Autoværksted Glostrup - Quickpoint Glostrup

Roskildevej 551, Glostrup
2605 Brøndby

Tlf.: 70 27 44 01       E-mail: 2600@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Glostrup

Quickpoints Glostrupafdeling ligger tæt på Motorring 3. Værkstedet, der ligger på Roskildevej 551, var tidligere et AGL værksted. I 2013 blev AGL værkstederne overtaget af QuickPot-kæden, som i juni 2020 blev omdøbt til Quickpoint.

Siden 2013 har værkstedet udviklet sig rigtig meget. Nu er Quickpoint Glostrup ikke udelukkende et godt dækcenter, men tillige et moderne autoværksted, der leverer ydelser af den højeste kvalitet.

Værkstedets mekanikere - ledet af værkstedschef Malik Abadeer - udgør et dedikeret team med stor viden om biler. Hvert år er værkstedets medarbejdere på op til flere efteruddannelser for at følge med i den rivende udvikling indenfor biler. Det betyder, at værkstedet kan tilbyde en virkelig høj kvalitet og en service, der ligger helt i top.

Hos Quickpoint i Glostrup kan de tage imod næsten alle biler uanset mærke og model. De tager sig af reparationer, fejlfinding og service og priserne er på et meget rimeligt niveau. Det til trods for, at der aldrig bliver slækket på arbejdets kvalitet og den gode service.

Skal du have foretaget et dækskifte eller have set din bils aircondition efter, kan vi klare det mens du venter – der er altid varm kaffe på kanden. Er det noget mere tidskrævende, du kommer med, stiller vi naturligvis en bil til din rådighed.

Som det moderne værksted Quickpoint Glostrup er, har vi selvfølgelig alt det udstyr, som skal bruges til reparationer og service på både gamle og nye biler. Det er for eksempel 3D firhjulsudmåler, bremseprøvestand og flere diagnosetestere. Teknologisk Institut kontrollerer en gang om året værkstedets udstyr og FDM sørger for at kvalitetskontrollere arbejdet. Her scorer Quickpoint Glostrup de højeste point – værkstedet får ganske enkelt 5 point ud af 5 mulige i FDMs kvalitetskontrol.

Du kan selv booke en tid på værkstedet i Glostrup her eller ringe til os på tlf. nr. 70 27 44 01

Malik Abadeer
Værkstedschef

 

Book en tid hos Quickpoint Glostrup:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Serviceeftersyn og fabriksgaranti

Har du fået ny bil og er lidt i tvivl om, om du kan få den serviceret hos Quickpoint i Glostrup? Det kan du – og du kan være sikker på at bilens fabriksgaranti holder. Da EU i sin tid ændrede på reglerne og gjorde det muligt for forbrugerne frit at vælge det værksted de ønskede, når deres nye bil skulle til service, betød det, at de frie værksteder kunne stå for serviceeftersynene. EU påbød simpelthen bilproducenterne at gøre de servicebulletiner og -skemaer, der skal benyttes til serviceeftersynene tilgængelig for alle værksteder. Så længe et værksted følger bilproducentens anvisninger og krav i forbindelse med et serviceeftersyn, så er din garanti sikret. Hos Quickpoint Glostrup er vi inde i alle reglerne så her kan du trygt aflevere din nye bil.

Dækcenter Glostrup

Køb dine dæk hos Quickpoint i Glostrup og få en kvalificeret og seriøs rådgivning. Vi sætter en ære i, at du får nogle dæk, der matcher dine behov og lever op til dine forventninger. Vi skifter også dæk til en fair pris og vi kan i tillæg opbevare henholdsvis dine vinterdæk og sommerdæk, når de ikke er i brug. Det gør det så meget lettere for dig, når du skal have skiftet dæk forår og efterår. Hos os opbevares dine dæk ved den rette temperatur, hvilket får dem til at holde længere.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Glostrup

 

Højt serviceniveau hos Quickpoint, Glostrup


Meget positiv oplevelse hver gang jeg bruger Quickpoint i Glostrup. Altid venligt og professionelt personale og priserne er gode og konkurrencedygtige. Jeg kan varmt anbefale Quickpoint.

 

Venlig service i Glostrup afdelingen


Venlig og professionel betjening ved køb af nye dæk. Kan anbefale afdelingen i Glostrup.

 

Helt tryg ved Quickpoint, Glostrup


Følte mig helt tryg ved Quickpoint, Glostrup - tiden og prisen blev overholdt - fik udført aircondition service.


 

På autoværkstedet Quickpoint Glostrup kan vi bl.a. tilbyde

+ meget mere. Ring til os på 70 27 44 01 for at drøfte mulighederne.