Autoværksted Brønshøj - Quickpoint Brønshøj

Frederikssundsvej 258
2700 Brønshøj

Tlf.: 38 28 44 01       E-mail: 2700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Brønshøj

Autoværkstedet Quickpoint i Brønshøj ligger på Frederikssundsvej, nærmere bestemt i nummer 258. Tidligere hed værkstedet QuickPot, men i forsommeren 2020 skiftede kæden navn til Quickpoint. Værkstedet er tilgængeligt både fra selve Frederikssundsvej og fra Hillerødmotorvejen. Husum station ligger i gåafstand, så du kan også komme til og fra med offentlig transport. Skal din bil igennem en større reparation eller lignende, har du naturligvis mulighed for at få en lånebil stillet til rådighed. Er det mindre operationer, der skal foretages, for eksempel et dækskifte eller et tjek af bilens aircondition, byder vi på en kop kaffe og klarer det mens du venter.

I 2013 blev det daværende AGL Brønshøj opkøbt af Quickpoint-kæden. AGL var på det tidspunkt nok det største dækcenter på Sjælland. Quickpoint Brønshøj er dog meget mere end et dækcenter. Værkstedet har udviklet sig meget siden 2013 og fik i 2019 en gennemgribende modernisering. Quickpoint Brønshøj er derfor et topmoderne autoværksted, der kan udføre fejlsøgning ved hjælp af diagnosetester, reparationer af alle slags samt autoservice på både ældre og helt nye biler.

Mekanikerteamet hos Quickpoint Brønshøj – ledet af værkstedschef Ronni Jespersen – er ofte på efteruddannelse. Det betyder, at de altid kan klare de problemstillinger, der viser sig i hverdagen – også ved helt nye biler. Værkstedet er da også udstyret med det nyeste inden for diagnosetestning, tredimensionel 4-hjulsudmåling mv.

Hos Quickpoint i Brønshøj kan du være sikker på at blive mødt af imødekommende medarbejdere, der sætter god service og gennemskuelighed højt. Fagligheden og kvaliteten på det udførte arbejde er også helt i top.

I FDMs kvalitetskontrol, hvor det højeste man kan score er 4,8, ligger Quickpoint Brønshøj helt oppe på 5.

Book en tid hos Quickpoint Brønshøj her eller ring 38 28 44 01

Ronni Jespersen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Brønshøj:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Vi udfører service så garantien holder


Tilbage i 2002 indførte EU ved lov, at bilproducenter skulle gøre deres servicebulletiner og -skemaer tilgængelige for alle værksteder. Det betød, at de frie værksteder også kunne udføre service på nye biler. Som forbruger behøver du altså ikke mere at tage hen på et mærkeværksted for at få en service, der sikrer at din garanti er gyldig. Hos Quickpoint i Brønshøj kender vi alt til de regler og krav, som opretholder din fabriksgaranti. Vi udfører servicen på samme måde som et mærkeværksted bare til en rimeligere pris. Alt du skal er at bestille en tid på vores værksted med de intervaller, som står i din nye bils servicebog, så klarer vi resten. Det er til gengæld også vigtigt, at du overholder de angivne intervaller ellers kan garantien ryge sig en tur.

 

Dækcenter Brønshøj

Selvom der er sket en omfattende udvikling af Quickpoint i Brønshøj, så vi nu ikke kun er et dækcenter, har vi stadig mange kendte kvalitetsdæk på lager og vi skifter naturligvis også dæk. I tillæg kan du få opbevaret dine dæk hos os. Det vil sige, at du ikke selv behøver at transportere dine sommerdæk og vinterdæk frem og tilbage. Du skal bare møde på med din bil og drikke en kop kaffe, mens vi skifter dækkene. Både dækskifte og opbevaring er til en meget fair pris.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Brønshøj

 

Altid god service og godt humør hos Quickpoint, Brønshøj


Har altid fået god service hos Quickpoint, Brønshøj, og trods travlhed har personalet altid et smil på læben og højt humør. Til trods for at de burde være top-stressede i højsæsonen for dækskift. Vil til enhver tid anbefale værkstedet. Jeg kommer tilbage.

 

Super god service


Quickpoint på Frederikssundsvej i Brønshøj vil jeg til hver en tid anbefale til andre. Der var kort ventetid, super flink betjening og forklaring på det udførte arbejde og så kører min bil bare endnu bedre efter et besøg hos dem.

 

Bedste værksted i DK


De bedste og mest kompetente mekanikere. Man får altid en tryg, ærlig og god behandling hos Quickpoint i Brønshøj. Har altid været tilfreds med priserne og reparationerne på min bil.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 38 28 44 01 for at drøfte mulighederne.