Autoværksted Brønshøj - Quickpoint Brønshøj

Frederikssundsvej 258
2700 Brønshøj

Tlf.: 38 28 44 01       E-mail: 2700@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint – din mekaniker til alle bilmærker i Brønshøj

Quickpoint Brønshøj, det tidligere QuickPot Brønshøj, er placeret på Frederikssundsvej 258 i Brønshøj og er let at komme til både via Frederikssundsvej og Hillerødmotorvejen. Mange mindre operationer som for eksempel dækskifte eller tjek af aircondition kan vi dog klare, mens du drikker en kop kaffe. Hvis din reparation ikke kan klares på stedet, stiller vi gerne en lånebil til rådighed og ellers ligger vi knapt en kilometer fra Husum station så du kan komme videre.

AGL Brønshøj blev i 2013 opkøbt af Quickpoint. På daværende tidspunkt var AGL formentligt Sjællands største dækcenter. I dag har værkstedet i Brønshøj gennemgået store forandringer og er i dag meget mere end et traditionelt dækcenter. I 2019 fik værkstedet en gennemført overhaling og blev moderniseret fra top til tå. Autoværkstedet i Brønshøj er derfor i stand til at udføre autoservice, fejlsøgning vha. diagnosetester, og reparationer af fantastisk kvalitet. Mekanikerteamet med Alex Ejlertsen i spidsen har stor fokus på efteruddannelse, for at sikre at de ude på værkstedet altid er forberedte på problemstillinger på selv de nyeste biler. Nøgleordene i den forbindelse er altid gennemskuelighed og god service. Værkstedet er desuden udstyret med de nyeste diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmålere mm, så vi har altid det nødvendige udstyr. Til trods for den store omvæltning skifter vi naturligvis stadig dæk, og har derfor altid et stort udvalg af de kendte dækmærker på lager.

Book en tid hos Quickpoint Brønshøj her eller ring 38 28 44 01

FDM kvalitetskontrol score: 4,9 ud af 5.

 

Alex Ejlertsen, Værkstedschef Quickpoint
Alex Ejlertsen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Brønshøj:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Brønshøj

 

Altid god service og godt humør hos Quickpoint, Brønshøj


Har altid fået god service hos Quickpoint, Brønshøj, og trods travlhed har personalet altid et smil på læben og højt humør. Til trods for at de burde være top-stressede i højsæsonen for dækskift. Vil til enhver tid anbefale værkstedet. Jeg kommer tilbage.

 

Super god service


Quickpoint på Frederikssundsvej i Brønshøj vil jeg til hver en tid anbefale til andre. Der var kort ventetid, super flink betjening og forklaring på det udførte arbejde og så kører min bil bare endnu bedre efter et besøg hos dem.

 

Bedste værksted i DK


De bedste og mest kompetente mekanikere. Man får altid en tryg, ærlig og god behandling hos Quickpoint i Brønshøj. Har altid været tilfreds med priserne og reparationerne på min bil.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 38 28 44 01 for at drøfte mulighederne.