Quickpoint Rødovre

Islevdalvej 49-53
2610 Rødovre

Tlf.: 44 24 04 44       E-mail: 2610@quickpoint.dk

Man - torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.30
Lør - søndag: Lukket

 

Autoværksted i Rødovre

Quickpoint i Rødovre, tidligere QuickPot Rødovre, er Quickpoints første autoværksted på Sjælland. Værkstedet ligger meget centralt i forhold til motorvej E47, lige ved Jyllingevej. Adressen er Islevdalvej 49-53. Her er der tale om et autoværksted med en god solid fast kundekreds. Årsagen til dette er den fantastiske service, gode kvalitet og så til fornuftige priser. Værkstedet bliver kvalitetsstemplet af FDM, og det er ikke uden grund at karakteren ligger på imponerende 4,9 ud af 5. Derfor har vi også mange kunder fra fx Ballerup og Vanløse. Vi kan klare mange ting, som skift af hjul, montering af sommer- eller vinterdæk, tjek af aircondition og lignende, på stedet. Hvis en reparation tager lidt længere tid, tilbyder vi en lånebil.

Quickpoint i Rødovre har 1 værkstedschef, 3 veluddannede mekanikersvende og 1 elev. Værkstedet er udstyret med nyeste diagnosetestere, 3D 4-Hjulsudmåler og ac stationer, og her laves stort set alle bilmærker og modeller.

Book en tid hos Quickpoint Rødovre her eller ring 44 24 04 44

Værkstedschef: Robin Stilling

FDM kvalitetskontrol score: 4,9 ud af 5.

 

Book en tid hos Quickpoint Rødovre:

Indtast din nummerplade
Dk

 


 

Kundeanmeldelser af Quickpoint Rødovre

 

Super behandling i Rødovre


Super behandling i Rødovre. Min bil skulle have skiftet bremseklodser og skiver samt renset bremserør. Dette blev opdaget i forbindelse med service eftersyn af et kyndigt personale og dette var til trods for, at min bil lige var gået gennem syn!!!

 

Hurtig service


Opdagede at min ene forlygtepære var gået og svingede derfor ind forbi og spurgte om de kunne hjælpe mig. 5 min senere var jeg ude derfra igen med en ny pære monteret og langt billigere end på mit sædvanlige værksted. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har været forbi jer! Tak til Rødovre for hurtig service!

 

God pris - fin service


Nem tidsbestilling i Rødovre; kompetent og professionel behandling i receptionen. God pris på vinterdæk og undervogn. Div. sms påmindelser og bilen retur til tiden til aftalt pris. Ingen overraskelser og tjek på tingene. Absolut intet at brokke sig over.


 

På værkstedet kan vi bl.a. tilbyde:

+ meget mere. Ring til os på 44 24 04 44 for at drøfte mulighederne.