Quickpoint Viborg

Holstebrovej 1
8800 Viborg

Tlf.: 86 62 83 00       E-mail: 8800@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Viborg

I 1993 så det første værksted i Quickpoint-familien dagens lys. Det kom til verden i Viborg på Holstebrovej 1 i ”kælderen”, hvor det stadig har til huse den dag i dag. Dengang i værkstedets tidlige år var det udskiftningen af dæk, fælge, udstødninger og batterier, der udgjorde arbejdet på autoværkstedet. Værkstedet var populært og havde travlt. Senere blev opgaverne udvidet med reparationer af bremser, olieskift, styretøjsreparationer samt styretøjsudmålinger.

I dag er Quickpoint Viborg et helt igennem moderne værksted, der kan klare alle slags reparationer på biler uanset mærke og model. Det samme gælder serviceeftersyn og fejlsøgning. Værkstedet ligger nemlig inde med alt det udstyr, der er nødvendigt for at kunne hamle op med den avancerede elektronik og teknik, som moderne biler er udstyret med i dag.

Quickpoint i Viborg er stadig et populært og velbesøgt værksted. Vi sætter servicen i højsæde og leverer en høj kvalitet, som afspejles i FDMs kvalitetskontrol. I den scorer vi nemlig 4,9 point ud af 5 mulige.

I juni 2020 ændrede Quickpot Viborg navn til Quickpoint Viborg.

Du kan bestille tid online på værkstedet i Viborg her eller ringe til os på 86 62 83 00

Anders Ulsøe Eegholm
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Viborg:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Hos Quickpoint Viborg beholder du garantien

Hos Quickpoint i Viborg kan vi udføre serviceeftersynene på din helt nye bil, så du naturligvis beholder din fabriksgaranti. Du er ikke længere bundet af at skulle hen på et mærkeværksted for at få din nye bil til service. Du kan trygt fortsætte med at benytte Quickpoint i Viborg til såvel reparationer som service.

I EU mente man heldigvis, at kravet om, at nye biler skulle serviceres på mærkeværksteder for at bilejeren kunne beholde sin garanti, var konkurrenceforvridende. EU besluttede derfor i stedet, at bilproducenterne skal gøre de skemaer og protokoller, der skal anvendes til servicen, tilgængelige for alle autoværksteder. Derfor kan de frie værksteder foretage serviceeftersyn på nye biler på samme vilkår og efter samme krav som mærkeværkstederne.

Her hos Quickpoint i Viborg er vi helt inde i reglerne med hensyn til hvilke reservedele, der må benyttes og hvilke serviceskemaer mv., der skal følges. Så længe du selv sørger for at få bilen til service på de rigtige tidspunkter, kan du være sikker på, at din garanti holder, når bilen er blevet serviceret hos os.

 

Dækcenter Viborg

Hos Quickpoint Viborg har vi forstand på dæk og deler gerne ud af vores viden. Vi både skifter og opbevarer dæk og skal du have nye, kan vi vejlede dig, så du får de absolut bedste dæk til din bil.

Når vi opbevarer dine dæk, her hos os, undgår du at skulle transportere dem hen på værkstedet, når du skal have henholdsvis sommer- og vinterdæk på bilen. Samtidigt opbevares dækkene under de rigtige temperaturmæssige forhold, som forlænger deres levetid. Når de står hjemme i garagen eller i skuret fylder de og udsættes for temperatursvingninger, der kan skade dækkenes gummi. Lad derfor os passe på dine dæk indtil de skal på bilen igen. Det gør det meget lettere for dig at køre sikkert både vinter og sommer.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Viborg

 

Super serviceminded mennesker i Viborg


Super serviceminded mennesker i Viborg. Vi fik lavet vores bil med få dage til vi skulle til Tyskland. Vil klart anbefale Quickpoint Viborg.

 

Kanon service


Det har været en kanon service de leverede i Viborg sidste gang jeg var hos dem. Godt gået.

 

Hurtig, billig og god service


Fornuftige priser og god service. Kan varmt anbefale Quickpoint i Viborg.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 86 62 83 00 for at drøfte mulighederne.