Autoværksted Frederiksberg - Quickpoint Frederiksberg

Roskildevej 51
2000 Frederiksberg

Tlf.: 36 46 61 22       E-mail: 2000@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint – din mekaniker til alle bilmærker på Frederiksberg

Inden Quickpoint, tidligere QuickPot, i 2003 overtog værkstedet på Frederiksberg, gik det under navnet Borka Autodele. Med en beliggenhed på Roskildevej 51, lidt vest for Zoo, er værkstedet let tilgængeligt, og meget centralt i forhold til både Frederiksberg og indre by, hvis du skal videre på arbejde, mens vi laver service på din bil. Hvis der er tale om en større reparation eller serviceeftersyn, kan vi også tilbyde en lånebil.

Værkstedet er ikke stort på kvadratmeter, men kundekredsen er fast og tilbagevendende, og det er der mange grunde til. Hos Benjamin Rørbech Thomsen og hans team får man altid en fantastisk oplevelse, professionel rådgivning og arbejde af høj kvalitet, alt sammen til Quickpoints almindelige og fair priser. De veluddannede autoteknikkere laver service, fejlsøgning, reparationer og dækskifte på næsten alle bilmærker og modeller, nye såvel som gamle biler. Vi har det nyeste udstyr indenfor diagnosetestere, 3D 4-hjulsudmålere og AirCon stationer, som alt sammen bliver kontrolleret af Teknologisk Institut. Værkstedet bliver desuden kvalitetstjekket af FDM årligt, og opnår altid en rigtig flot karakter hver eneste gang.

Book en tid hos Quickpoint Frederiksberg her eller ring 36 46 61 22

FDM kvalitetskontrol score: 4,6 ud af 5.

 

Benjamin Rørbech Thomsen, Værkstedschef Quickpoint
Benjamin Rørbech Thomsen
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Frederiksberg:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Frederiksberg

 

10 års jubilæum


Jeg er kommet på Quickpoint Frederiksberg gennem 10 år, som jeg kun kan anbefale. Kort ventetid, kompetente mekanikere, god værkstedsleder, man får altid et opkald hvis der er nogle aftaler der skal ændres på, såsom priser afhentning af bil mm. Har kun haft gode oplevelser.

 

En super god oplevelse


Havde en super god oplevelse med Quickpoint på Roskildevej 51 på Frederiksberg. Jeg havde trawlet hele internettet igennem, og 'fundet ud af hvad min bil fejlede'... Afdelingslederen på værkstedet mente min Saab fejler noget andet, og foreslår en billigere service end jeg selv gjorde. Jeg var så påståelig og han var så overbærende med mig. Han havde naturligvis ret, og jeg kom af med ca. halvdelen af hvad jeg troede jeg skulle betale. Det tog præcist en time, som aftalt. Jeg bad også om nye dæk, men fik at vide, at dem jeg havde var fine. Professionelt, ærligt, og super service! Jeg kommer igen!

 

Super service - som altid


Fik foretaget serviceeftersyn på min Chevrolet Matiz (stempel i servicebogen). Bestilte tilbud via deres hjemmeside. 48 timer senere lå der et tilbud klar. Bestilte tid en fredag, bilen kunne afleveres tirsdag (og ingen problemer i at flytte tilbuddet fra Rødovre til Frederiksberg!). Bilen blev afleveret kl. 8, og kl. 10 havde jeg deres mand i røret. Min bil trængte til en ny starter og et luftfilter. Ny pris blev givet, og reparationen blev igangsat. Fik SMS kl. 15 om at bilen var klar! Og ved afhentning stemte prisen med det oplyste og bilen kører upåklageligt :) kan kun anbefale Quickpoint til andre, og bruger dem helt sikkert fremover!

 


