Quickpoint Rødovre

Islevdalvej 49-53
2610 Rødovre

Tlf.: 44 24 04 44       E-mail: 2610@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Quickpoint Rødovre

I Rødovre ligger Quickpoint-familiens første autoværksted på Sjælland. Dengang hed Quickpoint dog Quickpot. Navneskiftet skete i juni måned 2020, da kæden ønskede et navn, der i højere grad lever op til værkstedernes udvikling gennem de sidste mange år. Men værkstedernes grundværdier er stadig de samme – troværdighed og god kvalitet til en rimelig pris.

Quickpoint Rødovre ligger på Islevdalvej nummer 49-53. Det er tæt på Jyllingevej, hvilket gør det let at komme til fra motorvej E47. Værkstedet har et rigtig godt renommé. Det vidner den store faste kundekreds om. Kunderne vender tilbage, fordi Quickpoint Rødovre leverer en super kvalitet og en rigtig god service – det hele endda til meget fair priser.

Hvert år er værkstedet igennem FDMs kvalitetstest. Den høje standart hos Quickpoint i Rødovre ses tydeligt i den imponerende karakter FDM giver værkstedet. Den ligger nemlig helt oppe på 4,9, hvor det højeste, man kan få, er 5. Det betyder da også, at der både kommer kunder fra Vanløse og Ballerup.

Der er mange af de mindre opgaver, som vi kan klare, mens du nyder en kop kaffe. For eksempel montering af vinterdæk eller sommerdæk, tjek af bilens aircondition og hjulskift. Tager reparationen eller eftersynet længere tid, kan du naturligvis låne en bil, så du kan komme videre.

Hos Quickpoint Rødovre møder du et dygtigt og veloplagt team ledet af værkstedschefen Mikkel Søndergaard Pedersen. Foruden værkstedschefen består teamet af tre veluddannede mekanikersvende samt en lærling. Mekanikerteamet kan klare langt de fleste biler – uanset model og mærke – og værkstedet er veludstyret. Hos Quickpoint Rødovre finder du de helt nye diagnosetestere, Airconditionstationer og 3 dimensionale 4-hjulsudmålere.

Du kan selv booke en tid på vores hjemmeside hereller du kan ringe til værkstedet på 44 24 04 44

Værkstedschef: Mikkel Søndergaard Pedersen

 

Book en tid hos Quickpoint Rødovre:

Indtast din nummerplade
Dk
Vælg dit Quickpoint værksted

Serviceeftersyn og fabriksgaranti

Er du den heldige ejer af en fabriksny bil? Så har du måske sat dig ind i reglerne for serviceeftersyn og fabriksgaranti? For at du kan beholde din garanti, skal du naturligvis som bilejer sørge for at booke tid til de eftersyn, som bilproducenten kræver, du får foretaget. Derudover skal du finde et værksted, der kan udføre serviceeftersynene på den rigtige måde. Det vil sige efter de krav og regler, som bilproducenten har bestemt. Foretages serviceeftersynene ikke som anført af bilproducenten, kan du risikere at miste bilens fabriksgaranti. Her hos Quickpoint i Rødovre følges bilproducenternes serviceskemaer til punkt og prikke, når vi foretager serviceeftersyn på nye biler. Vi ved nøjagtig, hvilke reservedele vi må benytte for at din garanti holder, og vi er et team af veluddannede mekanikere, der er grundige og ansvarsbevidste. Hos os får du et stempel i din servicebog og tager herfra med en garanti, der er intakt.

 

Dækcenter Rødovre

Hos Quickpoint Rødovre kan vi skifte dine dæk eller hjul, mens du venter. Vi sælger også dæk og har mange gode dæk på lager. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til dem, der er de bedste for dig. Vil du gøre det ekstra let at få skiftet fra sommerdæk til vinterdæk og vice versa, kan vi opbevare dine dæk på vores dæklager. Så bliver det ikke nemmere og dækkene er i en konstant temperatur, som forlænger deres holdbarhed. Vi har som altid rimelige priser på alle vores ydelser.


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Rødovre

 

Super behandling i Rødovre


Super behandling i Rødovre. Min bil skulle have skiftet bremseklodser og skiver samt renset bremserør. Dette blev opdaget i forbindelse med service eftersyn af et kyndigt personale og dette var til trods for, at min bil lige var gået gennem syn!!!

 

Hurtig service


Opdagede at min ene forlygtepære var gået og svingede derfor ind forbi og spurgte om de kunne hjælpe mig. 5 min senere var jeg ude derfra igen med en ny pære monteret og langt billigere end på mit sædvanlige værksted. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har været forbi jer! Tak til Rødovre for hurtig service!

 

God pris - fin service


Nem tidsbestilling i Rødovre; kompetent og professionel behandling i receptionen. God pris på vinterdæk og undervogn. Div. sms påmindelser og bilen retur til tiden til aftalt pris. Ingen overraskelser og tjek på tingene. Absolut intet at brokke sig over.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 44 24 04 44 for at drøfte mulighederne.