Autoværksted Brøndby - Quickpoint Brøndby

Vallensbækvej 47
2605 Brøndby

Tlf.: 43 75 04 44       E-mail: 2605@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint – din mekaniker til alle bilmærker i Brøndby

På Vallensbækvej 47 i Brøndby finder du Quickpoint Brøndby. Portene til værkstedet blev for første gang åbnet i marts 2006, og lige siden har der været fuld fart på. I Brøndby sørger værkstedschefen Jonas Sall for, at der altid ydes en fantastisk service, tilbydes høj kvalitet og fornuftige priser. Der lægges ligeledes stor vægt på, at der altid er en tæt dialog mellem mekaniker og kunde omkring specifikke ønsker samt bilens tilstand. Mekanikerne er årligt på flere efteruddannelser for at udvide deres kompetencer i takt med bilernes udvikling. Værkstedet har alt nødvendigt udstyr og værktøj, bl.a. flere diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmåler og bremseprøvestand. Værkstedet kan desuden udføre service, fejlfinding og reparationer på næsten alle bilmærker og modeller.

Da vi ligger lige ved Holbækmotorvejen har vi rigtigt mange kunder fra Køge, Ishøj og Taastrup, der kommer forbi før eller efter arbejde for at klare mindre ydelser som skift til sommer- eller vinterdæk eller airconditionservice. Der er dog mulighed for lånebil ved større reparationer og serviceeftersyn.

Book en tid hos Quickpoint Brøndby her eller ring 43 75 04 44


FDM kvalitetskontrol score: 4,8 ud af 5.

Værkstedschef: Jonas Sall

 

Book en tid hos Quickpoint Brøndby:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Brøndby

 

Virkelig god service


Jeg har endnu en gang haft en god oplevelse ved at bruge Quickpoint i Brøndby. Jeg fik hurtig tid, en god behandling og prisen holdes som lovet. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted til andre!

 

Super service


For nylig havde jeg min bil til service hos Quickpoint i Brøndby. Dette var for mig første gang hos et andet værksted end hos Citroën selv, hvor bilen er købt, så det var for mit vedkommende med en vis portion skepsis. Jeg valgte Quickpoint udelukkende pga. det gode tilbud jeg havde fået, som slog andre værksteder med længder. For mig betyder prisen ikke alt. Betaler gerne mere, hvis jeg får mere for pengene. Men hvorfor betale mere, hvis man får det samme for mindre penge? Min skepsis blev skudt til skamme, da jeg først blev ringet op af værkstedet efter et par timer, hvor de forklarede at alt var fint. Jeg havde informeret om at bremserne var begyndt at pive, og her blev jeg rådgivet til at der ikke skulle gøres noget, da de så fine ud. Man kunne måske godt slibe på dem, og se om det hjalp, men det kunne ikke garanteres, og da det tilmed var midt i den varmeste periode på året, gættede man på at temperaturen var årsagen. Jeg får enorm tillid til værkstedet, da de måske sagtens kunne have scoret en meromsætning på mig, ved at lave ekstra arbejde, men de virkede super troværdige. Inden middag fik jeg en SMS om at bilen var klar til afhentning, til trods for at de gættede på det måske godt kunne blive ud på eftermiddagen. (Afleveret kl. 8:00). Til sidst da jeg skulle betale blev det endda en smule billigere end tilbuddet lød på, da et af filtrene der skulle udskiftes viste sig at være en smule billigere end først antaget. Alt i alt en super oplevelse, og Quickpoint i Brøndby kan klart anbefales herfra, og jeg vender uden tvivl tilbage næste gang!

 

Super service i Brøndby afdeling


Jeg har gennem tiden fået udført service, tandrem, dæk, bremser og aircon, på dette værksted. Torsdag aften røg min kilerem, strammer og generator på min Volvo S60. Dagen efter skaffede Quickpoint reservedele og havde bilen køreklar om eftermiddagen. - Super service!


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 43 75 04 44 for at drøfte mulighederne.