Autoværksted Brøndby - Quickpoint Brøndby

Vallensbækvej 47
2605 Brøndby

Tlf.: 43 75 04 44       E-mail: 2605@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

Quickpoint Brøndby

Dørene til Quickpoint i Brøndby blev første gang slået op i marts måned 2006. Siden dengang har der hersket travlhed på det populære værksted, som nærmere bestemt ligger på Vallensbækvej nr. 47. Indtil juni 2020 var værkstedet kendt under navnet QuickPot.

Hos Quickpoint i Brøndby kan du være sikker på at blive mødt af et dedikeret hold af medarbejdere, der yder en rigtig god service og udfører et arbejde af høj kvalitet. Alt sammen til meget fornuftige priser. Værkstedet styres kompetent af værkstedschef Robin Stilling, som ligger vægt på, at mekanikerne har en tæt dialog med kunderne. På den måde sikres det, at dine ønsker angående bilen bliver hørt og fulgt nøje.

Da biler hele tiden er i rivende udvikling er Quickpoint Brøndbys mekanikere på flere efteruddannelser om året. Det er nødvendigt for at være helt up to date på de nyeste tekniske og teknologiske fremskridt. På samme måde har værkstedet naturligvis det udstyr, der er nødvendigt for at kunne servicere, fejlfinde og reparere selv de helt nye bilmodeller. Med op til flere diagnosetestere, bremseprøvestand og 3D firhjulsudmåler kan vi tage de fleste bilmærker ind uanset årgang.

Da Quickpoint Brøndby ligger tæt på Holbækmotorvejen, kommer et stort antal kunder fra både Køge, Taastrup og Ishøj forbi, når de kører til og fra arbejde. Skal de kun have klaret en mindre ydelse såsom AC-service eller skift af dæk forår og efterår, venter de på værkstedet imens vi udfører arbejdet. Er det en større ting – et serviceeftersyn eller en reparation – er det muligt at låne en bil.

I FDMs kvalitetskontrol scorer Quickpoint i Brøndby 4,4 point ud af de 5 mulige.

Bestil en tid hos Quickpoint Brøndby her eller ring 43 75 04 44

Værkstedschef: Robin Stilling

 

Book en tid hos Quickpoint Brøndby:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Din garanti er sikker hos os

Hvis du har købt ny bil, behøver du ikke skifte mekaniker. Du kan få din nye bil serviceret hos os uden at miste din fabriksgaranti. Tidligere var det sådan, at man som bilejer måtte hen på et værksted, der var autoriseret til at servicere den nye bils mærke. Men det er heldigvis fortid. Nu kan du blive ved med at bruge det autoværksted, som du har tillid til og plejer at benytte. Hos Quickpoint i Brøndby servicerer vi din bil efter alle de regler, krav og skemaer, som bilproducenten forlanger, for at du kan beholde bilens garanti. Hvis blot du sørger for at aflever bilen på værkstedet med de intervaller, som bilproducenten har angivet i servicebogen, så sørger vi for at den får den påkrævede service.

Dækcenter Brøndby

Hos Quickpoint i Brøndby går vi op i dine dæk. Vi vil gerne have, at de holder så længe som muligt. Derfor vil vi gerne opbevare dine sommer- og vinterdæk, når de ikke er i brug. Når vi passer på dine dæk, er de hele tiden i den korrekte temperatur og holder derfor i længere tid. Uanset om du selv opbevarer dine dæk eller har dem hos os, skifter vi dine dæk til en meget rimelig pris. Du skal bare møde op med din bil, så klarer vi arbejdet.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Brøndby

 

Virkelig god service


Jeg har endnu en gang haft en god oplevelse ved at bruge Quickpoint i Brøndby. Jeg fik hurtig tid, en god behandling og prisen holdes som lovet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted til andre!

 

Super service


For nylig havde jeg min bil til service hos Quickpoint i Brøndby. Dette var for mig første gang hos et andet værksted end hos Citroën selv, hvor bilen er købt, så det var for mit vedkommende med en vis portion skepsis. Jeg valgte Quickpoint udelukkende pga. det gode tilbud jeg havde fået, som slog andre værksteder med længder. For mig betyder prisen ikke alt. Betaler gerne mere, hvis jeg får mere for pengene. Men hvorfor betale mere, hvis man får det samme for mindre penge? Min skepsis blev skudt til skamme, da jeg først blev ringet op af værkstedet efter et par timer, hvor de forklarede at alt var fint. Jeg havde informeret om at bremserne var begyndt at pive, og her blev jeg rådgivet til at der ikke skulle gøres noget, da de så fine ud. Man kunne måske godt slibe på dem, og se om det hjalp, men det kunne ikke garanteres, og da det tilmed var midt i den varmeste periode på året, gættede man på at temperaturen var årsagen. Jeg får enorm tillid til værkstedet, da de måske sagtens kunne have scoret en meromsætning på mig, ved at lave ekstra arbejde, men de virkede super troværdige. Inden middag fik jeg en SMS om at bilen var klar til afhentning, til trods for at de gættede på det måske godt kunne blive ud på eftermiddagen. (Afleveret kl. 8:00). Til sidst da jeg skulle betale blev det endda en smule billigere end tilbuddet lød på, da et af filtrene der skulle udskiftes viste sig at være en smule billigere end først antaget. Alt i alt en super oplevelse, og Quickpoint i Brøndby kan klart anbefales herfra, og jeg vender uden tvivl tilbage næste gang!

 

Super service i Brøndby afdeling


Jeg har gennem tiden fået udført service, tandrem, dæk, bremser og aircon, på dette værksted. Torsdag aften røg min kilerem, strammer og generator på min Volvo S60. Dagen efter skaffede Quickpoint reservedele og havde bilen køreklar om eftermiddagen. - Super service!


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 43 75 04 44 for at drøfte mulighederne.