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

 • Serviceeftersyn
  Hos Quickpoint på Frederiksberg laver vi serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Vi følger de konkrete anvisninger og forskrifter, som den enkelte bilproducent har udarbejdet til netop din bil. Dette sikrer, at din bil får lige præcis den påkrævede service, som den skal have. Når din bil har været til serviceeftersyn hos os, bevares en evt. fabriksgaranti - dette gælder også, hvis din bil er ny. Derudover er vi helt opdaterede med det nyeste udstyr og software, ligesom vi løbende styrker vores kompetencer med videreuddannelse mm. Således er din bil i de bedste hænder hos Quickpoint på Frederiksberg.
 • Airconservice
  Stort set alle nye biler har i dag aircondition eller klimaanlæg, men med tiden bliver køleevnen i disse svækket. Med regelmæssige service og eftersyn kan man dog forebygge dyre reparationer af aircondition eller klimaanlæg. Med vores QuickAirconService efterser vi bilens aircondition eller klimaanlæg.
 • Olieskift
  Hos Quickpoint anvender vi udelukkende motorolie af høj kvalitet, når vi skifter olie på din bil. Samtidig skifter vi også oliefilter.
 • Reparation og udskiftning af bremser
  Vi har mange års erfaring med reparation og udskiftning af bremser. Vi anvender kun OE-godkendte reservedele, hvorfor din bil stadig er dækket af en evt. garanti, efter den har været til reparation hos os. En god tommelfingerregel siger, at bilens bremser bør smøres 1-2 gange om året. Vi bliver løbende kontrolleret af FDM, som tjekker kvaliteten af vores arbejde.
 • Udskiftning af tandrem
  Skal din bil have skiftet tandrem? Ved at kigge i bilens servicemanual/instruktionsbog fremgår der nogle intervaller for, hvornår tandremmen skal skiftes. Hos Quickpoint skifter vi tandremmen og vores anbefaling er at skifte den bagvedliggende vandpumpe samtidig. Vi sørger for, at udskiftningen af tandremmen foregår helt korrekt.
 • Udskiftning af støddæmpere
  Trænger bilens støddæmpere til at blive skiftet? Støddæmperne er en vigtig del af bilens sikkerhedsudstyr. Som funktion sikrer støddæmperne også, at bilens hjul konstant er i kontakt med vejen, og derfor er stødabsorbering ikke den eneste funktion, støddæmperne har. Kører man rundt i en bil med defekte støddæmpere, så bevirker det et unødvendigt dækslid samt en ujævn kørsel på vejene. Hos Quickpoint skifter vi støddæmpere på alle slags biler, og vi bruger kun OE-godkendte reservedele, så din bil stadig beholder en evt. garanti efter reparationen.
 • Reparation og udskiftning af udstødning
  Uanset om du skal have skiftet udstødning, katalysator eller lydpotte, så er vi leveringsdygtige hos Quickpoint. Vi kan skifte udstødning på alle slags biler - og ofte er det noget, vi kan klare, mens du venter. Du er sikret en FDM-kontrolleret kvalitet.
 • Udskiftning af kobling
  Koblingen sikrer, at der er forbindelse fra motor til gearkasse. Vi anvender kun OE-godkendte reservedele. Vi skifter koblingen og bilens svinghul ud, hvis koblingen rusker.
 • Udskiftning af batteri
  Hos Quickpoint forhandler vi bilbatterier fra Varta - herunder deres Varta Blue Dynamic. Disse batterier er nogle af de mest solgte på markedet, hvilket bl.a. skyldes deres pålidelighed, deres gode effekt, men også deres lave pris. Hvis din bil ikke kan starte, så giv os et kald.
 • 4 hjulsudmåling / sporing
  Vi tilbyder udmåling og sporing af bilen. Ved en 4 hjulsudmåling / sporing kontrollerer vi, om bilens hjul/styretøj har de helt korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Er de ikke det, justerer vi dem.
 • Rudereparation og udskiftning af forrude
  Hos Quickpoint udskifter vi forruder på alle slags biler. Det er næsten umuligt at undgå stenslag. Men er uheldet ude, er det vigtigt, man hurtigt dækker stenslaget til med et klistermærke. Hvis stenslaget holdes tørt og rent, er der gode chancer for at vi reparerer stenslaget.
 • Undervognsbehandling
  Vi tilbyder professionel rustbeskyttelse i samarbejde med PAVA, så bilen får den optimale undervognsbehandling. En undervognsbehandling hos Quickpoint på Frederiksberg tager i omegnen af 2-3 dage, og derfor har du ikke din bil til rådighed i dette tidsrum.
 • Dækskift, afbalancering af hjul mv.
  Hos Quickpoint kan vi opbevare dine dæk, så du undgår alt besværet, når du skal skifte fra sommer- eller vinterdæk. Vi sørger for, at dine dæk bliver opbevaret på den mest forsvarlige måde og i de korrekte temperaturer.
 • Lapning af dæk
  Er din bil punkteret? Hos Quickpoint kan vi lappe dække uanset, om det stadig er monteret på fælgen eller ej.
 • Nye dæk, fælge og komplette hjul
  Vi tilbyder nye sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk fra de førende producenter. Trænger bilen til nye fælge kan vi også hjælpe.

+ meget mere. Ring til os på 36 46 61 22 for at drøfte mulighederne.