44 for at drøfte mulighederne.